tasosmaroulitsis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Αυτο με την διασκεδαση εχει γινει πια σημαια των πανταχου παροντων "ελληναραδων" Ναι η Ελλαδα σε σχεση με την Ευρωπη εχει διασκεδαση. Ψυχαγωγια δεν εχει. Στο εξωτερικο μπορεις να βρεις τα παντα, εκτος απο σκυλαδοκολαδικα σε περιοχες που δεν μενουν Ελληνες. Κατα τα αλλα υπαρχουν τα παντα, κ πραγματα που εδω δεν υπαρχουν (παρκα, θεματικα παρκα κ πολλα αλλα) +1000 Ακριβώς...!!!;) Και με την PowerZ συμφωνώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Δεν έχει νόημα...ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον εαυτό του και την οικογένειά του.Είναι θέμα φιλοσοφίας και του τι ζωή θέλεις να έχεις. εγώ είμαι στη φάση που πιστεύω οποδήποτε αλλού είναι καλύτερα απο εδώ.Ειδικά τώρα που ‘οι πάμπολλες εργασιακές επιλογές‘ με οδήγησαν μετα από 9 χρόνια που ζούσα σε μια μεγαλούπολη να ξαναγυρίσω στην επαρχία και μάλιστα στο σπίτι της μάνας μου για να γλιτώσουμε (εγώ, ο άντρας μου και το παιδί μου) τουλάχιστον το ενοίκιο μπας και μπει καμια δεκάρα στην άκρη και καταφέρουμε να αποκτήσουμε δικό μας σπίτι. και όλα αυτά στον ΑΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 αντε ντε!αυτό το μόνιμο άγχος powerZ είναι όντως τρομερό.Μες την μιζέρια και την αγωνία να προλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 fyge kopelia mou , an i xwra mas, den eixe aytous pou den goustaroun tin xwra tous, sigoura 8a imastan poly kaliteri xwra , (pistepse me) ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 fyge kopelia mou , an i xwra mas, den eixe aytous pou den goustaroun tin xwra tous, sigoura 8a imastan poly kaliteri xwra , (pistepse me) ;) Δεν είναι ότι δεν την γουστάρω.Δεν την γουστάρω πέον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ε....συγνώμη!.Δεν την γουστάρω πλέον ήθελα να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 opws kai to diatiposeis , pefteis mesa stin katigoria pou proanefera ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σοβαρή απόφαση. Πρέπει να την έχεις μελετήσει πολύ. Διαφωνώ όμως. Κι αν εκεί τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένεις (που δεν το εύχομαι βέβαια) και βρεις άλλα προβλήματα; Τι θα κάνεις θα φύγεις κι από εκεί; Τέλος πάντων δε ρωτάς αυτό εδώ οπότε είναι ρητορικό το ερώτημα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην μπορώ εγώ να βρώ δουλειά. ο άντρας μου ούτως ή άλλως θα είναι εξασφαλισμένος. Αυτό παλεύεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σοβαρή απόφαση. Πρέπει να την έχεις μελετήσει πολύ. Διαφωνώ όμως. Κι αν εκεί τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένεις (που δεν το εύχομαι βέβαια) και βρεις άλλα προβλήματα; Τι θα κάνεις θα φύγεις κι από εκεί; Τέλος πάντων δε ρωτάς αυτό εδώ οπότε είναι ρητορικό το ερώτημα. Σιγουρο δε μπορει να ειναι τιποτα. Το μονο βεβαιο ειναι οτι-ακομα και αν τιποτα δεν παει καλα εκει που θα παει- θα τα εχει καλα με τον εαυτο της, διοτι ρισκαρε, δοκιμασε, εψαξε κατι καλυτερο απο αυτο που εχει τωρα. Σε τελικη, μπορει κι απο εκει να φυγει αν αυτο θελησει και να γυρισει πισω( αν κρινει πως για οποιονδηποτε λογο η νεα της ζωη δεν την ικανοποιει), ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σιγουρο δε μπορει να ειναι τιποτα. Το μονο βεβαιο ειναι οτι-ακομα και αν τιποτα δεν παει καλα εκει που θα παει- θα τα εχει καλα με τον εαυτο της, διοτι ρισκαρε, δοκιμασε, εψαξε κατι καλυτερο απο αυτο που εχει τωρα. Σε τελικη, μπορει κι απο εκει να φυγει αν αυτο θελησει και να γυρισει πισω( αν κρινει πως για οποιονδηποτε λογο η νεα της ζωη δεν την ικανοποιει), ετσι δεν ειναι? Έτσι έτσι..Έχω την επιλογή.Τουλάχιστον θα έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Έτσι έτσι..Έχω την επιλογή.Τουλάχιστον θα έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου Εγω σου ευχομαι καλη τυχη σε ο,τι κι αν επιλεξεις, κι αν τελικα θελησεις να δοκιμασεις την τυχη σου, τοτε θα σε συμβουλευα να τρεξεις/ψαξεις/διαβασεις/ρωτησεις οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα πριν κανεις το βημα( πλεον τα πραγματα στον τομεα πληροφορηση ειναι απειρως καλυτερα συγκριτικα με το παρελθον), θα βοηθηθεις αφανταστα στα πρωτα σου βηματα στη νεα σου ζωη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Εγω σου ευχομαι καλη τυχη σε ο,τι κι αν επιλεξεις, κι αν τελικα θελησεις να δοκιμασεις την τυχη σου... Να ΄σαι καλά:) Αυτό κάνω από την μέρα που το αποφασίσαμε.Ψάχνω.Παντού:) Γι¨αυτό και αυτό το θρεντ και οφείλω να ομολογήσω ότι με βοήθησε πάρα πολύ.Με έκανε και το ξανασκέφτηκα αλλά και πάλι στην ίδια απόφαση κατέληξα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Nansoulio...Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις και κάποιες πρώτες πληροφορίες απ'το Wikipedia εδώ -> http://en.wikipedia.org/wiki/Sweden Προτίμησε εδώ που το'χω στα Αγγλικά.Έχει πιο πολλές πληροφορίες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Kalhnuxta paidia.Ta leme aurio me neotera.filia Nansoulio...Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις και κάποιες πρώτες πληροφορίες απ'το Wikipedia εδώ -> http://en.wikipedia.org/wiki/Sweden Προτίμησε εδώ που το'χω στα Αγγλικά.Έχει πιο πολλές πληροφορίες...:) twra to eida.euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Δεν κάνει τίποτα...:) Έχει πολλές πληροφορίες.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Αυτο με την διασκεδαση εχει γινει πια σημαια των πανταχου παροντων "ελληναραδων" Ναι η Ελλαδα σε σχεση με την Ευρωπη εχει διασκεδαση. Ψυχαγωγια δεν εχει. Στο εξωτερικο μπορεις να βρεις τα παντα, εκτος απο σκυλαδοκολαδικα σε περιοχες που δεν μενουν Ελληνες. Κατα τα αλλα υπαρχουν τα παντα, κ πραγματα που εδω δεν υπαρχουν (παρκα, θεματικα παρκα κ πολλα αλλα) simfono apolita Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 βαρεθηκα τις απεργιες τις συνεχεια πορειες που μπλοκαρει μονιμα το κεντρο που δ εχουν νοημα κιολας δεν βγαζουν πουθενα, την βρωμια μας στους δρομους πινει ο αλλος χυμο μεσα στο αυτοκινητο ανοιγει το παραθυρο το πεταει μεσα στην Κηφησιας μην βρωμισει το αυτοκινητο του, τα αδεσποτα που αντι κατι να γινει οπως το εξωτερικο να τα μαζεψουμε καπου ασφαλη τα παταμε προτιμαμε να τα λειωνουμε με τα αυτοκινητα μας η να τα φολιαζουμε, την κινηση που με το παραμικρο δευτερολεπτο που περασε στο φαναρι που εγινε πρασινο η καν πριν γινει πρασινο (το μυριζοντε αληθεια, ποτε δ το καταλαβα αυτο) κορναρουν σαν συναυλια ολοι μαζι να γλυτωσουν 1 δευτερολεπτο της ζωης του, το ανχος που ζουμε ολοι καθημερινα και τι γκρινια ειναι αυτη που εχουμε οι Ελληνες θεε μου δ αντεχετε με τπτ και ειμαστε ολοι ιδια ρατσα κυλαει στο αιμα μας των Ελληνω η μιζερια και η γκρινια για ολα και καθε χρονο οι ιδιες γκρινιες αντιγραφο της προιγουμενης χρονιας, το οτι ειμαστε ανοργανωτη σαν χωρα σε ολα ομως απο τις λακουβες στον δρομο μεχρι τα σοβαρα θεματα να τρεξουν ασθενοφορα οπως ειπε και η κοπελα παραπανω στην ωρα τους η αεροπλανα και πυροσβεστικα να ειναι εκει που τα χρειαζοντε και οχι για σερβις την τελευταια στιγμη..[highlight]η Ελλαδα ειναι το μπαχαλο της Ευρωπης ζουγκλα με αγρια ζωα[/highlight], εγω θα φυγω δεν εχω σκοπο να περασω ολη μου την ζωη εδω, στους υπολοιπους ευχομαι περαστικα και μη χειροτερα!Κάτι τέτοιο δεν θα το περίμενα από κάποια που έχει ολόκληρο topic αφιερωμένο στην οδηγική της συμπεριφορά (link)... Συγνώμη, αλλά από ότι φαίνεται ούτε εσύ κάνεις κάτι για να μην είμαστε ζούγκλα. Εσύ θα δυστυχήσεις σε οργανωμένη χώρα... Αλλά ξέρω, εκεί θα συμμορφωθείς, εδώ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Κάτι τέτοιο δεν θα το περίμενα από κάποια που έχει ολόκληρο topic αφιερωμένο στην οδηγική της συμπεριφορά (link)... Συγνώμη, αλλά από ότι φαίνεται ούτε εσύ κάνεις κάτι για να μην είμαστε ζούγκλα. Εσύ θα δυστυχήσεις σε οργανωμένη χώρα... Αλλά ξέρω, εκεί θα συμμορφωθείς, εδώ... Παιδιά δεν άνοιξα το topic για να φαγωνόμαστε μεταξύ μας.Ο καθένας έχει τις απόψεις του και κάνει τις επιλογές που θεωρεί ότι είναι καλύτερες για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κανέναν για τις αποφάσεις του και τις ιδέες του. Είναι ωραίο να κάνουμε την συζήτηση που κάνουμε τόσες μέρες τώρα επί του θέματος αλλά καλό θα ήταν να προσπαθούμε να μην προσβάλουμε τον άλλον επειδή δεν συμφωνούμε..:( :( :( Εγώ άνοιξα το topic για να με βοηθήσουνε κάποιοι άνθρωποι που ίσως ξέρουνε παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα.Τίποτα παραπάνω.Αν είναι να μαλώνουμε μεταξύ μας καλύτεα να κλείσει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις προτιμήσεις του. Εφόσον έχεις αποφασίσει να φύγεις, απλά ψάξε το όσο το δυνατόν περισσότερο, για να είσαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη. Το βασικό είναι η γλώσσα και η εξασφάλιση στέγης και δουλειάς εκ των προτέρων. Καλή τύχη στη νέα σου ζωή! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansoulio Δημ. September 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις προτιμήσεις του. Εφόσον έχεις αποφασίσει να φύγεις, απλά ψάξε το όσο το δυνατόν περισσότερο, για να είσαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη. Το βασικό είναι η γλώσσα και η εξασφάλιση στέγης και δουλειάς εκ των προτέρων. Καλή τύχη στη νέα σου ζωή! Ναι το ξέρω αυτό. Merci. Το ψάχνω συνεχώς.:) Άλλωστε είναι ευχάριστη διαδικασία.Συνεχώς βλέπ και μαθαίνω με το ψάξιμο πράγματα που δεν ήξερα.Είναι πολύ διασκεδαστικό.Ειδικά αν σου αρέσει να βλέπεις και να μαθαίνεις για κανουρια πράγματα και μέρη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Αν σου αρεσει συγουρα θα τα καταφερεις. Καλη Τυχη Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 "Aγαπημενε" μου Αιμιλιε ξερω δεν χανεις ευκαιρια να μου την πεις, αμοιβαια τα αισθηματα γι αυτο κουλαρισε, αλλωστε ποτε δ ειπα πως εγω ειμαι η σωστη και σας βαρεθηκα ολους εσας που ειστε λαθος! αντιθετα ειπα πως στην Ελλαδα ολοι τα ιδια μυαλα εχουμε και την ιδια νοοτροπια και συ ιδιος εισαι και ο διπλα ιδιος ετσι μεγαλωσαμε με τετοια παιδεια γενικα και ετσι μαθαμε να φερομαστε γι αυτο σαν χωρα εχουμε παει κατα διαολου.. και πιστεψε με δεν θα δυστυχησω γιατι εκει δεν εχει αλλους 2.000.000 γαιδουρια οδηγους, στους ανθρωπους εχω μαθει να φερομαι ανθρωπινα αλλα βλεπεις η Ελλαδα δ εχει πολλους απο αυτο το ειδος, εδω ειναι υπο εξαφανιση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Έτσι έτσι..Έχω την επιλογή.Τουλάχιστον θα έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου Διαφωνώ με τη "λύση" που έχεις καταλήξει αλλά μια και το έχεις σκεφτεί τόσο καλά, καλή τύχη! Έχεις έρθει σε επαφή με αυτόν τον τύπο; Μάλλον θα σε βοηθήσει κι ας μην είναι στην ίδια χώρα... http://ovigreek.blogspot.com/2006/08/blog-post_24.html To συγκεκριμένο link το πήρα από το blog του Ν.Δήμου στις 24 Αυγούστου που ασχολήθηκε με ένα παρεμφερές θέμα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Γιατι δεν πάει ο άντρας σου για μερικούς μήνες εκεί να δει πως είναι, να βολευτεί μέχρι ένα σημείο και μετά πας κ εσύ ώστε να μην χρειαστεί να διακόψετε και οι δύο την δουλειά και θα βγούν και λιγότερα τα έξοδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts