teorizo Δημοσιεύτηκε September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2006 Παιδιά συμβαίνει κάτι παράξενο με το dvd recorder μου. Όταν βάζω μια ταινία dvd δεν την αναγνωρίζει ενώ όταν το βάζω στην απλή την dvdερα το αναγνωρίζει κανονικότατα. Γιατί μου το κάνει αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να λύσω το πρόβλημα; Παρεμπίπτοντος, έβαλα για δοκιμή και άλλο dvd και το διαβάζει κανονικά :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Μάλλον η απλή η «DVDέρα» έχει καλύτερη διαχείριση λαθών από το recorder και η συγκεκριμένη ταινία (αφού άλλη είπες την παίζει κανονικά) είναι χαλασμένη (π.χ. λερωμένο ή γρατζουνισμένο το DVD). Δεν νομίζω να παίζει τίποτα με προστασία αντιγραφής του DVD (αν και δεν είναι απίθανο :worry:). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts