tiraklakis Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Γεια σας παιδια!Εχω το εξής προβλημα:όταν προσπαθω να μπω σε καποια site που παιζουν βιντεο η τηλεόραση η αναπαραγωγη δεν αρχιζει κ μου λεει cannot creae directshow player.το παραθυρακι αυτό που βγαίνει έχει ςσ "ονομα" ndsplay..Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Γεια σας παιδια!Εχω το εξής προβλημα:όταν προσπαθω να μπω σε καποια site που παιζουν βιντεο η τηλεόραση η αναπαραγωγη δεν αρχιζει κ μου λεει cannot creae directshow player.το παραθυρακι αυτό που βγαίνει έχει ςσ "ονομα" ndsplay..Τι να κανω; Και με mozilla και με internet explorer? Και οι δύο σου ζητούν να εγκαταστήσεις ένα plugin. Το έκανες και δεν δούλεψε? Κάνε ένα test με τα directx να δείς αν θα σου βγάλει error. Πας start-->run και γράψε dxdiag. Και τα λέμε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. October 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 kai se firefox και σε internet explorer de doyleyei..δενεγκατεστησα κανενα plug in..ekana και το dxdiag αλλα δε βρηκε κατι που να μην δουλευει.πιο παλια μια χαρα ανοιγαν τετοιες σελιδες..τωρα τελευταια το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 kamia apantisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 kamia apantisi? Απεγκατέστησε τον windows media player και κάνε ξανά εγκατάσταση. Αυτό ίσως και να λύσει το πρόβλημα. Μπακαλίστικο λίγο αλλά πιάνει μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts