Jump to content

Αγορά τροφοδοτικού

gpap13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά... Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι... Έχω ενα pc με επεξεργαστή intel p4 3.0, 786 ram, 250gb hdd, μια παλια κάρτα γραφικών , μια asrock καινούργια μητρική , με ένα dvd recorder και ενα cd recorder, κάρτα tv klp.... Τι τροφοδοτικό χρειάζομαι??? Δηλαδή πόσο σε ισχύ????

Καλημέρα παιδιά... Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι... Έχω ενα pc με επεξεργαστή intel p4 3.0, 786 ram, 250gb hdd, μια παλια κάρτα γραφικών , μια asrock καινούργια μητρική , με ένα dvd recorder και ενα cd recorder, κάρτα tv klp.... Τι τροφοδοτικό χρειάζομαι??? Δηλαδή πόσο σε ισχύ????

πιστεύω πως με 400W θα είσαι καλλυμένος.:)

Υ.Γ:Καλωσήρθες στο myphone!:)

Εγω θα σου προτινα αγορα τροφοδοτικου 600W.

Εφοσον οπως αναφερεις εχεις παλια καρτα γραφικων, ισως στο κοντινο μελλον την αντικαταστησεις με καποια καλυτερη και επειδη οι καινουργιες καρτες γραφικων απαιτουν ενισχυμενη τροφοδοσια, δεν θα εχεις προβλημα.

Παντως κ με 450W οπως αναφερουν παραπανω τα παιδια, εισαι χαλαρα καλυμενος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?