gpap13 Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2006 Καλημέρα παιδιά... Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι... Έχω ενα pc με επεξεργαστή intel p4 3.0, 786 ram, 250gb hdd, μια παλια κάρτα γραφικών , μια asrock καινούργια μητρική , με ένα dvd recorder και ενα cd recorder, κάρτα tv klp.... Τι τροφοδοτικό χρειάζομαι??? Δηλαδή πόσο σε ισχύ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καλημέρα παιδιά... Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι... Έχω ενα pc με επεξεργαστή intel p4 3.0, 786 ram, 250gb hdd, μια παλια κάρτα γραφικών , μια asrock καινούργια μητρική , με ένα dvd recorder και ενα cd recorder, κάρτα tv klp.... Τι τροφοδοτικό χρειάζομαι??? Δηλαδή πόσο σε ισχύ???? πιστεύω πως με 400W θα είσαι καλλυμένος.:) Υ.Γ:Καλωσήρθες στο myphone!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Και εγώ την ίδια γνώμη έχω!Με ένα τροφοδοτικό 400 ή 450 watt είσαι καλυμένος!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εγω θα σου προτινα αγορα τροφοδοτικου 600W. Εφοσον οπως αναφερεις εχεις παλια καρτα γραφικων, ισως στο κοντινο μελλον την αντικαταστησεις με καποια καλυτερη και επειδη οι καινουργιες καρτες γραφικων απαιτουν ενισχυμενη τροφοδοσια, δεν θα εχεις προβλημα. Παντως κ με 450W οπως αναφερουν παραπανω τα παιδια, εισαι χαλαρα καλυμενος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts