Jump to content

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ = ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ. Οι καταναλωτές έχουμε ΔΥΝΑΜΗ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

(Διάβασες στο link που παρέθεσα το παραμυθάκι μου?)

Διαφορά, φυσικά και είδα. Η γραμμή συγχρονίζει πια στα 256/2048 (κι όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί μετά εκτιμώ ότι θα την κόψω για να κάνω αίτηση για κουτί, οπότε θα ξανα-αρχίσουν τα όργανα). Συγκεκριμένα χτες, έκανα επανεκκίνηση (μετά από πάρα πολυ καιρό) υπολογιστή και router και συγχρόνισε στην προαναφερθείσα ταχύτητα. Έγινε στο καπάκι και μια ψιλοδιακοπή (έπεσε ο γενικός στο σπίτι), ξανασυγχρόνισε στα 2 μέγκα. Συνυπολογίζοντας επίσης ότι οι ταχύτητα του download είναι 200+ kb/sec, θεωρώ ότι επί του παρόντος είμαι "καλά"!

To link το διαβασα.Απλα ηθελα να δω αν συνεχιζεται ομαλα η υποθεση. Σε μενα το κακο ειναι οτι βρισκομαι στα ορια Χολαργου - Αγίας Παρασκευης και σφαζονται κορμια για το ποιος θα μου το φτιαξει (λεμε και καμια μαμακια να γελασουμε). Ειναι μεγαλη υποθεση να παραδεχονται οτι εχουν λαθος και οτι το μοντεμ τους (Alcatel) κλειδωνει σε χαμηλες ταχυτητες, αλλα απο την αλλη να μην κανουν τιποτα για να το φτιαξουν?

Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν φταίει το modem. "Παίξε" όπως εγώ και στο τέλος θα κάνουν ουρές ποιος θα σου το πρωτοφτιάξει. Δώσε ιδιαίτερο βάρος στην παράγραφο 5.1.1 των όρων που υπέγραψες.

Εγώ, είμαι περιέργος να δω τον Δεκέμβριο το ποσό που μου έχουν πιστώσει.

Παιδιά νοιώθω πολύ μικρος μπροστά στον μεγαααλο ΟΤΕ.Αυτό το λέω διότι:

Χτυπάει το κουδούνι μου το Σάββατο στις 9:00 (και Σάββατο και εθνική εορτη) και βλέπω εναν τεχνικό του ΟΤΕ μπροστά μου.Στην αρχή τσιμπιόμουνα για να δω αν οντώς είμαι ξύπνιος και δεν ονειρέυομαι.Μετά ομως σκέφτηκα οτι ολο αυτο παρα ειναι καλο για να ειναι αληθινο και δυστυχώς βγηκα αληθινος. Πάμε στο δωμάτιο που εχω το pc και μου λεει κατευθειαν να κομπλαρει το μοντεμ του (τωρα που το σκεφτομαι σαν σεξουαλικο υπονοουμενο ακουγεται), το βάζουμε και αφου περναμε ρυθμίσεις και αρχιζουμε το download και κατεβάζουμε με σουπερ ταχυτητα,μου λεει με ειρωνικο βλεμμα " ΟΤΕΝΕΤ και μοντεμ Speedster". Τα παιρνω στο κρανίο κομπλαρω το δικό μου αρχιζω πάλι να κατεβάζω πάλι με σουπερ ταχυτητα και του λέω ειρωνικά " VIVODI και μοντεμ/ρουτερ NETGEAR και συν τοις αλλοις ειναι ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ". Τα χάνει και μου λέει πιο Service pack εχεις στα ΧΡ? του λεω SP1 και απαντάει για αυτο.Αν ειχες SP2 τοτε δεν θα είχες προβλημα.Οπότε τον παιθένω λεγοντας του "SP2 έχω" και για να τελειώνουμε, επειδη ειμαι της δουλειάς ποσοι ειμαστε πάνω στο κεντρικο μοντεμ? Παιρνει τηλέφωνο μιλάει με χαμηλή φωνη, το κλείνει και μου λεέι " Σε ενα μοντεμ 14Mbps ειστε......400 άτομα". Οποτε λογικο ειναι του λέω να ειμαστε σε χαλια ταχύτητα.Anyway τι θα κάνουμε? Και μου λεει υπαρχει ενας αλγοριθμος που κατεβαζει την ταχυτητα και υπάρχει αυτό το πρόβλημα και του λέω ναι, ο αλγοριθμος ειναι ο εξής: δεν εχω αλλα μοντεμ και βολευτείτε με αυτο που υπάρχει .Εν κατακλειδι μου ειπε οτι το πολυ σε 2 εβδομάδες ολα θα ειναι καλα και του απαντησα οτι θα περιμένω αυτές τις εβδομάδες αλλα μετα θα τους τσακίσω νομικά αν δεν δω αλλαγή ( αααα ρε papoulis είσαι θεος) Παιδια συγγνωμη για αυτο το μεγαλο Post αλλα τα πηρα στο κρανίο και μονο που δεν τον πέταξα απο το παραθυρο (Δεν θα πάθαινε τιποτα ειμαι 1ο οροφο)

Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

Δεν φταίει το modem. "Παίξε" όπως εγώ και στο τέλος θα κάνουν ουρές ποιος θα σου το πρωτοφτιάξει. Δώσε ιδιαίτερο βάρος στην παράγραφο 5.1.1 των όρων που υπέγραψες.

Εγώ, είμαι περιέργος να δω τον Δεκέμβριο το ποσό που μου έχουν πιστώσει.

mhpws tha mporouses pappoulis na eksighseis pereterw peri ths paragrafou 5.1.1 kai me pio tropo tous milhses kai sou eftiaksan th grammh?h apla pernw thlefwno lew "paragrafo 5.1.1"kai thn epomenh mera einai ola ok?:)

Ένα θέμα για τα προβλήματα των αναβαθμίσεων θα έχουμε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147811

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...