bill1 Δημοσιεύτηκε September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2006 Καλησπέρα στο forum!Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα τεχνικό πρόβλημα που έχω.Πρόσφατα αγόρασα ένα μικρόφωνο για να κάνω κλήσεις voip.Αφού το έβαλα στην κάρτα ήχου και ρύθμισα τις επιλογές, διαπίστωσα ότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε.Τι νομίζετε ότι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Βεβαιώσου ότι δεν είναι muted στις επιλογές ήχου. Εκεί που ρυθμίζεις το πόσο δυνατά ακούγεται το wave κλπ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τα έχω κοιτάξει αυτό και δεν έκανα τίποτα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τα καινούργια motherboard έχουν συνήθως ένα πρόγραμμα που ρυθμίζεις το κάθε jack τη έξοδο θα σου δίνεί, μήπως δεν έχεις ρυθμίσει π.χ. ότι το ροζ θα είναι μικρόφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Η μητρική μου είναι 2 χρόνων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Μπορεί να το έχει. Το σύστημα αβρό λέγετε Smart Jack νομίζω. Δες στο Control Panel αν έχει κανένα εικονίδιο της κάρτας ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 den 3erw an symbainei kai se sena, pantws egw agorasa ena zeugari plantronics kai ta bysmata (roz kai prasino) dn douleuan sta antistoixa tis kartas hxou(soundblaster) dokimase na baleis to roz bysma stin mauri trypa :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 den 3erw an symbainei kai se sena, pantws egw agorasa ena zeugari plantronics kai ta bysmata (roz kai prasino) dn douleuan sta antistoixa tis kartas hxou(soundblaster) dokimase na baleis to roz bysma stin mauri trypa :p Η μαύρη είναι για τα ηχεία stereo. Είναι αυτό που λένε τα παιδιά (αν τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα ή δεν είναι φθαρμενα). Δοκίμασε από τις επιλογές της κάρτας ήχου σου να ρυθμίσεις το χρώμα του βύσματος ως μικρόφωνο. Επίσης το οτί έβαλες μικρόφωνο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ακούγεσε από τα ηχεία, δοκίμασε από τα Βοηθήματα>Διασκέδαση>ηχογράφηση να δείς αν παίρνει καθόλου ήχο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts