SalonikateD Δημοσιεύτηκε September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2006 Καλησπέρα παιδιά ..Θέλω να μεταφέρω την εικόνα απο το home cinema σε 2 διαφορετικά δωμάτια στο διαμέρισμά μου..Βρήκα αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802221 Εαν αγοράσω 2 τέτοια θα κάνω δουλειά ? ...Οποιαδήποτε λύση ευπρόσδεκτη ...Ευχαριστώ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_bmw Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Φιλε εάν θέλεις απλώς να βλέπεις μια ταινία DVD από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα είναι καλύτερα να πάρεις αλλα 2 dvd από τα lidl με 30 euro και να τελειώνεις γιατί αλλιώς θες 2 set από αυτά τα video sernders X 50 euro το set 100 ευρώπουλα. Εάν τώρα θες ότι βλέπεις στην τηλεόραση στο σαλόνι να το βλέπεις στο υπνοδωμάτιο δηλαδή sat dvd video ψηφιακή κτλ κτλ τότε με 2 σετάκια video sender θα είσαι τζαμι Παράθεση Τα παντα για την Δορυφορικη και Επίγεια Ψηφιακή TV http://img126.imageshack.us/img126/5163/satfreaksbb2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Είχα βρει και στο praktiker Θεσσαλονίκης ένα αντίστοιχο, μάλιστα με μεγάλη εμβέλεια, στα είδη δορυφορικών κεραιών, προφανώς για να μεταφέρει από την ταράτσα σε όροφο. Το ένα έκανε κάπου 60 ευρώ και το άλλο 80 νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Βρήκα τελικά λύση...Υπαρχουνε πομποί που πέρνουνε μέχρι 5 δέκτες οπότε είμαι ΟΚ ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Σε πόση απόσταση θέλεις να μεταφέρεις εικόνα και ήχο; Έχω αυτά που έχει το eshop και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η εικόνα περνάει οριακά δύο τοίχους, απλούς, χωρίς σίδερα. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Το πρόβλημα δεν είναι η απόσταση...Σαλόνι με υπνοδωμάτια σε διαμέρισμα είναι..Το πρόλημα είναι οτι θέλω απο 1 πηγή να δώσω σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις ..Δεν ήξερα εαν υποστιρίζεται αυτό απο την συγκεκριμένη συσκευή έστω και εαν αγόραζα 2 sets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Και σε εμένα έτσι είναι, 3.5 σε ευθεία και ίσα που πιάνει. Λογικά, αν τα συντονίσεις στην ίδια συχνότητα θα παίζουν. Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Βρήκα συσκευή...Απο κατάστημα Θεσσαλονίκης με ηλεκτρονικά...Δίνει πομπό που πέρνει μέχρι 5 δέκτες...Οπότε λύθηκε το πρόβλημά μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 "Περνάει" και τις εντολές του remote; Το "μάτι" του τηλεχειρισμού στον πομπό είναι σε καλώδιο; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Όχι νομίζω...Είναι απλός πομπός ...Εαν θές να σου δώσω στοιχεία να επικοινωνίσεις ο ίδιος να ρωτήσεις εαν σε ενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Να 'σαι καλά :) αλλά εγώ έχω βολευτεί. Εσύ θα παιδεύεσαι όποτε θέλεις να αλλάξεις κανάλι... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δεν βαριέσαι.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Βαριέμαι! Γι' αυτό στο λέω, μην σε φάει το πήγαινε-έλα! :D Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. September 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ελα μωρέ τώρα...Θα στέλνω την γυναίκα μου να μου αλλάζει κανάλια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Οκ. Πάρε ένα κράνος τότε! :lol: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts