giorgos_16 Δημοσιεύτηκε October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2006 Θελω να αγορασω ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και εχω καταληξει σε αυτες τις δυο.Με ενδιαφερει κυριως το design και η ποιοτητα φωτογραφιας (χρωματα,φωτεινοτητα,κτλ και οχι τοσο η αναλυση).Ποια απο τις δυο λετε ειναι καλυτερη?Ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις αρκει να εχουν παραπλησια χαρακτηριστικα, καλη εμφανιση και να μην ξεφευγουν αλλο στην τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Όποια και να πάρεις θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα και από θέμα ποιότητας φωτογραφιών και κατασκευής και design!!!Στη θέση σου πιθανόν να έπαιρνα την olumpus mju750, γιατί την έχω δει από κοντά και είναι φοβερή!Όχι ότι η sony δεν είναι φοβερή, αλλά θα έβαζα και το κριτήριο της ανάλυσης (sony 6 mega pixels και olumpus 7 mega pixels)!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Όποια και να πάρεις θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα και από θέμα ποιότητας φωτογραφιών και κατασκευής και design!!!Στη θέση σου πιθανόν να έπαιρνα την olumpus mju750, γιατί την έχω δει από κοντά και είναι φοβερή!Όχι ότι η sony δεν είναι φοβερή, αλλά θα έβαζα και το κριτήριο της ανάλυσης (sony 6 mega pixels και olumpus 7 mega pixels)!!!:) εγω αντιθετα εχω δει την sony και μου αφησε καλες εντυπωσεις και θα στην προτεινα.;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Και εγώ την olympus θα πρότεινα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARKOS51 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς τι θέλεις να φωτογραφίζεις σε τι συνθήκες κλπ. Εχω αγοράσει την τ7 και απογοητεύτηκα. Σε αδύναμο φωτισμό και σε απόσταση πανω απο 2 μέτρα οι φωτογραφίες είναι χάλια. Το φλας είναι πολύ αδύναμο και ο αισθητήρας φωτός καθόλου ευαίσθητος. ΟΙ φωτογραφίες βγαίνουν η υποφωτισμένες αλλα καθαρές η φωτισμένες με πιξελ. Αν το μέγεθος δεν είναι ο λόγος που την αγοράζεις παρε μια πιο μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς τι θέλεις να φωτογραφίζεις σε τι συνθήκες κλπ. Εχω αγοράσει την τ7 και απογοητεύτηκα. Σε αδύναμο φωτισμό και σε απόσταση πανω απο 2 μέτρα οι φωτογραφίες είναι χάλια. Το φλας είναι πολύ αδύναμο και ο αισθητήρας φωτός καθόλου ευαίσθητος. ΟΙ φωτογραφίες βγαίνουν η υποφωτισμένες αλλα καθαρές η φωτισμένες με πιξελ. Αν το μέγεθος δεν είναι ο λόγος που την αγοράζεις παρε μια πιο μεγάλη. Τ7 εχει και ενας φιλος μου και οντως υπαρχουν αυτα τα προβληματα που λες.+ οτι η μπαταρια δεν ειναι οτι καλυτερο.Αλλα εδω μιλαμε για Τ9.Σιγουρα θα υπαρχουν βελτιωσεις ετσι δεν ειναι? Με αλλα λογια εσυ μου προτεινεις την olumpus? Ναι το μεγεθος ειναι σημαντικος παραγοντας για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Τελικα μαλλον θα παρω την olumpus.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_22gr Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Τελικα μαλλον θα παρω την olumpus.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας:) :) :) και 5 mpixel να ήταν η olympus αυτή θα σου πρότεινα γιατί δεν συγκρίνεται ο φακός Παράθεση :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Σχετικα ειναι ολα ρε παιδες! Αλλος λεει το ενα αλλος το αλλο! Εγω αγορασα την Sony T-10 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Και μην μου πειτε οτι ο φακος Zeiss ειναι χαλια!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 τ9 οπως και να εχει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pugilator Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Την Τ7 σε μαύρη την σκεπτόμουν κι εγώ.... χμμμ ...εμφανισιακά είναι απίστευτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts