niknik Δημοσιεύτηκε November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2006 Χρησιμοποιώ Internet Explorer και ακούω μουσική από το -α- παράθυρο μέσω live24.gr. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν κάνω κλικ σε κάποιο link από site ή από το outlook express μου ανοίγει στο -α- παράθυρο και χάνω το σταθμό. Μετά πρέπει πάλι να ανοίγω νέο παράθυρο ή αφού δω το link να γυρνάω πίσω για να ακούσω το σταθμό. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αλλά θέλω το παράθυρο που ακούω το σταθμό μέσω live24.gr να μην επηρεάζεται. Υπάρχει λύση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Χρησιμοποιώ Internet Explorer και ακούω μουσική από το -α- παράθυρο μέσω live24.gr. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν κάνω κλικ σε κάποιο link από site ή από το outlook express μου ανοίγει στο -α- παράθυρο και χάνω το σταθμό. Μετά πρέπει πάλι να ανοίγω νέο παράθυρο ή αφού δω το link να γυρνάω πίσω για να ακούσω το σταθμό. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αλλά θέλω το παράθυρο που ακούω το σταθμό μέσω live24.gr να μην επηρεάζεται. Υπάρχει λύση ??? Κάνε δεξί κλικ στο εκάστοτε site και >open in new window ώστε να κρατάς σταθερή την πρώτη σελίδα σου αν κατάλαβα σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Η λυση βασικα ειναι ακομη πιο απλη και λεγεται Mozilla!θα τον συνηθισεις κ δεν προκειται να ξανα ανοιξεις explorer.:happy: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Mozilla, χρησιμοποιώντας tabs. Η με τον καινούργιο ΙΕ 7.0 (αν έχεις γνήσια windows γιατί κάνει έλεγχο στην εγκατάσταση). Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Αν δεν είναι γνήσια δεν υπάρχει λύση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts