Jump to content

Διαγραφή παλιών system directories των Windows

Angeldust
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα δεν εχω κανεναν αλλο λογαριασμο στον υπολογιστη μου..:what:

Απίστευτο.. Για πές μας τι ακριβώς μύνημα σου βγάζει όταν λες ότι δεν σε αφήνει...

Ο Admin ( ή οποιοσδήποτε Admin) μπορεί με την διαδικασία που σου είπαμε παραπάνω, να κάνει "take over" σε οποιοδήποτε directory των σκληρών που βλέπει το λειτουργικό και που βρίσκονται τοπικά πάνω στον υπολογιστή.

Ας είναι το directory και από περσινή εγκατάσταση :lol: Και μετά, μπορείς και να το σβύσεις.

Εκτός ΙΣΩΣ... αν έχεις κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό από εκεί...Κάτι τέτοιο μου θυμίζουν τα directory που είδα στο προηγούμενο post σου.

Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...Ας μας βοηθήσει κάποιος φίλος σε αυτό γιατί εγώ δεν έχω στήσει ποτέ τα XP από δίσκο

Δημήτρης

Ας είναι το directory και από περσινή εγκατάσταση :lol: Και μετά, μπορείς και να το σβύσεις.

Όχι δεν ισχύει αυτό. Το έχω δει αρκετές φορές. Αν έχει γίνει εγκατάσταση με διαφορετικό λογαριασμό (όχι καθαρή εγκατάσταση αλλά πέρασμα από πάνω) μένουν σκουπίδια. Όπως ο φάκελος Documents and Settings και μερικά άλλα. Συνήθως έχουν 0 kb (ή έτσι φαίνονται) αλλά δεν έχεις πρόσβαση ώστε να μπορείς να τα σβήσεις. Παλιότερα είχα διαβάδει για ένα κολπάκι για να τα διαγράψεις αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ τώρα.

Θα το ψάξω. Θυμάμαι πάντως ότι το unlocker έκανε δουλειά εδώ. Δεν ξέρω γιατί δεν δούλεψε με σένα.

Ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=174243#post174243

Όχι δεν ισχύει αυτό. Το έχω δει αρκετές φορές. Αν έχει γίνει εγκατάσταση με διαφορετικό λογαριασμό (όχι καθαρή εγκατάσταση αλλά πέρασμα από πάνω) μένουν σκουπίδια. Όπως ο φάκελος Documents and Settings και μερικά άλλα. Συνήθως έχουν 0 kb αλλά δεν έχεις πρόσβαση ώστε να μπορείς να τα σβήσεις. Παλιότερα είχα διαβάδει για ένα κολπάκι για να τα διαγράψεις αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ τώρα.

Μα αυτό το κολπάκι λέω πιο πάνω...Και για όχι καθαρή εγκατάσταση.

Εγώ το κάνω πάντα σε πελάτες που πάνε και τα περνάνε από πάνω και συνήθως δεν μπορούν πλέον να μπούνε στα Documents and settings του παλιού λειτουργικού

Ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο να μην μπορώ να το κάνω.

Πρέπει να ξέρεις ότι σε επίπεδο PC (τοπικοί δίσκοι) ο Admin κάνει παπάδες...

Παιδιά...θα μου επιτρέψετε να επιμείνω σε αυτό που λέω...

Διευκρινίζω ότι μιλάω μόνο για "privilege" και "ownership" και όχι για encrypted στοιχεία οκ?

Απλά σημείωσε αυτή την διαδικασία και κάντο όταν σου ξανατύχει και θα δείς...

Εκεί που λέω "μετά πήγαινε στο δίσκο" ξέχασα να προσθέσω ότι αντί για όλο το δίσκο, μπορείς να το κάνεις και σε μεμονωμένο directory...

Δημήτρης

Το ξέρω φίλε μου. Ούτε εγώ είχα πρόβλημα. Αλλά στον kostakiss δεν φαίνεται να δουλεύει τίποτα από τα γνωστά.

Επειδή από ότι βλέπω και εγώ δεν γίνεται κάτι με τους τρόπους που είπαν τα παιδιά μέχρι τώρα ας σου προτίνω κάτι άλλο. Μπορείς να μπουτάρεις με ενα πρόγραμα όπως το Hiren's BootCD το οποίο μπορεί να κάνει και mount το NT file system (NTFS) και να σβήσει ότι θες. Φυσικά επείδη μπορεί να σβήσει ότι θες αν καταλάθος βάλεις να σβήσει το directory των Windows θα το σβήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, άρα προσοχή.

ΥΓ: Αν δεν το έχεις το πρόγραμα στείλε μου ένα pm και θα στο στείλω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

θα κανει σιγουρα δουλεια?

Το hirens boot cd κάνει τα πάντα φίλε. ΔΕΝ πρέπει να λείπει απο το σπίτι

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

δεν πρεπει να λειπει απο κανεναν σκληρο δισκο ε?:p

Τι δουλειά έχει στον σκληρό, boot cd είναι.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

οταν το βαζω να το καψει και παταω το πρωτο απο το nero (cd iso) μου βγαζει το παρακατω μηνυμα(στην φωτο) και αν πατησω ναι,με βγαζει να το καψει σαν cd image..τι να κανω τωρα?

http://img219.imageshack.us/img219/502/screenhunter1of4.th.jpg