exoristos Δημοσιεύτηκε September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2006 Είναι πολύ γρήγορο, έχει πολύ καλή ποιότητα υλικών και όπως είπες έχει και γ**ώ τα desing.. Και η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή όπως επίσης και ο ήχος ο οποίος είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητό.. Σαν μηχάνημα τα σπάει κανονικά! Α! και επιδή οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά έχει και κλείδωμα του υπολογιστή με δαχτυλικά αποτυπώματα :p :p Για περισότερες λεπτομέριες ;) : LG S1 kalimera knithil ti egine me to service toy lg ? ola ok ? or synexizete h odyseia soy ? Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 lenovo = chinese ibm Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 kalimera knithil ti egine me to service toy lg ? ola ok ? or synexizete h odyseia soy ? Καλημέρα exoriste, μόλις σήμερα έχω πάλι τον LG στα χέρια μου!:D Τελικά πίεσα λίγο παραπάνω το πλαίσιο και μου έκαναν εκεί την αντικατάσταση.;) :up: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Lenovo (κινέζικη εταιρεία) = εξαγορά της ΙΒΜ όσον αφορά μόνο τους προσωπικούς υπολογιστές και laptop είναι πολύ καλοί φορητοί και πολύ ποιοτικοί. Επ' ουδενί δεν επηρεάστηκαν από την εξαγορά τους. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλημέρα exoriste, μόλις σήμερα έχω πάλι τον LG στα χέρια μου!:D Τελικά πίεσα λίγο παραπάνω το πλαίσιο και μου έκαναν εκεί την αντικατάσταση.;) :up: oute gata oute zhmia loipon ta exei ayta h texnologia Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Lenovo (κινέζικη εταιρεία) = εξαγορά της ΙΒΜ όσον αφορά μόνο τους προσωπικούς υπολογιστές και laptop είναι πολύ καλοί φορητοί και πολύ ποιοτικοί. Επ' ουδενί δεν επηρεάστηκαν από την εξαγορά τους. BRE PAIDIA TO 101% THS TEXNOLOGIA EINAI PIA CHINA APO R&D EOS YLOPOIHSH MEXRI KAI MARKETING :lol: Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 oute gata oute zhmia loipon ta exei ayta h texnologia Ναι, ευτυχώς ξεμπέρδεψα με την ιστορία..! Το μόνο προβληματάκι είναι η -για άλλη μια φορά- εγκατάσταση προγραμμάτων, αρχείων κλπ... :p yeap το σκέφτομαι σοβαρά. Και εάν έχει καλό after sales service...θα τον προτιμήσω μάλλον. Ωραίο μηχανάκι. Είναι πολύ καλή επιλογή και αν δεν είσαι 100% σίγουρος πάνε σε ένα μαγαζί που τον έχει ανοιχτό και απλά κοίτα το design και την ποιότητα κατασκευής του.;) Εκεί θα σιγουρευτείς standard http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ναι, ευτυχώς ξεμπέρδεψα με την ιστορία..! Το μόνο προβληματάκι είναι η -για άλλη μια φορά- εγκατάσταση προγραμμάτων, αρχείων κλπ... :p o golgo8as ton windows eno sta ppc backup - hard reset - restore ola ok Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 1. Mην μετατρέπετε το forum σε chat. 2. To έχουμε γράψει πολλές φορές ότι τα Thinkpad δεν επηρεάστηκαν από την εξαγορά του συγκεκριμένου τμήματος της IBM από τη Lenovo. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts