Jump to content

[Οff-topic] Θέματα Ασφαλείας Windows - Alerts/Fixes/SPs

Artistz1926
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλήσπέρα είμαι λίγο καινουργιος και ενδιαφέρομαι παρα πολυ για την ασφάλεια μου και να μην (ξανα) κολλησω ο΄τι υπάρχει.Έχω το Avast 4.7 home το Zone Alarm free edition και το adaware.

Πρέπει να βάλω και κάτι άλλο ??

Συνηθώς χρησιμοποιώ το DC++ emule u torrent δίαβασα και για ενα peer guardian.

Ποία site να αποφέυγω??

Θέλω το Pc na είναι πραγματικο ΤΕΙΧΟΣ....

Ευχαριστώ πόλυ:wacko:

Καλημέρα,

--:: Να θυμάσαι να αναβαθμίζεις τα Windows (Windows Update): Μπορεί να έχεις το πλέον ενημερωμένο antivirus, ή ακόμη και το κορυφαίο antivirus στον κόσμο, αν όμως τα XP και ο Internet Explorer είναι «τρύπιοι», τότε.. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Α. Το Avast είναι μια πολύ καλή επιλογή, μα, π.χ. το NOD είναι μία κλάση πιο πάνω.

Β. Ως antispyware, το Adaware είναι μία κλασσική επιλογή, καλύτερη δουλειά όμως θα βρείς από π.χ. το spyware doctor, το spysweeper, ή και το Ewido.

Γ. Για το ποια sites θα πρέπει να αποφευγεις, δεν γνωρίζω, δεν ασχολούμαι με torrents.

Δ. Αν ξαφνικά δεις την απάντηση σου (και τη δική μου) να απουσιάζουν απο το θέμα, είναι γιατί επέλεξες το λάθος θέμα. Το συγκεκριμένο φιλοξενεί θέματα ασφαλείας των Windows (δηλαδή κενά, νέα Service Packs, κ.λπ).

:)

Δ. Αν ξαφνικά δεις την απάντηση σου (και τη δική μου) να απουσιάζουν απο το θέμα, είναι γιατί επέλεξες το λάθος θέμα. Το συγκεκριμένο φιλοξενεί θέματα ασφαλείας των Windows (δηλαδή κενά, νέα Service Packs, κ.λπ).
Γι'αυτό συνεχίζουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=785

Όπου υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το θέμα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...