ms5 Δημοσιεύτηκε September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2006 Αν κανω χρηση broadband και δεν εχω συνδεμενο αναλογικο modem με γραμμη οτε τοτε παλι μπορουν οι dialers να μου "φουσκωσουν" το λογαριασμο? (αυτο το ρωταω γιατι σκευτικα το εξης : η γραμμη του τηλεφωνου και η γραμμη του dsl ειναι σε διαφορετικες συχνοτητες τοτε το adsl (as to poume modem..........:p ) poy leitoyrgei στην συχν. dsl δεν θα μπορει να πραγματοποιησει κλησεις απο την συχν. του τηλεφ. Aν ξερει κανεις (ειδικος και μη )να μου απαντ. επι του θεματος και να σχολιασει τη αποψη που προειπα....... thanks In varietate concordia ~Ενότητα στην πολυµορφία~United in diversity ~Unis dans la diversité~In Vielfalt geeint ~Uniti nella diversità~Förenade i mångfalden Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 [Αν και έχει αναφερθεί πολλές φορές στο computing] To adsl όπως γράφεις και εσύ δεν έχει καμία σχέση με την κλασσική τηλεφωνία. Τα adsl modems/routers τηλεφωνικές κλήσεις δεν μπορούν να κάνουν, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι εντελώς διαφορετική. Οι dialers χρειάζονται ένα αναλογικό (pstn) modem για να κάνουν κλήσεις. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή, τότε αυτός δεν μπορεί να κάνει τηλεφωνική κλήση, άρα δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας dialer. Για να μην μπερδεύεσαι το μόνο κοινό που έχει το adsl με την τηλεφωνία είναι το καλώδιο του οτε. Όλα τα άλλα είναι διαφορετικά. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts