Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Καλησπέρα. Έχει παίξει κανείς σας το Just Cause 2 Full να μας πει εντυπώσεις; Έβλεπα τις προάλλες κάτι πίστες που έχει το JC 2 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον χρόνο που απαίτησε για να τελειώσει. 26/3 κυκλοφόρησε και 27/3 ανέβηκε video στο YouTube που έδειχνε κάποιον που τελείωσε το παιχνίδι. :blink: Φαίνεται ότι το είχε βρει από κάπου αλλού νωρίτερα. Αν και σε ερώτηση χρήστη απάντησε: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω, αλλά είναι πολλές. Επίσης, βλέπω ότι οι σχεδιαστές του JC συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τίτλους τραγουδιών ή ταινιών στις πίστες τους. Για παράδειγμα στο JC1 υπήρχε πίστα που λεγόταν Some Like It Hotter και στο JC2 υπάρχει πίστα που λέγεται Fry me to the moon. :p Περιμένω πως και πως να βάλω ram και να το αγοράσω. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καλησπέρα. Έχει παίξει κανείς σας το Just Cause 2 Full να μας πει εντυπώσεις; Έβλεπα τις προάλλες κάτι πίστες που έχει το JC 2 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον χρόνο που απαίτησε για να τελειώσει. 26/3 κυκλοφόρησε και 27/3 ανέβηκε video στο YouTube που έδειχνε κάποιον που τελείωσε το παιχνίδι. :blink: Φαίνεται ότι το είχε βρει από κάπου αλλού νωρίτερα. Αν και σε ερώτηση χρήστη απάντησε: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω, αλλά είναι πολλές. Επίσης, βλέπω ότι οι σχεδιαστές του JC συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τίτλους τραγουδιών ή ταινιών στις πίστες τους. Για παράδειγμα στο JC1 υπήρχε πίστα που λεγόταν Some Like It Hotter και στο JC2 υπάρχει πίστα που λέγεται Fry me to the moon. :p Περιμένω πως και πως να βάλω ram και να το αγοράσω. :) Αρκετά εθιστικό και αχανές!!! Παίζω μέρες τώρα και κάποιες από αυτές για ώρες και παρόλαυτα το παιχνίδι είναι στο 19%!!!! Θυμίζει αρκετά GTA στη φάση με τις αποστολές αλλά πραγματικά ο χάρτης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!΄ Καλό κόλλημα σου εύχομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Αρκετά εθιστικό και αχανές!!! Παίζω μέρες τώρα και κάποιες από αυτές για ώρες και παρόλαυτα το παιχνίδι είναι στο 19%!!!! Θυμίζει αρκετά GTA στη φάση με τις αποστολές αλλά πραγματικά ο χάρτης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!΄ Καλό κόλλημα σου εύχομαι :D Μη νομίζεις ότι στο τέλος του παιχνιδιού θα έχεις ολοκληρώσει το 100%. Αυτός που ανέβασε το video στο YouTube με την τελευταία πίστα είχε κάνει 21,9% και θα πρέπει να κάνεις chaos για να πάς στο 100%. Να σε ρωτήσω ένα δύο πραγματάκια; α) Έχεις παίξει την πίστα Three Kings; Αν ναι, πως σου φάνηκε; β) Οι αποστολές που κάνεις είναι η λεγόμενες και ως Agency Missions. Αυτές ολοκληρώνουν το παιχνίδι ή είναι οι λεγόμενες Side Missions που υπάρχαν στο JC1; Περιμένω πως και πως να το αποκτήσω, αλλά αν είναι θα το ξεκινήσω μετά τον Ιούνη. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ωραίο παιχνιδάκι.. το τερμάτισα στο 27% και το παίζω ακόμα. Έχω φτάσει στο 45% αλλά έχει πολύ πράμα ακόμα, δεν τελειώνει ποτέ... Το προτείνω σε όλους τους GTA Fans! :) αν και τώρα θα βγει το GTA IV: Episodes from Liberty City. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Just Cause 2 είναι το όνομα του νέου παιχνιδιού που ήρθε να ταράξει τα νερά… Το Just Cause 2 σε σχέση με το 1 έχει πολύ καλύτερα γραφικά (έχουν περάσει και 4 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου), μεγαλύτερος χώρος παιχνιδιού (μεταξύ San Esperito και Panau) και περισσότερες Faction (ή Side) Missions και λιγότερες πίστες που ολοκληρώνουν την πλοκή (σε σχέση με το ένα). Στο Just Cause 1 ο παίχτης θα έπρεπε να κάνει 20 πίστες για να ολοκληρωθεί η ιστορία, ενώ στο Just Cause 2 ο παίχτης θα πρέπει να κάνει μόνο 8. Στο 2, όμως, υπάρχουν ένα σωρό Faction Missions τις οποίες ο παίχτης θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς για να ξεκλειδώσει τις Agency Missions (είναι οι πίστες που ολοκληρώνουν την ιστορία). Το Panau είναι σαν μία τεράστια παιδική χαρά όπου το χαρούμενο παιδάκι (aka Rico) μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Να οδηγεί διάφορα οχήματα, να σκοτώνει αστυνομικούς, να διαλύει βενζινάδικα και άλλα πολλά. Και φυσικά, αφού τα κάνει αυτά, παίρνει σαν αντάλλαγμα Chaos και χρήματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στην μαύρη αγορά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Sheldon λέει τη μαγική φράση που μας ακολουθεί σʼ όλο το παιχνίδι «Το Χάος είναι το εισιτήριο». Οι περισσότερες περιοχές που χάρτη είναι γεμάτες με πράγματα που μπορούν να φτάσουν το μετρητή Χάος στο 100%. Χάρτης: Ο χάρτης είναι ένα μεγάλο μπάχαλο. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα… Γεμάτος χρώματα, αστεράκια και διάφορα άλλα. Εύκολα μπορεί κάποιος να σκεφτεί: «Τι είναι όλα αυτά τα χρώματα;» «Τι είναι αυτά τα τρίγωνα;». Είναι όμως και χρήσιμος, αφού με ένα click μπορείς να βάλεις ένα οποιοδήποτε σημείο πάνω στον χάρτη σε ένα κίτρινο στόχο, ο οποίος, μόλις επιστρέψεις στο παιχνίδι σε καθοδηγεί και σου δείχνει πόσα μέτρα απέχεις από αυτόν τον προορισμό. Πλοκή: Η πλοκή είναι λίγο πολύ συνηθισμένη. Ένας δικτάτορας ο οποίος βασανίζει όλο το Panau δεν συμπαθεί τους Αμερικάνους και αυτοί στέλνουν αμέσως έναν σούπερ πράκτορα για να σκοτώσει το δικτάτορα και να επαναφέρει κάποιον Αμερικάνο πρωθυπουργό στη διαχείριση του Panau. Η πλοκή είναι εξής: Η CIA στέλνει τον σούπερ πράκτορα Tom Sheldon ( σας θυμίζει κάτι; ) να εντοπίσει τον Baby Panau ( ο δικτάτορας του Panau ) και να τον σκοτώσει. Όμως, η CIA χάνει το στίγμα του και έτσι στέλνει το Rico να τον βρει και μαζί να σκοτώσουν τον Baby… Η CIA όμως δεν φοβάται μήπως έχει πεθάνει, αλλά φοβάται μήπως έχει αλλάξει στρατόπεδο και έχει δώσει όλα τα μυστικά στους αντιπάλους. Ο Rico θα εντοπίσει τον Sheldon στην τέταρτη πίστα (aka “The White Tiger”) όπου και θα του αποκαλύψει πως ο “Sloth Demon” ο οποίος εμφανιζόταν στον Rico ως ο αρχηγός της Μαύρης Αγοράς ήταν ο Sheldon από την αρχή και θα συνεργαστούν μαζί. Για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι ο Rico θα πρέπει συνεργαστεί με τρείς διαφορετικές οργανώσεις που θέλουν ό,τι και ο Rico: Να εξαφανιστεί ο Baby και να επανέλθει ειρήνη στο Panau. Οι οργανώσεις αυτές δεν ζητάνε απλά πράγματα από το Rico καθώς ο ίδιος ταξιδεύει από την έρημο στα χιόνια, από τα χιόνια στη ζούγκλα και το αντίστροφο. Grappling Hook: Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον με το Grappling Hook. Το συγκεκριμένο όπλο είναι το No1 που χρησιμοποιεί ο Rico. Με το συγκεκριμένο όπλο μπορεί να σκαρφαλώνει σε κτίρια, σε αεροπλάνα, να συνδέει ανθρώπους μεταξύ τους και τις περισσότερες φορές πεθαίνουν. Το Grappling Hook χρησιμοποιείται κατά 99,8% περισσότερο στο 2 απʼ ότι στο 1.Επίσης, το Grappling Hook δεν υπολογίζεται πια σαν ένα απλό όπλο. Δηλαδή ό Rico δεν το κρατάει στα χέρια του, αλλά το έχει ήδη προσαρμοσμένο στο αριστερό του χέρι και με το πάτημα του F (σε υπολογιστή), «πιάνεται» από παντού. Συντάκτης: Ι.Κοντογιάννης Διορθωμένη έκδοση Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts