kage Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 τον ρωτησες τον αντρα σου αν θελει να φυγει ή θα κανει οτι τ πεις,γιατι δεν αναφερεις πουθενα γνωμη αντρα σ?ειναι διατεθειμενος να αφησει φιλους,γονεις του κτλ ? ελα να αδειαζει η Αθηνα...αποκεντωση τωρα:P εστω κ μεταναστευση... Εθνικά σπορ παραμένουν η γκρίνια , η ξερολίαση και ο ωχαδερφισμός ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 τον ρωτησες τον αντρα σου αν θελει να φυγει ή θα κανει οτι τ πεις,γιατι δεν αναφερεις πουθενα γνωμη αντρα σ?ειναι διατεθειμενος να αφησει φιλους,γονεις του κτλ ? ελα να αδειαζει η Αθηνα...αποκεντωση τωρα:P εστω κ μεταναστευση... Εθνικά σπορ παραμένουν η γκρίνια , η ξερολίαση και ο ωχαδερφισμός ... δεν αναφερω πουθενα την γνώμη του άντρα μου γιατί πολύ απλά δεν μετέχει στην συζήτηση όπως ίσως παρατήρησες απλά και μόνο γιατί δεν μπαίνει στο φόρουμ.σαφώς και συμφωνεί και σαφώς και ενημερώνεται για όλες τις συζητήσεις που κάνουμε εδω μεσα και για όλες τις πληροφορίες που συλέγω. Όσο για φίλους και συγγενείς όταν με το καλό κάνεις παιδιά θα καταλάβεις ότι δεν μπαίνει κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ πάνω απο το καλό και την ασφάλεια του παιδιού σου.:) Γιατι δεν πάει ο άντρας σου για μερικούς μήνες εκεί να δει πως είναι, να βολευτεί μέχρι ένα σημείο και μετά πας κ εσύ ώστε να μην χρειαστεί να διακόψετε και οι δύο την δουλειά και θα βγούν και λιγότερα τα έξοδα; ο άντρας μου δεν διακόπτει τίποτα απλά παίρνει απόσπαση ουσιαστικά.όσο για μένα, δεν χάνω και τίποτα..ούτε ένσημα δεν μου κολλάνε Διαφωνώ με τη "λύση" που έχεις καταλήξει αλλά μια και το έχεις σκεφτεί τόσο καλά, καλή τύχη! Έχεις έρθει σε επαφή με αυτόν τον τύπο; Μάλλον θα σε βοηθήσει κι ας μην είναι στην ίδια χώρα... http://ovigreek.blogspot.com/2006/08/blog-post_24.html To συγκεκριμένο link το πήρα από το blog του Ν.Δήμου στις 24 Αυγούστου που ασχολήθηκε με ένα παρεμφερές θέμα. ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eathena Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 nansoulio telika ti ekanes? Metanasteuses?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts