bill1 Δημοσιεύτηκε October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 1, 2006 Καλησπέρα στο forum!Έχω μια οθόνη crt aoc 17" και είναι 4 χρόνων.Σήμερα διαπίστωσα ότι έκανε ένα θόρυβο μικρό και αρκετή ώρα, μέχρι που την έκλεισα από τον διακόπτη και την ξανα άνοιξα.Πάντως δεν μού έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα στην εικόνα:( .Τι μπορεί να είναι:worry: ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Δοκιμασε να αλλαξεις το refresh rate. Αν σου σταματησει σημαινει οτι εχει προβλημα η οθονη στο συγκεκριμενο refresh rate (που μπορει να ειναι το κανονικο). Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Φίλε ο μετασχηματιστής της οθόνης είναι..από τα χρόνια...μην σε ανησυχεί,λογικά αντέχει ακόμα...:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 το θεμα δεν ειναι αν αντεχει η οθονη αλλα αν αντεχουν τα αυτια. Εχω μια viewsonic στην δουλεια με τετοιο προβλημα. Αν ξεχασω το πρωι και την εχω στα 85hz κανει ενα τετοιο διαπεραστικο (καθολου δυνατο) σφυριγμα που δεν μπορεις να δουλεψεις πανω απο 5λεπτο. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Αν κατεβάσει κι άλλο το refresh rate όμως, εκτός από τ'αυτιά του δε θα αντέξουν και τα μάτια του!!! :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Παιδιά, αυτός ο ψηλός θόρυβος που σου τρυπάει τα αυτιά(στρώνει με ένα χτύπημα τις πιό πολλές φορές) είναι του μετασχηματιστή υψηλής τάσης και σημαίνει οτι είναι στα τελευταία του. Στοιχίζει περίπου 50€ και δεν αξίζει να τον αλλάξετε γιατί μετα βγαίνουν κι άλλα προβλήματα αργότερα. Αυτά ισχύουν και στις τηλεοράσεις. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αυτό είπα κι εγώ φίλε μου..απλά ίσως να κάνει και περισσότερα λεφτά..αλλά εκτός αφτού δεν τα φτύνει τόσο εύκολα..αντέχει..:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αυτό είπα κι εγώ φίλε μου..απλά ίσως να κάνει και περισσότερα λεφτά..αλλά εκτός αφτού δεν τα φτύνει τόσο εύκολα..αντέχει..:) Ναι, κι εγώ δεν είπα οτι καίγεται αμέσως. Όπως τα λες, μπορεί να αντέξει και άλλο τόσο ας πούμε αλλά δεν είναι κα σίγουρο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Σωστός,απλά είναι οικονομικό το θέμα...:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts