Jump to content

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ DUAL CORE

georgehh
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ASUS P4C800 DELUXE ME PEDIUM 4 ΣΤΑ 2.8ghz ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ DUAL CORE? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ? ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ 1.8 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ 3.6?
mobile fan user

Καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια. Δειχνει οτι φωναζεις...

Ενας dual-core ειναι ενας επεξεργαστης με δυο πυρηνες σε ενα die. Δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι διπλασιαζεται η συχνοτητα ή η αποδοση. Θεωρητικα μπορουν να εκτελεστουν ταυτοχρονα και με ιδια αποδοση δυο διαφορετικες εφαρμογες. Θεωρητικα ομως. Κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες (υποστηριξη απο το προγραμμα κυριως) η αποδοση βελτιωνεται σημαντικα. Οχι ομως διπλασιασμος.

Οσο για το mainboard που εχεις δεν υποστηριζει PentiumD (dual-core) καθως αυτοι οι επεξεργαστες βγαινουν μονο για socket LGA775 ενω το mainboard που εχεις ειναι για socket 478

Host

Είναι παλιά η μητρική σου, έχει άλλο socket όπως γράφει και ο fumantsu και δεν υποστηρίζει τέτοιους επεξεργαστές. Περισσότερα: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=30&model=174&modelmenu=1

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...