yannaros_gr Δημοσιεύτηκε October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2006 Molis agorasa ena laptop apo ena magazi stin austria ola kala kai wrea alla edw exoun to z stin thesi y kai to antiheto.Epidi to exw sinithisei alliws mipws ginete na to allaksw kai meta na vgalw kai ta koumpia?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Logika mporeis na tous alla3eis th 8esh efoson patas z kai grafei y dn leei..:whistle: Dokimase to alla mhn spaseis kana plhktro apo katw giati :) Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Το πληκτρολόγιο σου έχει τη Γερμανική διάταξη (αν θυμάμαι καλά δίπλα από το Λ -εκεί που είναι ο δικός μας ο τόνος- υπάρχει το "a" με umlaut κτλ). Νομίζω ότι αν αλλάξεις τη αλλάξεις τη γλώσσα του υπολογιστή αλλάζει και η διάταξη του πληκτρολογίου. Θα συμβούλευα πάντως να μην πειράξεις τα κουμπιά γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις τίποτα και τότε θα χάσεις την εγγύηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Το πληκτρολόγιο σου έχει τη Γερμανική διάταξη (αν θυμάμαι καλά δίπλα από το Λ -εκεί που είναι ο δικός μας ο τόνος- υπάρχει το "a" με umlaut κτλ). Νομίζω ότι αν αλλάξεις τη αλλάξεις τη γλώσσα του υπολογιστή αλλάζει και η διάταξη του πληκτρολογίου. Θα συμβούλευα πάντως να μην πειράξεις τα κουμπιά γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις τίποτα και τότε θα χάσεις την εγγύηση. Ναι, έτσι νομίζω ότι πρέπει να είναι!Οι Γερμανοί αντί για τόνο έχουν τα umlaut (")!Πάντως καλύτερα να μην πειράξεις τίποτα και να συμβιβαστείς με αυτό το πληκτρολόγιο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Mπορεις να αλλαξεις τα γραμματα κ μετα την διαταξη μεσω του πινακα ελεγχου.. στα 98 γινεται(αυτα εχω ;) ) θυμαμαι που πηγα βρυξελλες κ στην αιθουσα ιντερνετ του ξενοδοχειου, ο ενας υπολογιστης ηταν στα γαλλικα.. ουτε την τελεια ουτε το αλφα εβρισκα! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts