opus Δημοσιεύτηκε October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2006 Παιδια καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: Μεχρι και σημερα το πρωι η καμερα που εχω λειτουργουσε κανονικα(logitech quick cam - messenger).Καποια στιγμη λοιπον που μπαινω msn βλεπω οτι δεν εχω καμερα!!!! Πηγαινω στις ρυθμισεις και μου δειχνει οτι δεν βλεπει καθολου την καμερα!Βγαινω απο msn και παω πινακα ελεγχου οπου η καμερα λειτουργει κανονικα.Σημειωτεον οτι και στο skype δεν την βλεπει πλεον! Τελοσ παντων κανω unistall και παλι install την καμερα,αλλα συνεχιζω να εχω το ιδιο προβλημα ,δηλαδη δεν την βλεπει msn και skype!!!:confused: καμια ιδεα ρε παιδια γιατι θα τρελαθω? :( :( :( :( :( Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 κανενας ρε παιδια!!!!!! :( :( :( :( Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts