tax_opari91 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Το Mixtape του Τακη το ακουσατε? το "Κ' Εγω Αληθεια λεω" ? τι εχετε να πειτε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis_k Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 to akousa , kai den mou arese ka8olou ! ! ! SIMERA OLOI ARTEMI EF8IMI STO LUV STIS 20:30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Το Mixtape του Τακη το ακουσατε? το "Κ' Εγω Αληθεια λεω" ? τι εχετε να πειτε :wacko: Προχειροδουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το νέο τους album κυκλοφόρησε τελικά; Καμία πρόοδος; Αν δεν κάνω λάθος, μέσα Ιανουαρίου έλεγαν οτι θα βγει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Ακομα αναμενουμε, ακουγονται προβληματα με τη δισκογραφικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Se poio SITE mporo va vro ta LYRICS enos RAP kommatioy poy lene o TNS kai o OMINUS;Dystyxos den thymamai ton titlo toy tragoydioy,ostoso moy arese para poly. Na rothso kai kati allo...Yparxei kamia kontra anamesa se kapoioys Ellhnes rappers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Ακομα αναμενουμε, ακουγονται προβληματα με τη δισκογραφικη. Πραγματι... :blink: αντε περιμενουμε. Θα ειναι καλος δισκος , ελπιζω... οπως μας εχουν συνηθισει αλλωστε :D (Ακουσα ξανα τα τραγουδια απο τα Κλασσικα Ηχογραφημενα... τελικα το Οσα Μου Μαθες εσυ ειναι πολυ καλο κομματι ... δεν το ειχε προσεξει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Πραγματι... :blink: αντε περιμενουμε. Θα ειναι καλος δισκος , ελπιζω... οπως μας εχουν συνηθισει αλλωστε :D (Ακουσα ξανα τα τραγουδια απο τα Κλασσικα Ηχογραφημενα... τελικα το Οσα Μου Μαθες εσυ ειναι πολυ καλο κομματι ... δεν το ειχε προσεξει :O απο τα καλυτερα που εχουν βγαλει(κατα την γνωμη μου) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου τα κομμάτια απο ffc απο το πρώτο τους βινύλιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Παίδες, μπορώ να βρω πουθενά τα tracklists των cd's των Active Member? Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Παίδες, μπορώ να βρω πουθενά τα tracklists των cd's των Active Member? http://www.lowbap.com/default.asp Πήγαινε στο history και μετά στο discography.Θα βρεις tracklist και στίχους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 mpa exei hip hop h ellada? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 eironika to eipa ^ Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 http://www.lowbap.com/default.asp Πήγαινε στο history και μετά στο discography.Θα βρεις tracklist και στίχους. Δυστυχώς το κουμπί history δε δουλεύει. Αν πατήσεις, όπου κι αν είσαι, σ'επιστρέφει εκεί που ήσουν. Δεν ανοίγει το history. Τίποτα άλλο;;;; [edit]sorry, φταίει ο firefox. Όταν το πατάς δε βγαίνει το menu από κάτω. Όταν το έβαλα στον IE το άνοιξε. [off topic]άλλο ένα μειονέκτημα του firefox :mad: [/offtopic][/edit] Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Δεν ειναι μειονεκτημα του firefox. Ο webmaster επελεξε να χρησημοποιησει κωδικα ο οποιος δουλευει μονο σε ie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Δε με ενδιαφέρει τόσο η επιλογή του webmaster. Έγω κρίνω το αποτέλεσμα που παίρνω, κι αυτό δεν είναι καλό! Ίσως το συγκεκριμένο να μην είναι μειονέκτημα αλλά το οτι οι περισσότεροι webmaster επιλέγουν συμβατότητα με IE είναι! Και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αιτία για κάποιον να απορρίψει τον FF. -Προσωπικά όχι ακόμα...- Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 eimai 17 eton kai edo kai 2 xronia akouo elliniko hip hop eseis pisteyete oti to elliniko hip hop borei na sykrithei me to xeno? pisteyete oti exei mellon i oti tha to faei i logokrisia? agapimena sygkrotimata? emena einai ΑΓ,Βπεισ,ffc,deadlock kai zn, alla genika akouo kai allous. pisteyete oti exei kati na dosei to hip hop , oi mcs exoun na poun kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Φυσικα και εχουν! εχουμε και thread ηδη. Δικα μου αγαπημενα συγκροτηματα TXC , ΒΠεις , FF.C , ZN , Razastarr , ΑΓ Μελλον τωρα... θα δειξει. παντως τις κυκλοφοριες του 96-99 δεν νομιζω πως τις φτανουν οι σημερινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 poia sygrotimata sas ekfrazoun genika ? ( se opoio vathmo). emena pio poli oi agnostoi gnostoi. to rap mas de itane pote xaroumeno,poiotiko ,eboriko kai ap'ta kanalia eynooumeno, akous ton agnosto gnosto kai daktylodyktoumeno..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Στιχοιμα για μενα... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Εγώ δεν έχω κάποιο συγκρότημα που να μ'εκφράζουν όλα τα κομμάτια! Λίγο από εδώ λίγο από κει! Ακούω Αρτέμη-Ευθύμη όταν θέλω ν'ανέβω γιατί ο άτιμος ο DJ Smartie κάνει πολύ special beatakia. FF'C και ActiveMember(από low bap), όταν θέλω να ηρεμήσω και να χαλαρώαω και ZN μόνο όταν είμαι με φίλους και θέλουμε να γελάσουμε!!!!! :lol: :lol: :lol: @pilotos_18 Από Α Γ έχω το Αγνωστοφοβία αλλά δεν έχω προσέξει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί! Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Απο ποτε οι FF.C εγιναν LowBap;?;?:?;?;?:? :confused: :blink: :wacko: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Από ποτέ! :) Οι FF'C δημιούργησαν την ελληνική hip-hop! Το lowbap πήγαινε στους ActiveMember μόνο. Sorry αν δεν ήταν σαφές :) . Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Aν δεν κανω λαθος,οι FF.C δεν ξεκινησαν με παραγωγη της freestyle productions?? Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο,το λεω με καθε επιφυλαξη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 xthes agorasa 2 siloges apo diasthmoplio i mia kai i ali NU HIPHOP legete kali fasi pedes ixa kai kairo na agorasw cd. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts