Jump to content

Διαφορετική διάταξη πληκτρολογίου

yannaros_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Molis agorasa ena laptop apo ena magazi stin austria ola kala kai wrea alla edw exoun to z stin thesi y kai to antiheto.Epidi to exw sinithisei alliws mipws ginete na to allaksw kai meta na vgalw kai ta koumpia?:)

Logika mporeis na tous alla3eis th 8esh efoson patas z kai grafei y dn leei..:whistle: Dokimase to alla mhn spaseis kana plhktro apo katw giati :)

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Το πληκτρολόγιο σου έχει τη Γερμανική διάταξη (αν θυμάμαι καλά δίπλα από το Λ -εκεί που είναι ο δικός μας ο τόνος- υπάρχει το "a" με umlaut κτλ).

Νομίζω ότι αν αλλάξεις τη αλλάξεις τη γλώσσα του υπολογιστή αλλάζει και η διάταξη του πληκτρολογίου.

Θα συμβούλευα πάντως να μην πειράξεις τα κουμπιά γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις τίποτα και τότε θα χάσεις την εγγύηση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το πληκτρολόγιο σου έχει τη Γερμανική διάταξη (αν θυμάμαι καλά δίπλα από το Λ -εκεί που είναι ο δικός μας ο τόνος- υπάρχει το "a" με umlaut κτλ).

Νομίζω ότι αν αλλάξεις τη αλλάξεις τη γλώσσα του υπολογιστή αλλάζει και η διάταξη του πληκτρολογίου.

Θα συμβούλευα πάντως να μην πειράξεις τα κουμπιά γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις τίποτα και τότε θα χάσεις την εγγύηση.

Ναι, έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι!Οι Γερμανοί αντί για τόνο έχουν τα umlaut (")!Πάντως καλύτερα να μην πειράξεις τίποτα και να συμβιβαστείς με αυτό το πληκτρολόγιο!:D

Mπορεις να αλλαξεις τα γραμματα κ μετα την διαταξη μεσω του πινακα ελεγχου.. στα 98 γινεται(αυτα εχω ;) )

θυμαμαι που πηγα βρυξελλες κ στην αιθουσα ιντερνετ του ξενοδοχειου,

ο ενας υπολογιστης ηταν στα γαλλικα.. ουτε την τελεια ουτε το αλφα εβρισκα!