Jump to content

Πρόγραμμα εγγραφής απο TV tuner?

gfdimopo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

Έχω μια etv κάρτα tv tuner στην οποία γράφω προγράμματα απο την τηλεόραση...ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για να έχω καλή ποιότητα εικόνας και μικρό όγκο πληροφορίας?

οι διαθέσιμες επιλογές που μπορώ να επιλέξω είναι

Mpeg1 & 2

VCD

SVCD

DVD

παρατηρώ στα torrents οτι χρησιμοποιούν Avi. Μπορώ να κάνω το mpeg σε avi...? μειώνεται το μέγεθος του αρχείου ικανοποιητικά?

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής...? η ποιος ειναι ο καλύτερος converter απο mpeg σε avi?

ευχαριστώ

D.G.

Καλημερα,

Έχω μια etv κάρτα tv tuner στην οποία γράφω προγράμματα απο την τηλεόραση...ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για να έχω καλή ποιότητα εικόνας και μικρό όγκο πληροφορίας?

οι διαθέσιμες επιλογές που μπορώ να επιλέξω είναι

Mpeg1 & 2

VCD

SVCD

DVD

παρατηρώ στα torrents οτι χρησιμοποιούν Avi. Μπορώ να κάνω το mpeg σε avi...? μειώνεται το μέγεθος του αρχείου ικανοποιητικά?

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο πρόγραμμα εγγραφής...? η ποιος ειναι ο καλύτερος converter απο mpeg σε avi?

ευχαριστώ

Και βέβαια μπορείς να μετατρέψεις mpeg σε avi. Εγώ π.χ χρησιμοποιώ το Ultra Video Converter. Υπάρχουν πολλά παρόμοια προγράμματα εννοείται.

http://www.aone-media.com/