Xourxoulitsos Δημοσιεύτηκε October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2006 Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και αρκετά χρόνια με τα προγράμματα μου είναι το εξής. Έχω ρυθμισμένο στην γλώσσα για μη unicode προγράμματα υποστήριξη για τα ελληνικά (γιατι οπως ξέρετε σε πολλά προγράμματα βγαίνουν αλλιώς κινέζικα) Επειδη όμως χρησιμοποιώ και γερμανικά προγράμματα, αν δεν το αλλάξω σε υποστήριξη για γερμανικά έχω πρόβλημα στην εμφάνιση των δικών τους ειδικών χαρακτήρων. Υπάρχει τρόπος να έχω υποστήριξη και για τις δύο γλώσσες? Μάλλον όχι έτσι?:worry: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Πρεπει καθε φορας να αλλαζεις τη γλωσσα και να κανεις reboot. Και εγω το ιδιο προβλημα εχω, και τελικα αποφασισα να μη χρησιμοποιω ελληνικα ως unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts