Jump to content

[Off-topic] Τα πάντα για το Rapidshare

yannaros_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:hunter: :whip: :whip:

Ειπαμε, οσοι ειστε στο ΝΥΜΑ/ΑΡΗΣ δεν κοιτατε...

Ναι, μας εξηγείς και το λόγο;

Wraios....

alla to nyma/arhs akoma na katalavw ti einai!

DSLAM στο Πεδίο του Άρεως αν δεν απατώμαι.

Ναι, μας εξηγείς και το λόγο;

DSLAM στο Πεδίο του Άρεως αν δεν απατώμαι.

Ακριβως!

Eεε, αμα αρχισετε και κατεβαζετε ολοι απο το ΑΡΗΣ που θα φτασει πια αυτη η ταχυτητα του aDSL αν δεν υπαρχουν περιορισμοι; (βασιζομαι στο οτι δεν ειστε premium μελη στο rapidshare και στο οτι θα του δωσετε να καταλαβει τωρα που υπαρχει το συστημα) :p :lol: (αληθεια φοβαμαι...θα βλεπω εφιαλτες τωρα που παω για υπνο οτι ο ΟΤΕ δεν θα μου δινει ουτε IP :p :p)

Τι είναι το πεδίο του αρεως?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Τι είναι το πεδίο του αρεως?

Ειναι ενα πολυ μεγαλο παρκο κατω απο τα δικαστηρια Ευελπιδων (στην Κυψελη) και η περιοχη γυρω του λεγεται επισης Πεδιο του Αρεως. Στο Πεδιο του Αρεως εχει και τις εγκαταστασεις του ο Πανελληνιος Γυμναστικος Συλλογος. :O

Ακριβως!

Eεε, αμα αρχισετε και κατεβαζετε ολοι απο το ΑΡΗΣ που θα φτασει πια αυτη η ταχυτητα του aDSL αν δεν υπαρχουν περιορισμοι; (βασιζομαι στο οτι δεν ειστε premium μελη στο rapidshare και στο οτι θα του δωσετε να καταλαβει τωρα που υπαρχει το συστημα) :p :lol: (αληθεια φοβαμαι...θα βλεπω εφιαλτες τωρα που παω για υπνο οτι ο ΟΤΕ δεν θα μου δινει ουτε IP :p :p)

Α καλά. Εγώ νόμιζα οτι το έλεγες στα σοβαρά και προσπαθούσα να καταλάβω πως σχετίζεται το rapidshare με το συγκεκριμένο DSLAM... :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...