DaTaMaN Δημοσιεύτηκε August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2006 Συμπεράσματα και σχόλια σχετικά με τις Βάσεις των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το πλαφόν του 10. -------------------------------------------------------------------------------------------- Μπορεί ο υποψήφιος να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 1564 απο τη μιά (13:00) και μετά. 1)Ο ενδιαφερόμενος θα καλεί το 1564 και, αφού ακούσει το ηχογραφημένο εισαγωγικό μήνυμα, θα πληκτρολογεί στην τηλεφωνική συσκευή του την επιλογή «1». 2)Κατόπιν, θα εισάγει τον οκταψήφιο Αριθμό Μαθητικού Δελτίου (Α.Μ.Δ.) και, αφού ελεγχθούν τα στοιχεία του, θα πληροφορείται εάν έχει ή δεν έχει επιτύχει και σε ποια σχολή εισάγεται. Εάν πληκτρολογήσει λάθος τον Α.Μ.Δ. θα συνδέεται αυτόματα με τον πρώτο διαθέσιμο τηλεφωνητή του τηλεφωνικού κέντρου. Σημειώνεται ότι δικαίωμα να πληροφορηθούν στοιχεία για την εισαγωγή τους στα AEI-TEI έχουν μόνο οι ίδιοι οι υποψήφιοι, καθώς τα στοιχεία αυτά θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Συνεπώς, αν κάποιος τηλεφωνήσει χωρίς να διαθέτει τον ΑΜΔ και ζητήσει τις πληροφορίες μόνο με όνομα υποψηφίου, δεν θα εξυπηρετηθεί. ___________________________________________________________ http://www.edra.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παρατηρώντας τις βάσεις απο την τηλεόραση ανακάλυψα πόσες άκυρες σχολές έχουμε τελικά σε αυτή την χώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 οπως.... ??? ατελειωτος ο καταλογος .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ποτε δεν καταλαβα τι σημαινει στις βασεις ΕΙΔ.ΚΑΤ 70&82 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 νομιζω πως σε αυτες τις σχολες μπαινουν λιγα ατομα ( 1-5 νομιζω ) και σε αυτη τη κατηγορια ανηκουν παιδια αξιωματικων, παιδια στρατιωτικων που εχασαν τη ζωη τους εν υπηρεσια, παιδια στρατιωτικων κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 καλα γιατι δεν βλεπω κατι στο ypepth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 toulaxiston mporo na tin mpo se ena filo moy poy elege panta oti i sxoli mixanikon emporikou nautikou einai katoteri apo tin pliarxon emporikou nautikou.. kai pote den 8a tin ksepernage! fetos omos i sxoli mixanikon pio pano apo tin pliarxon.. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 νομιζω πως σε αυτες τις σχολες μπαινουν λιγα ατομα ( 1-5 νομιζω ) και σε αυτη τη κατηγορια ανηκουν παιδια αξιωματικων, παιδια στρατιωτικων που εχασαν τη ζωη τους εν υπηρεσια, παιδια στρατιωτικων κλπ. Παιδια αστυνομικων να το καταλαβω αλλα στρατιωτικων σε ποιο ... πολεμο εχασαν τη ζωη τους οι πατεραδες τους ???? :( :( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδια αστυνομικων να το καταλαβω αλλα στρατιωτικων σε ποιο ... πολεμο εχασαν τη ζωη τους οι πατεραδες τους ???? :( :( :( :( Στις κατηγορίες αυτές ανήκουν πολύτεκνοι (που δεν θα έπρεπε,προσωπική μου γνώμη,γιατί το κράτος τάχα βοήθα την οικογένεια για την αποκατάσταση των τέκνων,που στην τελική αν η οικογένεια έχει ανάγκη να μην έκανε τόσα παιδία,κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βάζουν τα ορφανά),τέλος που είναι αρκετά σωστό στην κατηγορία αυτή, τεκνά ένστολων που έπεσαν κατά την διάρκεια του καθήκοντος τους. Δεν χρειάζεται να έχουμε πόλεμο για να έχουμε θανάτους, όπως βλέπεις στα σώματα ασφάλειας (Πυροσβεστική,Αστυνομία )και Ενοπλες Δυνάμεις έχουμε αρκετούς θανάτους. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Στις κατηγορίες αυτές ανήκουν πολύτεκνοι (που δεν θα έπρεπε,προσωπική μου γνώμη,γιατί το κράτος τάχα βοήθα την οικογένεια για την αποκατάσταση των τέκνων,που στην τελική αν η οικογένεια έχει ανάγκη να μην έκανε τόσα παιδία,κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βάζουν τα ορφανά),τέλος που είναι αρκετά σωστό στην κατηγορία αυτή, τεκνά ένστολων που έπεσαν κατά την διάρκεια του καθήκοντος τους. Δεν χρειάζεται να έχουμε πόλεμο για να έχουμε θανάτους, όπως βλέπεις στα σώματα ασφάλειας (Πυροσβεστική,Αστυνομία )και Ενοπλες Δυνάμεις έχουμε αρκετούς θανάτους. Δεν νομιζω οι πολυτεκνοι να ανηκουν σε ειδικη κατηγορια.Μονο στο θεμα των μεταγραφων εχουν πλεονεκτηματα.Εχω συναδελφο με ... 13 !!!!!!! παιδια και ετσι μου ειπε. Οσο για νεκρους στις ενοπλες δυναμεις ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου .Δεν ξερω αν ο αριθμος των εισακτεων σε αυτη την κατηγορια ειναι αναλογος αυτην των περιπτωσεων. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν νομιζω οι πολυτεκνοι να ανηκουν σε ειδικη κατηγορια.Μονο στο θεμα των μεταγραφων εχουν πλεονεκτηματα.Εχω συναδελφο με ... 13 !!!!!!! παιδια και ετσι μου ειπε. Οσο για νεκρους στις ενοπλες δυναμεις ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου .Δεν ξερω αν ο αριθμος των εισακτεων σε αυτη την κατηγορια ειναι αναλογος αυτην των περιπτωσεων. Κι όμως ανήκουν. Έχουν πλεονέκτημα και στις βάσεις. Έχω φίλο και ξέρω ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παρατηρώντας τις βάσεις απο την τηλεόραση ανακάλυψα πόσες άκυρες σχολές έχουμε τελικά σε αυτή την χώρα... Ναι, οντως θα μπορουσαμε να εχουμε ιατρικη, νομικη, πολιτικων μηχανικων κ.α. παραπλησιες...:rolleyes: Αν νομιζεις οτι υπαρχει "ακυρη" σχολη, να προσεχεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 toulaxiston mporo na tin mpo se ena filo moy poy elege panta oti i sxoli mixanikon emporikou nautikou einai katoteri apo tin pliarxon emporikou nautikou.. kai pote den 8a tin ksepernage! fetos omos i sxoli mixanikon pio pano apo tin pliarxon.. Auta den programmatizone, xeris pos exi i diadikasia. Posous epernan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 οπως.... ??? ατελειωτος ο καταλογος .... As min gino kakos :D alla iparxoun ke kapies sxoles pou ine poli koresmenes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 και εγω αυτο εννοουσα οτι 1. υπαρχουν πολλες σχολες δυσκολες και με κυρος που ειναι κορεσμενες και 2. υπαρχουν παρα πολλες σχολες σχεδον αδιαφορες, χωρις επαγγελματικες προοπτικες και με μικρη εως ανυπαρκτη απορροφηση στην αγορα εργασιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts