antonn Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πάντως ο αστυνομικούλης καταδικάστηκε! ισχυρίστηκε ότι το ήθελε για το ψάρεμα στις διακοπες του. Φαντάσου να μπλεχτούμε σε καυγά και να μας βρουν το σουγιαδάκι, θα μας καταδικάσουν οεοοοοο! ακόμα και χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε ή απειλήσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Γι' αυτό, ως πολιτισμένοι άνθρωποι, λύνουμε τις διαφορές μας ειρηνικά. Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό απομακρυνόμαστε και εάν τυχόν απειληθεί η ζωή μας τότε και να το χρησιμοποιήσουμε μπορούμε να επικαλεστούμε την αυτοάμυνα. Προφανώς στην τελευταία περίπτωση το τελευταίο που θα μας απασχολήσει θα είναι η οπλοκατοχή... Ούτως ή άλλως η κατοχή του οποιουδήποτε εργαλείου (γιατί και το μαχαίρι της κουζίνας εργαλείο είναι αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο) φέρει και τον αντίστοιχο βαθμό ευθύνης. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έχεις σουγιά με λάμα μεγαλύτερη των 7 εκατοστών; Αυτο εννοείται,κι οχι μόνο,τι αν γίνει η στραβη χτυπά ξύλο θα περιμένω να με σώσουν οι.......αστυνόμοι?η οι Δίας?σωθηκα.με ολα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο εαυτό μου έχω θέσει σε ισχύ νομους δικούς μου,μην με πειραξεις για να μην πειραξω,δεν το επιδιώκω να έχω μπλεξίματα,αλλα πλέον στην εποχή που ζούμε ολα ειναι πιθανά και ολα απίθανα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Θέλω να πάρω ένα μικρό σουγιαδάκι να το βάλω στα κλειδιά μου. Βρήκα αυτόν που έχει και την ελληνική σημαία πάνω. Βρήκα αυτό με 17 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Είναι καλή η τιμή; Γνωρίζετε επίσης αν είναι καλό εργαλείο; http://images.e-shop.gr/images/TLS/BIG/TLS.110305.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Gerber,όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντογλυφίδες με λίμες πού απορώ πού θα χρησιμέψει σε έναν άντρα,σε μανικιούρ:p Επίσης δεν μου αρέσουν οι σημαίες στους σουγιάδες... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Θέλω να πάρω ένα μικρό σουγιαδάκι να το βάλω στα κλειδιά μου. Βρήκα αυτόν που έχει και την ελληνική σημαία πάνω. Βρήκα αυτό με 17 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Είναι καλή η τιμή; Γνωρίζετε επίσης αν είναι καλό εργαλείο; δεν ειναι κακος σαν σουγιαδακι τσεπης.ειναι πολυ χρησιμο και κοβει πολυ καλα.επισης η λιμα ειναι κατσαβιδι.καπου ειχα δει μια προσφορα ο σουγιας αυτος ειναι της VICTORINOX.αλλα αποτι νλεπω θελεις πολυ απλο σουγιαδακι και αυτη η τιμη που το βρισκεις ειναι ακριβη (πληρωνεις την σημαια) εδω σε ιδιο στυλ το αγοραζεις στα 11.50 επισης εκει θα βρεις πολλους σουγιαδες "μη" επαγγελματικους. Gerber,όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντογλυφίδες με λίμες πού απορώ πού θα χρησιμέψει σε έναν άντρα,σε μανικιούρ:p Επίσης δεν μου αρέσουν οι σημαίες στους σουγιάδες... εχει δικο για τους gerber.εχω ενα σουγια και ενα για προσαναμα.αλλα εψαχνα να βρω σε ελληνικο καταστημα εναν τσεπης σαν αυτον που θελει ο bomber21 αλλα δεν βρηκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 δεν ειναι κακος σαν σουγιαδακι τσεπης.ειναι πολυ χρησιμο και κοβει πολυ καλα.επισης η λιμα ειναι κατσαβιδι.καπου ειχα δει μια προσφορα ο σουγιας αυτος ειναι της VICTORINOX.αλλα αποτι νλεπω θελεις πολυ απλο σουγιαδακι και αυτη η τιμη που το βρισκεις ειναι ακριβη (πληρωνεις την σημαια) εδω σε ιδιο στυλ το αγοραζεις στα 11.50 επισης εκει θα βρεις πολλους σουγιαδες "μη" επαγγελματικους.. +3 ευρώ μεταφορικά πάμε στα 15 σχεδόν, δηλαδή μηδαμινή διαφορά σε σχέση με αυτόν με τη σημαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 +3 ευρώ μεταφορικά πάμε στα 15 σχεδόν, δηλαδή μηδαμινή διαφορά σε σχέση με αυτόν με τη σημαία. Και αυτό με την σημαία και το άλλο από το eshop είναι το ίδιο μοντέλο της Victorinox, το Classic. Για κάποιον λόγο ονομάστηκε έτσι φυσικά, εκατομμύρια πωλήσεις και κλασική αξία Victorinox. Εγώ θα το προτιμούσα σε Alox έκδοση που βγαίνει 14.5 ευρώ από Ebay. http://www.ebay.com/itm/Silver-Alox-Victorinox-Classic-SD-Swiss-Army-Knife-Brand-New-Free-Shipping-/190808031456?pt=Collectible_Knives&hash=item2c6d0b80e0 12 ευρώ στην απλή έκδοση: http://www.ebay.com/itm/Black-Victorinox-Classic-Swiss-Army-Knife-New-FREE-SHIPPING-WORLDWIDE-/190808030770?pt=Collectible_Knives&hash=item2c6d0b7e32 Αυτά με τις σημαίες προσωπικά μου κάνουν λίγο "κιτς" αλλά γούστα είναι αυτά. Πάντως σαν εργαλείο είναι 10/10, μικρό, κομψό και λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Και αυτό με την σημαία και το άλλο από το eshop είναι το ίδιο μοντέλο της Victorinox, το Classic. Για κάποιον λόγο ονομάστηκε έτσι φυσικά, εκατομμύρια πωλήσεις και κλασική αξία Victorinox. Εγώ θα το προτιμούσα σε Alox έκδοση που βγαίνει 14.5 ευρώ από Ebay. http://www.ebay.com/itm/Silver-Alox-Victorinox-Classic-SD-Swiss-Army-Knife-Brand-New-Free-Shipping-/190808031456?pt=Collectible_Knives&hash=item2c6d0b80e0 12 ευρώ στην απλή έκδοση: http://www.ebay.com/itm/Black-Victorinox-Classic-Swiss-Army-Knife-New-FREE-SHIPPING-WORLDWIDE-/190808030770?pt=Collectible_Knives&hash=item2c6d0b7e32 Αυτά με τις σημαίες προσωπικά μου κάνουν λίγο "κιτς" αλλά γούστα είναι αυτά. Πάντως σαν εργαλείο είναι 10/10, μικρό, κομψό και λειτουργικό. Το παρήγγειλα στο eshop, αν δεν προχωρήσει το θέμα ή δεν υπάρχει διαθέσιμο, θα πάρω το μαύρο από το ebay link που πόσταρες. Ντάξει μωρέ μια σημαιούλα πόσο κιτς να είναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εγώ πάντως πήρα αυτό για τα κλειδιά μου και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα και απο το μέγεθος που το κάνει ιδανικό για τα κλειδιά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το παρήγγειλα στο eshop, αν δεν προχωρήσει το θέμα ή δεν υπάρχει διαθέσιμο, θα πάρω το μαύρο από το ebay link που πόσταρες. Ντάξει μωρέ μια σημαιούλα πόσο κιτς να είναι; :p Τελικά είναι εξαντλημένο. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts