angski86 Δημοσιεύτηκε September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2006 χτες κατεβασα μια ταινια και συμβαινει το εξης οταν βαζω υποτιτλους στη ταινια τοτε στη ταινια μου εμφανιζεται μια διαγωνια πρασινη γραμμη αλλα οταν βγαλω τους υποτιτλους η ταινια παιζει χωρις αυτη τη γραμμη ξερει καποιος καποια λυση το ιδιο μου ειχε συμβει πιο παλια σε μια αλλη ταινια.χρησιμοποιειω το προγραμμα vobsub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Με όλους τους υπότιτλους γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 δεν εχω δοκιμασει ολους τους υποτιτλους θα δοκιμασω οσους βρω και θα σου πω παντως ειναι για τη συγκεκριμενη ταινια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 μου το κανει σε ολους αρα κατι παιζει με το προγραμμα και δε μπορω να καταλαβω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 το προβλημα λυθηκε βαζοντας ενα προγραμματακι λεγεται G400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 κανενα λινκ για να το κατεβασουμε κ εμεις οι ομοιοπαθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 try this ironmaiden :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Codec Pack εχω.το προγραμμα που λεει ο angski86 για την πρασινη γραμμη δεν εχω... thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts