pand Δημοσιεύτηκε October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2006 Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να πάρω ένα πρόγραμμα από τον παλιό μου υπολογιστή και να το περάσω στον καινούργιο και θέλω να μου πεί κάποιος αν γίνεται να το κλωνοποιήσω η να το ριπάρο με κάποιο πρόγραμμα ώστε να μην μου ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος γιατί η εταιρία που το έχω αγοράσει μάλλον έριξε κανόνι και δεν μπορώ να έχω κωδικό!Είναι κάποιο πρόγραμμα για την δουλειά μου!Αν κάποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει,ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να πάρω ένα πρόγραμμα από τον παλιό μου υπολογιστή και να το περάσω στον καινούργιο και θέλω να μου πεί κάποιος αν γίνεται να το κλωνοποιήσω η να το ριπάρο με κάποιο πρόγραμμα ώστε να μην μου ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος γιατί η εταιρία που το έχω αγοράσει μάλλον έριξε κανόνι και δεν μπορώ να έχω κωδικό!Είναι κάποιο πρόγραμμα για την δουλειά μου!Αν κάποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει,ευχαριστώ πολυ! Πoιό πρόγραμμα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Δωκιμασε copy & paste αλλα μαλλον δεν θα πιοιασει.Θα πρεπει να βρεις το setup του προγραμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. October 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Εξαφανίστηκαν κάποια μηνύματα που υπήρχαν πιο πρίν εδώ γιατί;Το πρόγραμμα είναι ένα ελλήνικο πρόγραμμα για σχεδιασμό!Η εταιρία που το είχε είναι η Evensoft!Estia λέγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganagnost02 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ξέρω πως είναι αρκετά παλιά ανάρτηση άλλα κάνω μια προσπάθεια μπας και βγει κάτι. Χρειάζομαι το cd εγκατάστασης για το παραπάνω Evensoft Estia, όποιος το έχει θα με σώσει είναι αγορά το πρόγραμμα, χάσαμε την εγκατάσταση και το cd. ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alittlebyte Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Σε ενδιαφέρει ακόμα το πρόγραμμα φίλε; Το έχω μαζί με κρακ. Έκανα λογαριασμό μόνο γι' αυτό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourassk8 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ενδιαφερει εμενα! ΠΟυ μπορουμε να το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Έχω και εγώ το cd εγκατάστασης. Ενώ το κάνω install κανονικά βάζω το όνομα χρήστη Admin και τον κωδικό που είναι το e δεν τον δέχεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Έχω αλλάξει pc στο γραφείο και πρέπει να το περάσω επείγων. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και εγώ το cd εγκατάστασης. Ενώ το κάνω install κανονικά βάζω το όνομα χρήστη Admin και τον κωδικό που είναι το e δεν τον δέχεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Έχω αλλάξει pc στο γραφείο και πρέπει να το περάσω επείγων. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1973a Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Φιλε leo1817 εχω κι εγω το ιδιο προβλημα αν βρεις την λυση σε παρακαλω πολυ αν θελεις να μου πεις να βοηθηθω κι εγω σ ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts