Jump to content

Προβλημμα με Fujitsu siemens

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα...Εχω ενα φορητο fujitsu siemens amilo 1310g και το modem που δινει η forthnet με το in a box (το ασυρματο)...Απο το router οι ρυθμισεις ειναι οκ...Το προβλημμα που εχω ειναι οτι ο φορητο δεν βρισκει τπτ...Το βιβλιαρακι του λεει πως για να ενεργοποιηθει η καρτα (RF) παταμε ενα κουμπακι που βρισκεται στο πανω μερος..Ολα καλα μεχρι εδω..ελα ομως που το λαμπακι της wlan δεν λεει να αναψει...Τι λετε να φταιει...Τι δεν κανω σωστα?:)

Ευχαριστω..και καλο χειμωνα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειναι σιγουρο οτι το laptop εχει wlan? Μηπως ειναι σε μεγαλυτερο μοντελο που εχει το ιδιο "κουφαρι"? Στον Device Manager στους Networks Adapters βλεπεις την καρτα δικτυου;
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Ειναι σιγουρο οτι το laptop εχει wlan? Μηπως ειναι σε μεγαλυτερο μοντελο που εχει το ιδιο "κουφαρι"? Στον Device Manager στους Networks Adapters βλεπεις την καρτα δικτυου;

Ναι ειναι σιγουρο οτι εχει καρτα ασυρματου δικτιου...Εχει και το κουμπακι πανω στο πληκτρολογιο , και υπαρχει η συνδεση στις θεσεις δικτυου

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειναι ενεργοποιημενη η καρτα; Κοιτα στο device manager. Η συνδεση στις θεσεις δικτυου ειναι ενεργοποιημενη;
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Ειναι ενεργοποιημενη η καρτα; Κοιτα στο device manager. Η συνδεση στις θεσεις δικτυου ειναι ενεργοποιημενη;

Ναι ειναι ενεργοποθημενη...ΟΛα αυτα τα μοντελα αυτου του φορητουεχουν ενα ειδικο κουμπι...εκει εχω προβλημμα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η ενεργοποίηση γίνεται σε δύο σημεία.Το ένα είνα προφανώς το κουμπάκι που έχει ανοικτή την κάρτα ασύρματου δικτύου και είναι συνήθως δίπλα στο κουμπί τροφοδοσίας (τουλάχιστον στο δικό μου amilo A1630).

Το άλλο είναι οτι πρέπει να ενεργοποιήσεις την ασύρματη σύνδεση και μέσα απο ο network connections στο control panel.

Έπειτα θα σου το βγάλει ως εικονίδιο κάτω δεξιά και κάνεις σκανάρισμα

Η ενεργοποίηση γίνεται σε δύο σημεία.Το ένα είνα προφανώς το κουμπάκι που έχει ανοικτή την κάρτα ασύρματου δικτύου και είναι συνήθως δίπλα στο κουμπί τροφοδοσίας (τουλάχιστον στο δικό μου amilo A1630).

Το άλλο είναι οτι πρέπει να ενεργοποιήσεις την ασύρματη σύνδεση και μέσα απο ο network connections στο control panel.

Έπειτα θα σου το βγάλει ως εικονίδιο κάτω δεξιά και κάνεις σκανάρισμα

Ναι ετσι ειναι το κουμπι...Το προβλημμα διορθωθηκε με ενα φορματ...Αλλα τωρα πρεπει να βρω τι ηταν αυτο που εφταιγε:)

Σας ευχαριστω ολους

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...