Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ναι παιδια, προσοχη στις αρκουδες :rolleyes: :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Τύχη.. Ναι θα την χρειαστούμε αν τελικα κάνουμε το μεγάλο βήμα.Αν και η ζωή μου έχει αποδείξει ότι δεν η κυρία τύχη δεν με προτιμάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ευχαριστώ πολύ παιδιά...Μακάρι να πάνε όλα καλα.Δυστυχώς η Ελλάδα με έχει απογοητεύσει πολύ τον τελευταίο καιρό..Πολύ δουλειά(που δεν θα με πείραζει ιδιαίτερα αν δεν έχανα τόσεσ στιγμές από το γιό μου) λίγα τα λεφτά εξασφάλιση μηδέν, για να μην μιλήσω για Υγεια που για μένα είναι το κυριότερο...χάλια μαύρα..Τι να τις κάνεις τις ομορφιές και τις διασκεδάσεις αν δεν μπορείς να τα χαρεις; 1 χρόνο παντρεμένη και έχουμε ρουτινιάσει τόσο πολυ που δεν λέγεται, γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογή...ουφ...:blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 akrivos afto me ton andra sou ine poly sosto... souidika borite na ma8ete me ena programma to TISUS pou ine idiko gia atoma pou 8eloun na pane sto panepistimio/metanastes/an8ropoi pou 8eloun na ma8oun souidika-----KAI INE DOREAN!(sto Lindkoping apoti ksero se merikes alles polis kostizi 2000euros - 3000euros ton xrono. Diarkei 1 xrono kai sto telos tou 8a perasis kai eksetasis! oso gia grafistes....prepi na dis na an se anagnorizoun.....pantos kai doulia na min vris....i kyvernisi 8a sou dini epidoma gia to enikio tou spitiou kai gia alles prosopikes anagges etsi oste na pernas mia arketa kali zoi.....tora an 8a perni kai kala lefta o antras sou....AKOMI KALYTERA! i souidia ine poly kali xora.....me koinonikes paroxes OSO DEN FANTAZESE!-psakse ta epidomata ama pas- To mono kako tin teleftea 15 etia ine oti anaptyssete ratsismos enanti ton mavron-fysika yparxoun ekseresis- kai iparxi egglimatikotita.....fysika ama ise prosextikos 8a perasis foveri zoi....IDIKA TIS EKPTOSIS.....8a dis kati fovera...apo 1000 na ta poulane sta 150 kai etsi trella afta apo mena......PANTOS NA ISE SIGOURI GIA TIN ALLAGI! PSAKSE TO KALA! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 mouyias ευχαριστώ πάρα πολύ...το προγράμμα που μου ανέφερες που μπορώ να το παρακολουθήσω? Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουνα αν φυσικά πάνε όλα καλά μα σπουδάσω κιόλας στην Σουηδία..Αλλά αυτό είναι δευτερεύον.Ρίχνω μια ματια αραιά και που στα πανεπιστήμια αλλά δεν βλέπω πολλά ιατρικής φύσεως και με απογοητεύει λίγο αυτό, αλλά είπαμε αυτό ειναι δευτερεύον.Ο άντρας μου έχει κάνει 6 μήνες στη Σουηδία δυστυχώς όχι για ευχάριστο λόγο (προβληματα υγείας στην οικογένειά του) αλλά μόνο θετικά έχει να μου πει.Το μόνο αρνητικό είναι αυτό με την μέρα και την νύχτα που εγώ πιστεύω είναι θέμα συνήθειας.Πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω πάντως επι του θέματος.έχεις καποια σχέση με τισ σκανδιναβικές χώρες?:baby::cat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γιατι στη Σουηδια ρε κοπελλα μου ???? Εχω ζησει εκει 3 χρονια σαν μεταναστης με τους δικους μου και ξαναπηγα για μια βδομαδα το 1995 οικογενειακως.Στις 4 μερες ηθελα να φυγω μακρυα !!!! Τελικα εκατσα 6 μερες ....:) :) Εκτος και θεωρεις ποιοτητα ζωης το καθημερινο σπιτι-δουλεια και νανι...Και ενα χρονο να κανεις οικονομια για 10 μερες στην Ελλαδα.Και αν σου αρεσει οταν μεγαλωσουν τα παιδια σου να σε παιρνουν τηλεφωνο για να μπορουν να ερθουν σπιτι σου. :( :( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γιατι στη Σουηδια ρε κοπελλα μου ???? Εχω ζησει εκει 3 χρονια σαν μεταναστης με τους δικους μου και ξαναπηγα για μια βδομαδα το 1995 οικογενειακως.Στις 4 μερες ηθελα να φυγω μακρυα !!!! Τελικα εκατσα 6 μερες ....:) :) Εκτος και θεωρεις ποιοτητα ζωης το καθημερινο σπιτι-δουλεια και νανι...Και ενα χρονο να κανεις οικονομια για 10 μερες στην Ελλαδα.Και αν σου αρεσει οταν μεγαλωσουν τα παιδια σου να σε παιρνουν τηλεφωνο για να μπορουν να ερθουν σπιτι σου. :( :( :( :( Ε καλά αυτό είναι θέμα χαρακτήρα και...ελληνικού ταμπεραμέντου :D Δεν θα γινόταν ποτέ αυτό ανάμεσα σε Έλληνες γονείς-παιδιά. Εδώ κάνουμε αμαν να ξεκολλήσουμε τους δικούς μας από πάνω μας και εσύ έχεις πρόβλημα μήπως δεν τους βλέπουμε αρκετά; :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ε καλά αυτό είναι θέμα χαρακτήρα και...ελληνικού ταμπεραμέντου :D Δεν θα γινόταν ποτέ αυτό ανάμεσα σε Έλληνες γονείς-παιδιά. Εδώ κάνουμε αμαν να ξεκολλήσουμε τους δικούς μας από πάνω μας και εσύ έχεις πρόβλημα μήπως δεν τους βλέπουμε αρκετά; :lol: :lol: Αλλο να ξεκολλησεις και αλλο να ξεκοψεις φιλε μου.Και το ειδα με τα ματια μου σε Ελληνικη οικογενεια εκει.:( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτο...εννοείς ότι απομακρύνονται τα παιδιά από την οικογένεια χωρίς να το θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτο...εννοείς ότι απομακρύνονται τα παιδιά από την οικογένεια χωρίς να το θέλεις; Ετσι ειναι η νοοτροπια εκει και ολοι προσαρμοζονται ετσι.:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εκτος και θεωρεις ποιοτητα ζωης το καθημερινο σπιτι-δουλεια και νανι...Και ενα χρονο να κανεις οικονομια για 10 μερες στην Ελλαδα.Και αν σου αρεσει οταν μεγαλωσουν τα παιδια σου να σε παιρνουν τηλεφωνο για να μπορουν να ερθουν σπιτι σου. :( :( :( :( Aυτο παιδια που λεγεται απο αρκετους, ειλικρινα δεν το εχω καταλαβει ποτε. Τι σημαινει "καθημερινο σπιτι-δουλεια"? Στην Ελλαδα, πλεον, τα πραγματα ειναι διαφορετικα αλλωστε? Ισα ισα, που εδω με τους μισθους και την ολη κατασταση αναγκαζεσαι να δουλευεις υπερωριες η και σε δευτερη δουλεια, για να εχει η οικογενεια σου μια αξιοπρεπη ζωη. Και το οτι η φιλη nansoulio θα ζησει σε αλλη χωρα, δε σημαινει οτι χρειαζεται απαραιτητα να υιοθετησει τον τροπο ζωης των ανθρωπων που ζουν εκει. Το οτι εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα απο μονο του ειναι αρκετο στο να μην αφομοιωσει τα αρνητικα αυτων των κρατων( να σου τηλεφωνουν τα παιδια σου, οπως λες, για επισκεψη, να κλεινεσαι απο νωρις στο σπιτι κ.λ.π κ.λ.π). Σε ενα ξενο κρατος μπορεις να επιλεξεις να κρατησεις τα θετικα και να αποβαλλεις τα οποια αρνητικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Στην Ελλαδα, πλεον, τα πραγματα ειναι διαφορετικα αλλωστε? Ισα ισα, που εδω με τους μισθους και την ολη κατασταση αναγκαζεσαι να δουλευεις υπερωριες η και σε δευτερη δουλεια, για να εχει η οικογενεια σου μια αξιοπρεπη ζωη. ΝΑΙ !!!!! Το οτι το βραδακι επειδη ετσι μου ηρθε θα παω να δω ενα φιλο χωρις λογο και να πω μια δυο ******** κανει την διαφορα !!!!!:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ΝΑΙ !!!!! Το οτι το βραδακι επειδη ετσι μου ηρθε θα παω να δω ενα φιλο χωρις λογο και να πω μια δυο ******** κανει την διαφορα !!!!!:) :) :) Kοιτα, αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση. Οπως προανεφερα, στο χερι σου ειναι αυτο να το κανεις-εστω και σε μικροτερο βαθμο- σε μια αλλη χωρα( με Ελληνες βεβαια). Και φυσικα υπαρχει κι ο αντιλογος. Ποσα ζευγαρια, που δεινοπαθουν πραγματικα σε καθημερινη βαση, να βγαλουν το μεροκαματο, θετουν τοσο ψηλα σε προτεραιοτητα το να μπορουν να πανε-μια στο τοσο- σε ενα φιλο/γνωστο/συγγενη για ενα καφε και δυο ******** οπως λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Kοιτα, αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση. Οπως προανεφερα, στο χερι σου ειναι αυτο να το κανεις-εστω και σε μικροτερο βαθμο- σε μια αλλη χωρα( με Ελληνες βεβαια). Και φυσικα υπαρχει κι ο αντιλογος. Ποσα ζευγαρια, που δεινοπαθουν πραγματικα σε καθημερινη βαση, να βγαλουν το μεροκαματο, θετουν τοσο ψηλα σε προτεραιοτητα το να μπορουν να πανε-μια στο τοσο- σε ενα φιλο/γνωστο/συγγενη για ενα καφε και δυο ******** οπως λες? + 1 και από εμένα... Η μια-δυο ******** και ο καφές με τους φίλους είναι πραγματικά "αγαθά" υπερεκτιμημένα - όχι άχρηστος, αλλά σαφώς υπερεκτιμημέμος... Άλλωστε από πότε πρέπει κάποιος να βάζει κάτι τέτοιο πάνω από τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Άλλωστε από πότε πρέπει κάποιος να βάζει κάτι τέτοιο πάνω από τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του; Εξαρταται αν αυτο που ζεις θελεις να ειναι βιος ή Ζωη. Αποψεις ειναι αυτες και καλα κανουμε και εχουμε διαφορετικες !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Σουηδία? Εκεί έχει κρύο...Άσε που 6 μήνες είναι νύχτα..Αυτοκτονούν κίολας.... Πάντως αν πάτε προσπαθήστε να μάθετε την γλώσσα πιο μπροστά.Είναι βασικό για να σε δεχτούν καλύτερα οι ντόπιοι. Διάβαζα κάποια έρευνα για τις περιοχές όπου επικρατεί 6 μήνες μέρα / 6 μήνες νύχτα και ανέφερε ότι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των κατοίκων. Ανέφερε επίσης ότι η αυτοκτονία οφείλεται κυρίως σε αυτό… Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 + 1 και από εμένα... Η μια-δυο ******** και ο καφές με τους φίλους είναι πραγματικά "αγαθά" υπερεκτιμημένα - όχι άχρηστος, αλλά σαφώς υπερεκτιμημέμος... Άλλωστε από πότε πρέπει κάποιος να βάζει κάτι τέτοιο πάνω από τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του; Ετσι ακριβως. Και για να αναλυσω περισσοτερο το σκεπτικο μου, πολυ φοβαμαι οτι με το περασμα των χρονων εχουμε αφομοιωσει πολυ περισσοτερα αρνητικα στοιχεια απο αλλες Ευρωπαϊκες/ Αμερικανικες μεγαλουπολεις(π.χ υπερ-καταναλωτικη ζωη με αμεσο αποτελεσμα το υπερμετρο αγχος που εκδηλωνεται με υπερβολικο χρονο στη δουλεια για να καλυφθουν οι πιστωτικες καρτες/δανεια κ.λ.π) και σαφως λιγοτερο θετικα( ολοι θελουμε να περναμε καλα, αλλα στην πραγματικοτητα ολοι μας κοιταμε πως θα επικρατησουμε-σε ολες τις παραμετρους της ζωης- εναντι των συνανθρωπων μας, προσπαθωντας να τους "μειωσουμε", παρα να "ανεβουμε" εμεις ενα επιπεδο). Και κατι αλλο,που μου εκανε εντυπωση. Γνωριζω τοσα και τοσα ατομα που δεν ειχαν τη δυνατοτητα να πανε, εστω και λιγες μερες διακοπες, αυτο το καλοκαιρι, λογω δουλειας. Δηλαδη επιλεγουμε να ζησουμε σε εναν-διχως αμφιβολια -ομορφο τοπο και δε μπορουμε να τον χαρουμε ουτε για δεκα μερες( οταν εμφανιζονται οι τουριστες για ενα μηνα, γυρνωντας σε δυο και τρια ομορφα νησια, απολαμβανοντας τις διακοπες τους)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εξαρταται αν αυτο που ζεις θελεις να ειναι βιος ή Ζωη. Αποψεις ειναι αυτες και καλα κανουμε και εχουμε διαφορετικες !!!!! Συμφωνώ Γιάννη, απλά τις περισσότερες φορές είναι επιλογή μας το πως θα ζήσουμε...Αν μας "ρουφήξει" ο τρόπος ζωής της (π.χ.) Σουηδίας θα είναι μόνο και μόνο επειδή θέλαμε να μας "ρουφήξει"... Άσε που "Ζωή" για τον καθένα είναι διαφορετικό πράγμα! :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γεννήθηκα και μεγάλωσα USA σήμερα ετοιμάζομαι να επιστρέψω. Η δουλειά μου είναι κουραστική και δυστυχώς δεν ανταμείβομαι όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, δεν μπορώ να πάω διακοπές γιατί αν πάω δεν θα έχω τίποτα στην άκρη για μια δύσκολη ώρα. Τους ανθρώπους που θέλω να βλέπω δεν προαβαίνω να τους δώ γιατί η δουλειά μου δεν μου αφήνει χρόνο. Ποιά ομορφιά της Ελλάδας ακριβώς χαίρομαι; Τα ξαδέρφια μου έρχονται ένα-δύο μήνες το χρόνο διακοπές στην Ελλάδα και εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι τον Πόρο. Αυτά νομίζω οτι αρκούν για να φύγει κάποιος. Αν έχει κάποιος πληροφορίες σχετικές με μηχανικούς για USA, θα ήταν πολύ χρήσιμο να με βοηθήσει μιας και βρίσκομαι στο στάδιο συλλογής πληροφοριών για την αναγνώριση του πτυχίου μου. Στη Σουηδία έχω φίλους. Είχαν πάει οι γονείς τους και επέστρεψαν στην σύνταξη (ζουν πολύ καλύτερα από όλους τους συνταξιούχους που συνταξιοδοτούνται από την Ελλάδα) τα παιδιά μείναν εκεί. Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη, περισσότερο από πολλές Ελλήνων που ζουν εδώ. Η γυναίκα του ενός παιδιού είναι δασκάλα. Διορίστηκε εδώ Ελλάδα και μετά ζήτησε να πάει εκεί όπου και διδάσκει σε Ελληνικό σχολείο. Φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει και ο άντρας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καταρχήν δεν έχει σε όλη τη σουηδια 6 μήνες μέρα και 6 νύχτα.....Αυτό γίνεται στην βόρεια που έχει και πιο πολύ κρύο βέβαια.. Στη νότια Σουηδία τα πράγματα είναι κανονικά... Πήγα εκεί το καλοκαίρι..... Βραδιάζει βέβαια από τις 22,30 το καλοκαίρι πάντα,ενώ ξημερώνει από τις 4 το πρωί......Η θερμοκρασία το βράδυ φτάνει στους 20-25 - αυτοί ζεσταίνονται και κυκλοφορούν με μακό, εγώ κρύωνα και έπαιρνα τζάκετ (λόγω συνηθειας από Ελλάδα - Τη μέρα ωστόσο είναι πάρα πολύ όμορφα... Εϊχε γύρω στους 30 -35 βαθμούς, πολύ καλά (καμία σχέση με τους εδώ καύσωνες).... βέβαια αυτές οι θερμοκρασίες που είχε φέτος, θεωρούνται από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών (εεε..πήγα εγώ και....).... Κοίτα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ο κόσμος.... και μετά λένε για μας τους Έλληνες ότι είμαστε φιλόξενοι.... Καμία σχέση.... Οι άνθρωποι εκεί ήταν πιο ζεστοί (παρόλο το κρύο), πιο καλοσυνάτοι και πιο ευγενικοί..... Στην Ελλάδα μπαίνω σε μαγαζια με ρούχα για παράδειγμα (και μιλάω και για τα φιλόξενα κυκλαδίτικα νησιά, όχι μόνο Αθήνα) και ο πωλητής σε εξυπηρετεί λες και σου κάνει χάρη.... Εκεί όλοι ήταν χαμογελαστοί, σε χαιρετούσαν, σε ευχαριστούσαν και πραγματικά με σκλάβωναν με την ευγένειά τους... Από άποψη μέσω, μεταφοράς ,είναι λίγο πιο ακριβοί από μας.... Βέβαια εκεί υπάρχει και η λύση του ποδήλατου.... Και στη Στοκχόλμη, αλλα ιδιαίτερα σε μικρότερες πόλεις, Γκέτεμποργκ, Λουντ, βλέπεις περισσότερα ποδήλατα από οτι αυτοκίνητα.... Ειδικά στη Λουντ, στο κέντρο απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων και για να πας πέρνεις το ποδηλατό σου.... Γενικά οι Σουηδοί (όπως και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι) είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι για το περιβάλλον..... Σέβονται το περιβάλλον, δεν πετάνε σκουπίδια, δρόμοι πεντακάθαροι κτλ κτλ... Εϊναι πολύ όμορφη χώρα, με πολύ καλές υποδομές.... Όσον αφορά το ταπεραμέντο που θίχτηκε πιο πάνω εδώ εντάξει συμφωνώ... .Δεν διασκεδάζουν όπως εμείς, είναι λίγο στην κοσμάρα τους η αλήθεια είναι....Και γενικά σαν τον Έλληνα κανείς....... Αυτά, καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις... Γιατί όμως αποφάσισες και εσύ Σουδία??? Χάθηκε η Ολλανδία, που πέφτει πιο κοντα πχ? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 καλα ταξιδεψτε στο εξωτερικο κ μετα αποφασιστε αν ειστε σε κακη φαση της ζωης σας...ενταξει δεν βγαζουν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα λεφτα.ψαχτειτε για αλλη δουλεια. για Αμερικη π ειμαι κατα 99% σιγουρος δεχονται μονο αν στειλει η εταιρια π θα εργαστειτε προταση για δουλεια κ ετσι πρασινη καρτα σε ολους... Αυστραλια νομιζω μπορουν αν υπαρχει καποιος συγγενεις εκει να σας καλεσει να μεινετε μονιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για την ανταπόκριση...Βασικά δεν προβληματίζομαι για την έλλειψη διασκέδασης (αν υπάρχει) στη Σουηδία διότι όπως προείπα και εδώ που υπάρχει δεν μπορώ να την χαρώ. Με ενδιαφέρει να έχω την καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά μου κυρίως και να μπορώ να πω στο μέλλον ότι τους πρόσφερα κάτι..εδώ όπως πάνε τα πράγματα ούτε τούβλο δεν θα είμαι σε θέση να τους αφήσω. Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα.Ναι είναι όμορφη, ναι περνάς καλά αλλά αυτά πλέον δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή. Θέλω να ζω σε μια χώρα που να μην αισθάνομαι ανασφάλεια όταν αρρωσταίνει το παιδί επειδή τα νοσοκομεία μας είναι του ..... και να καταλήγω να πληρώνω ένα σωρό σε ιδιωτικά για να έχω αυτά που κανονικά θα έπρεπε να μου παρέχονται έτσι κι αλλιώς. Ο πατέρας μου ήταν διευθυντής καρδιολογικής κλινικής.Έφυγε στα 51 του χρόνια απο νέκρωση εγκεφάλου μετά που ανακοπή καρδιάς επειδή το ασθενοφόρο όταν θυμήθηκε να έρθει μετά απο μισή ώρα (για απόσταση 2 λεπτών με το ρολόι) δεν είχε μέσα ούτε φιάλη οξυγόνου σε περιστατικό 1ης ανάγκης, στείλανε το ασθενοφόρο με τους τραυματιοφορείς, ότι βοήθεια είχε του την παρείχε η 8 μηνών έγκυος αδερφή μου να κάνει τεχνητή αναπνοή με την κοιλιά στα μάτια.Κι όλα αυτά για διευθυντή καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου.Του ίδιου νοσοκομείου που έστειλε το ασθενοφόρο.Πάλευε 7 μέρες στην εντατική με την εγκεφαλική νέκρωση που του προκάλεσε η καθυστέρηση βοήθειας. Ποια διασκέδαση?Ασφάλεια θέλω και δεν την έχω. Να ξέρω ότι δεν θα πάω σαν τον σκυλί στ'αμπέλι.Να ξέρω ότι δεν θα σπουδάσουν τα παιδιά μου για να βγούνε στην ανεργία.. Τι μέλλον έχει κάποιος πλέον εδώ, και ποιά αλλαγή δουλειάς;Αυτή που δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Πεσ'τα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Αυτο με την διασκεδαση εχει γινει πια σημαια των πανταχου παροντων "ελληναραδων" Ναι η Ελλαδα σε σχεση με την Ευρωπη εχει διασκεδαση. Ψυχαγωγια δεν εχει. Στο εξωτερικο μπορεις να βρεις τα παντα, εκτος απο σκυλαδοκολαδικα σε περιοχες που δεν μενουν Ελληνες. Κατα τα αλλα υπαρχουν τα παντα, κ πραγματα που εδω δεν υπαρχουν (παρκα, θεματικα παρκα κ πολλα αλλα) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 γι'αυτο θελω να φυγω απο δω και γω, γι αυτους τους λογους και αλλους 100 που υπαρχουν στην χαζοχωρα που ζουμε.ειμαστε πρωτοι σε ολες τις ασχημες δημοσκοπησεις.Το ξερετε πως ειμαστε η πρωτη χωρα που ξοδευει τοσα χρηματα για να σπουδαζουν τα παιδια μας, φροντιστηρια κτλ αλλα ταυτοχρονα και η πρωτη χωρα σε αμορφωτους? πως το καταφερνουμε αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο! βαρεθηκα τις απεργιες τις συνεχεια πορειες που μπλοκαρει μονιμα το κεντρο που δ εχουν νοημα κιολας δεν βγαζουν πουθενα, την βρωμια μας στους δρομους πινει ο αλλος χυμο μεσα στο αυτοκινητο ανοιγει το παραθυρο το πεταει μεσα στην Κηφησιας μην βρωμισει το αυτοκινητο του, τα αδεσποτα που αντι κατι να γινει οπως το εξωτερικο να τα μαζεψουμε καπου ασφαλη τα παταμε προτιμαμε να τα λειωνουμε με τα αυτοκινητα μας η να τα φολιαζουμε, την κινηση που με το παραμικρο δευτερολεπτο που περασε στο φαναρι που εγινε πρασινο η καν πριν γινει πρασινο (το μυριζοντε αληθεια, ποτε δ το καταλαβα αυτο) κορναρουν σαν συναυλια ολοι μαζι να γλυτωσουν 1 δευτερολεπτο της ζωης του, το ανχος που ζουμε ολοι καθημερινα και τι γκρινια ειναι αυτη που εχουμε οι Ελληνες θεε μου δ αντεχετε με τπτ και ειμαστε ολοι ιδια ρατσα κυλαει στο αιμα μας των Ελληνω η μιζερια και η γκρινια για ολα και καθε χρονο οι ιδιες γκρινιες αντιγραφο της προιγουμενης χρονιας, το οτι ειμαστε ανοργανωτη σαν χωρα σε ολα ομως απο τις λακουβες στον δρομο μεχρι τα σοβαρα θεματα να τρεξουν ασθενοφορα οπως ειπε και η κοπελα παραπανω στην ωρα τους η αεροπλανα και πυροσβεστικα να ειναι εκει που τα χρειαζοντε και οχι για σερβις την τελευταια στιγμη..η Ελλαδα ειναι το μπαχαλο της Ευρωπης ζουγκλα με αγρια ζωα, εγω θα φυγω δεν εχω σκοπο να περασω ολη μου την ζωη εδω, στους υπολοιπους ευχομαι περαστικα και μη χειροτερα! και μετα λενε μερικοι οτι η Ελλαδα εχει ομορφια.. χαχα εχετε παει εξωτερικο σε καποια μερη να δειτε τι σημαινει ομορφια? που εμεινα 1 μηνα στην Γαλλια Τουλουζ και μαγευτηκα απο τα τοπια της.Η Ελλαδα για μενα δεν εχει ομορφια η και να εχει χαλαμε την εικονα εμεις οι Ελληνες και δεν φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts