geokaza Δημοσιεύτηκε September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2006 Εχω τα windows XP pro Αγγλικα. Δυστυχως (και εχω μετανοιωσει για αυτο..), ΔΕΝ ειναι απο τα αγορασμενα. Θελω να αγορασω τα κανονικα και νομιμα windows XP pro Αγγλικα. Το ερωτημα ειναι το εξης: Επειδη εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες και ελαχιστο χρονο, γινεται να γλιτωσω το format και να περασω τα νομιμα win, επανω απο τα πειρατικα;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Εχω τα windows XP pro Αγγλικα. Δυστυχως (και εχω μετανοιωσει για αυτο..), ΔΕΝ ειναι απο τα αγορασμενα. Θελω να αγορασω τα κανονικα και νομιμα windows XP pro Αγγλικα. Το ερωτημα ειναι το εξης: Επειδη εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες και ελαχιστο χρονο, γινεται να γλιτωσω το format και να περασω τα νομιμα win, επανω απο τα πειρατικα;; Δικη μου αποψη ειναι να τα κρατησεις ως εχουν..Εξαλου σε λιγους μηνες θα βγουν τα vista οποτε δεν ειναι αναγκη να παρεις τα xp...;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Εχω τα windows XP pro Αγγλικα. Δυστυχως (και εχω μετανοιωσει για αυτο..), ΔΕΝ ειναι απο τα αγορασμενα. Θελω να αγορασω τα κανονικα και νομιμα windows XP pro Αγγλικα. Το ερωτημα ειναι το εξης: Επειδη εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες και ελαχιστο χρονο, γινεται να γλιτωσω το format και να περασω τα νομιμα win, επανω απο τα πειρατικα;; Εάν κάνεις update χειροκίνητα θα βρεί ότι δεν είναι γνήσια και θα σου προτείνει κλειδί να αγοράσεις για να τα κάνεις νόμιμα(και on line). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Υπαρχει και ενα προγραμματακι που αλλαζει το CD Key αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.Αν θυμαται καποιος ας βοηθησει.Παντως το να περιμενεις οπως σου παν πιο πανω ειναι καλυτερο αν και τα Vista θα ναι λιγο πιο ακριβα σε σχεση με τα XP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Υπαρχει και ενα προγραμματακι που αλλαζει το CD Key αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.Αν θυμαται καποιος ας βοηθησει.Παντως το να περιμενεις οπως σου παν πιο πανω ειναι καλυτερο αν και τα Vista θα ναι λιγο πιο ακριβα σε σχεση με τα XP Magical Jelly Bean Keyfinder λέγεται. Λογικά θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σ με αυτό. Αλλά θα πρότεινα και εγώ να περιμένεις για τα Vista... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. September 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ωραια!! Ας υποθεσουμε οτι περιμενω τα Vista. Θα μπορω να τα βαλω ΧΩΡΙΣ να κανω αυτο το καταραμενω Format, που για να ξαναβαλω ολα τα προγραμματα που εχω, μαζι με τα settings τους, μου περνει μερες;;;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ωραια!! Ας υποθεσουμε οτι περιμενω τα Vista. Θα μπορω να τα βαλω ΧΩΡΙΣ να κανω αυτο το καταραμενω Format, που για να ξαναβαλω ολα τα προγραμματα που εχω, μαζι με τα settings τους, μου περνει μερες;;;; Απ'οτι εχω διαβασει μπορεις να το κανεις και αυτο.Τα vista εχουν 2 επιλογες.1)νεα εγκατασταση & 2)upgrade.Το δευτερο ειναι αυτο που θελεις εσυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Αν το κάνει όμως, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει με ένα μηχάνημα το οποίο θα έχει πολύ χαμηλές επιδόσεις (εν ολίγοις θα σέρνεται). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι προς το παρόν να το αφήσεις όπως είναι. Όταν με το καλό εμφανιστούν τα Vista και αποφασίσεις ότι θέλεις να τα βάλεις (αφού συνυπολογίσεις ότι έχουν σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα xp), καλό θα είναι να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση. Με αυτό τον τρόπο και το μηχάνημα θα αποδίδει τα μέγιστα και θα αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts