Jump to content

Οθόνη crt και θόρυβος

bill1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum!Έχω μια οθόνη crt aoc 17" και είναι 4 χρόνων.Σήμερα διαπίστωσα ότι έκανε ένα θόρυβο μικρό και αρκετή ώρα, μέχρι που την έκλεισα από τον διακόπτη και την ξανα άνοιξα.Πάντως δεν μού έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα στην εικόνα:( .Τι μπορεί να είναι:worry: ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:)

Δοκιμασε να αλλαξεις το refresh rate. Αν σου σταματησει σημαινει οτι εχει προβλημα η οθονη στο συγκεκριμενο refresh rate (που μπορει να ειναι το κανονικο).

Host

Φίλε ο μετασχηματιστής της οθόνης είναι..από τα χρόνια...μην σε ανησυχεί,λογικά αντέχει ακόμα...:)
this is how we do...

το θεμα δεν ειναι αν αντεχει η οθονη αλλα αν αντεχουν τα αυτια. Εχω μια viewsonic στην δουλεια με τετοιο προβλημα. Αν ξεχασω το πρωι και την εχω στα 85hz κανει ενα τετοιο διαπεραστικο (καθολου δυνατο) σφυριγμα που δεν μπορεις να δουλεψεις πανω απο 5λεπτο.

Host

Αν κατεβάσει κι άλλο το refresh rate όμως, εκτός από τ'αυτιά του δε θα αντέξουν και τα μάτια του!!! :)
this is how we do...

Παιδιά, αυτός ο ψηλός θόρυβος που σου τρυπάει τα αυτιά(στρώνει με ένα χτύπημα τις πιό πολλές φορές) είναι του μετασχηματιστή υψηλής τάσης και σημαίνει οτι είναι στα τελευταία του.

Στοιχίζει περίπου 50€ και δεν αξίζει να τον αλλάξετε γιατί μετα βγαίνουν κι άλλα προβλήματα αργότερα.

Αυτά ισχύουν και στις τηλεοράσεις.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αυτό είπα κι εγώ φίλε μου..απλά ίσως να κάνει και περισσότερα λεφτά..αλλά εκτός αφτού δεν τα φτύνει τόσο εύκολα..αντέχει..:)
this is how we do...

Αυτό είπα κι εγώ φίλε μου..απλά ίσως να κάνει και περισσότερα λεφτά..αλλά εκτός αφτού δεν τα φτύνει τόσο εύκολα..αντέχει..:)

Ναι, κι εγώ δεν είπα οτι καίγεται αμέσως.

Όπως τα λες, μπορεί να αντέξει και άλλο τόσο ας πούμε αλλά δεν είναι κα σίγουρο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!