_NeC_ Δημοσιεύτηκε September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2006 Καλημέρα, ξέρω πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των ηχείων αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.... Θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 όχι για Η/Υ αλλά για ενισχυτή μόνο για ταινίες DVD. Τι να πάρω δεν ξέρω...H αλήθεια είναι ότι τα έχω ψιλομπερδέψει, πχ τα ηχεία απο H/Y έχουν συγκεκριμένο βύσμα, αυτό μπορεί να αλλάξει με κάτι άλλο για τον ενισχυτή? Επίσης είναι προτιμότερο να αγοράσω ηχεία Η/Υ (που νομίζω ότι είναι φτηνότερα) ή να αγοράσω ηχεία "κανονικά". Πάντα με γνώμονα τα χρήματα (ας μην ξεπερνάει η τιμή τα 150 ευρώ) μπορείτε να μου πείτε απο που να πάω να αγοράσω ηχεία, τι είδος να είναι αυτά? Δεν με νοιάζει να είναι τα καλύτερα αλλά τουλάχιστον να μην τα πετάξω σε 1 χρόνο.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 εγω εχω εδω και καιρο τα logitech x530 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..θα σου περισεψουν κ χρηματα.. παντως κανε μια αναζητηση,υπαρχει αναλογο θεμα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afoundas Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Καλημέρα, ξέρω πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των ηχείων αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.... Θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 όχι για Η/Υ αλλά για ενισχυτή μόνο για ταινίες DVD. Τι να πάρω δεν ξέρω...H αλήθεια είναι ότι τα έχω ψιλομπερδέψει, πχ τα ηχεία απο H/Y έχουν συγκεκριμένο βύσμα, αυτό μπορεί να αλλάξει με κάτι άλλο για τον ενισχυτή? Επίσης είναι προτιμότερο να αγοράσω ηχεία Η/Υ (που νομίζω ότι είναι φτηνότερα) ή να αγοράσω ηχεία "κανονικά". Πάντα με γνώμονα τα χρήματα (ας μην ξεπερνάει η τιμή τα 150 ευρώ) μπορείτε να μου πείτε απο που να πάω να αγοράσω ηχεία, τι είδος να είναι αυτά? Δεν με νοιάζει να είναι τα καλύτερα αλλά τουλάχιστον να μην τα πετάξω σε 1 χρόνο.... :D Δε μπορείς να πάρεις ηχεία "κανονικά" με 150 ευρώ... Τα "κανονικά" ηχεία συνδέονται πάνω στον ενισχυτή και στη συνέχεια συνδέεις τον υπολογιστή σου ψηφιακά με τον ενισχυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Καλημέρα, ξέρω πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των ηχείων αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.... Θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 όχι για Η/Υ αλλά για ενισχυτή μόνο για ταινίες DVD. Τι να πάρω δεν ξέρω...H αλήθεια είναι ότι τα έχω ψιλομπερδέψει, πχ τα ηχεία απο H/Y έχουν συγκεκριμένο βύσμα, αυτό μπορεί να αλλάξει με κάτι άλλο για τον ενισχυτή? Επίσης είναι προτιμότερο να αγοράσω ηχεία Η/Υ (που νομίζω ότι είναι φτηνότερα) ή να αγοράσω ηχεία "κανονικά". Πάντα με γνώμονα τα χρήματα (ας μην ξεπερνάει η τιμή τα 150 ευρώ) μπορείτε να μου πείτε απο που να πάω να αγοράσω ηχεία, τι είδος να είναι αυτά? Δεν με νοιάζει να είναι τα καλύτερα αλλά τουλάχιστον να μην τα πετάξω σε 1 χρόνο.... :D Καλημερα.:worry: τι ηχεια να αγορασω.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts