Jump to content

Motorola SLVR L7 i-mode

Angmar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, χρειαζομαι τα φωτα σας. Αγορασα πριν 2 μερες το τηλεφωνο και εγω διαφορα προβληματα. Ας πουμε p2k συνδεση δε μπορω να κανω. Δεν βλεπει το κινητο και το μενου της συσκευης ειναι ελλειπες σε σχεση με του απλου L7 απ' οτι διαβαζω σε διαφορα φορα. Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει αυτη τη συσκευη? Εχει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση η μοτορολα που θα βοηθησει?

Motorola SLVR

FAQ: Motorola SLVR L7 - aqtivator

Οδηγός: Σύνδεση SLVR L7 με Η/Υ μέσω P2KTools - aqtivator

Διάφορα: Απεγκατάσταση Vodafone live! - Triantafillenios

Aυτά θα σε βοηθήσουν. :)

Φιλε bomber τα ειδα τα σχετικα links αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο που ειπα για το μενου της συσκευης. Για παραδειγμα:

1.Στο τηλέφωνο πηγαίντε στο "Σύνδεση -> Ρυθμίσεις USB" και σιγουρευτείτε ότι η επιλογή εκεί είναι "Δεδομ./Fax"

Αυτο το υπομενου δεν υπαρχει στη συσκευη μου!!!

Φιλε bomber τα ειδα τα σχετικα links αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο που ειπα για το μενου της συσκευης. Για παραδειγμα:

1.Στο τηλέφωνο πηγαίντε στο "Σύνδεση -> Ρυθμίσεις USB" και σιγουρευτείτε ότι η επιλογή εκεί είναι "Δεδομ./Fax"

Αυτο το υπομενου δεν υπαρχει στη συσκευη μου!!!

Tότε ίσως θα έπρεπε να την ενεργοποιήσεις με seem editing...

http://xlr8.us/hofo/map.txt

Guide to SEEM Editing

Step-by-Step guide to performing seem edits

Επισης ενα ακομη προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει το κινητο με τους p2k drivers, οποιους κ αν δοκιμασα, μου λεει οτι δεν βρηκε καταλληλο software και δεν κανει εγκατασταση για να δει ο κινητο ως usb μοντεμ.

Παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ αυτό το post αλλά μάλλον σχετίζεται με το πρόβλημα του Angmar. Έχω την εντύπωση πως τo SLVR L7 i-mode έχει διαφορετικο και πιο ασχημο μενού και γραμματοσειρά απο το απλό SLVR L7. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Το λέω αυτο γιατι το αγόρασα το L7 i-mode και το menu του δεν εχει σχέση με του Motorola V620 που απο οτι βλεπω στο internet τα menu των 2 κινητων είναι ιδια...Μπορει να μου πει καποιος που ειχε to v620 και τωρα το L7 αν εχουν ιδια menu?

Είναι γεγονός αυτό που υποψιαζομουν. Πηρα τηλεφωνο στην Motorola και οντως το L7 i-mode εχει διαφορετικο λογισμικο, menu και λειτουργιες απο το κλασσικο L7.

Είναι καλύτερα ή χειρότερα έτσι;

Μπορείς αν θες να βγάλεις screenshots να μας δείξεις πως είναι το μενού του.

Tha ebgaza screenshots alla den mporw na kanw to pc na dei to kinito. Ta xp to blepoun san Motorola L7 i-mode alla me erwtimatiko kai osous drivers exw dokimasei den to blepoun. Den thymamai an exei synodeutiko cd mazi to kouti pou mou edwse i Cosmote alla tha to dw otan paw spiti.

To thema einai oti to menu, h lista epafwn kai diafora alla den m'aresei. Akoma kai ta skins einai diaforetika se kapoia simeia kanontas ta asxima. Ase pou kai i grammatoseira den einai oraia. Exw sinithisei stou V620. Tis Motorola einai poly kalytero.

Kamia protasi i boitheia???

Αν καταφέρεις να το συνδέσεις σε p2k mode,θα μπορέσεις να αλλάξεις skins κτλ

Τι software version έχεις;

Mporeis na mou peis ligo pou paw gia na to dw auto? Sto v620 to eixa dei edw den to briskw.

Οδηγός: Σύνδεση SLVR L7 με Η/Υ μέσω P2KTools - aqtivator

Oxi ennow pou mporw na dw to software version

Θα έπρεπε να είναι στο Ρυθμίσεις-Κατάσταση Τηλέφωνου-Λοιπές Πληροφορίες

Το μενου του L7 imode ειναι πετσοκομενο και μολις ρωτησα στη μοτορολα αν υπαρχει αναβαθμιση και μου ειπαν οχι ακομα. Ελεος, προφανως υπομονη μεχρι την αναβαθμιση γιατι αυτο το μενου δε την παλευει.

Δηλαδή σου δίνουν καλύτερη φωτογραφική μηχανή και μεγάλη μνήμη αλλά σου αφαιρούν από όλα τα υπόλοιπα. Κρίμα ρε γ...ο!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχως παιδια απ οτι καταλαβα ως τωρα ετσι ειναι. Ελπιζω να τα ακουσουν λιγακι και να κανουν καμια αναβαθμιση και να δουλεψει και λιγο. Η να ελπισουμε να βγει κανενας p2k driver για το l7 imode μηπως δουμε ασπρη μερα απο μονοι μας.

...ουτε mp3 για ηχο κλησης, ελεος...:cry:

Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο. Το κινητο το αγορασα μολις χθες απο Cosmote και δεν ηξερα τις διαφορες των δυο κινητων. Τους ρωτησα ομως πριν το παρω αν εχει διαφορες απο το απλο L7 και μου ειπαν πως οχι παρα μονο το i-mode. Τους πηρα σημερα τηλεφωνο ,τους το ειπα οτι εχουν διαφορα τα δυο μοντελα και πως δεν το θελω και μου απαντησαν πως δεν ειχαν γνωριζαν για τις διαφορεω των δυο μοντελων διοτι δεν τους ειχε ενημερωσει η Motorola (πραγμα για το οποιο δεν φταιω εγω ομως), τους εξηγησα πως μιλησα και με Motorola κτλ κτλ. Υπαρχει αμα τους πιεσω να το παρουν πισω η να παρω καποιο αλλο με διαφορα χρηματων? Αυτοι ισχυριζονται πως δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο διοτι δεν πουλανε πλεον το απλο L7...Να πάρω το INKA?

• 1 month later...

Ρε παιδιά τι γίνεται, μπορώ να το συνδέσω το κινητό στο pc, ναι ή ου;

CD δε μου δώσανε.

Drivers δε βρίσκω.

Τίποτα δε δουλεύει.

Μήπως ήρθε η ώρα για καμιά καταγγελία;;; Μισά πράγματα πουλάνε;;; :mad:

Φιλικά,

Σπύρος

Λοιπόν, για να μη φάτε άδικα 10 ώρες από τη ζωή σας.

Όποιος θέλει USB drivers για SLVR L7i (i, για το i-mode μιλάω τώρα), να πάει εδώ:

http://www.bvrpforums.com/motorola/viewtopic.php?t=65

( => http://www.bvrp.com/Customers/Motorola/DriverTool.zip )

Φιλικά,

Σπύρος

O yes. :)

Mε τα Motorola Phone Tools 4.

Kαι με καλώδιο USB και με Bluetooth.

Caveat: Πρέπει από όσο είδα, για να μην κολλάνε τα MPT στην αρχή, στις 6 μπάρες του Please Wait επ' αόριστον (όσοι το έχουν πάθει θα με καταλάβουν), να βρίσκεται το "Motorola USB Modem" σε μία από τις θύρες COM1...COM9.

Φιλικά,

Σπύρος

Όχι, δεν μπόρεσα.... Δε μπορώ να πω ότι με πειράζει προσωπικά όμως, δεν είναι κάτι που με ενδιέφερε εξαρχής. ;)

Το πολύ πολύ να κάνω μια μετατροπή σε άλλο φορμάτ στον ήχο που θέλω, και να το βάλω πχ. ως voice recording.... Λύσεις υπάρχουν.

Φιλικά,

Σπύρος

• 1 year later...

καλημέρα ωραίος ο οδηγός

διάβασα τα περισσότερα νήματα σχετικά με το l7 i mode

το τηλέφωνο το αναγνώρισε ο υπολογιστή χωρίς "εξωτερικούς" drivers

μετά φλάσαρα ένα αρχείο περι i-mode

σκοπός ήταν τα mp3 να μπαίνουν και ringtones

το πέτυχα

έχασα όμως τις ρυθμίσεις για το i-mode

μου έχει βγάλει κάτι σχετικό με τim έχω cosmote Και όπως καταλαβαίνετε no-go

υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το comsote i-mode αρχικό ή τροποποιημένο firmware?

για να το επαναφέρω?

• 4 weeks later...