zucero Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 μπορεί να φανεί βλακεία αυτό που γράφω αλλά δεν μπορείς να φορτίσεις και τα δύο τηλέφωνα με τον ίδιο φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 μπορεί να φανεί βλακεία αυτό που γράφω αλλά δεν μπορείς να φορτίσεις και τα δύο τηλέφωνα με τον ίδιο φορτιστή; Οχι.....:(:cry:Α το κινητο που δεν εχω το καλωδιο ειναι το p910 sorry!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 παιδια καλημέρα ...μια ερώτηση... προσφατα επεσε στα χέρια μου το p990i εχω αφαιρέσει το πορτακι και το δουλευω σκέτο το κινητό... Οταν θέλεις να κανεις μια κλήση, αν πατήσεις πατατεταμενα το space σου ανήγει το εικονικο πληκτρολόγιο για να καλεσεις το νουμερο.... τρόπος να κανεις κλήση σε μια απο τις επαφές σου υπάρχει οταν το δουλευεις χωρις το πορτάκι? δηλαδη τωρα πρεπει να πας στις επαφές, να επιλεξεις μια, να σου βγαλει τις λεπτομέρειες να επιλέξεις αριθμό και να κανεις κλήση!!!! κατι πιο σύντομο υπάρχει??? ευχαριστω Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 παιδια καλημέρα ...μια ερώτηση... προσφατα επεσε στα χέρια μου το p990i εχω αφαιρέσει το πορτακι και το δουλευω σκέτο το κινητό... Οταν θέλεις να κανεις μια κλήση, αν πατήσεις πατατεταμενα το space σου ανήγει το εικονικο πληκτρολόγιο για να καλεσεις το νουμερο.... τρόπος να κανεις κλήση σε μια απο τις επαφές σου υπάρχει οταν το δουλευεις χωρις το πορτάκι? δηλαδη τωρα πρεπει να πας στις επαφές, να επιλεξεις μια, να σου βγαλει τις λεπτομέρειες να επιλέξεις αριθμό και να κανεις κλήση!!!! κατι πιο σύντομο υπάρχει??? ευχαριστω γινετε με 2 τροπους 1ον με το ροδακι οταν εισαι σε μια επαφη το πατας 2 φορες κ 2ον με το οκ κανεις ακριβως το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 κανα προγραμματακι να στελνουμε sms με το P990i μεσω pc και keyboard ? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 κανα προγραμματακι να στελνουμε sms με το P990i μεσω pc και keyboard ?MyPhoneExplorer 1.7.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 δεν μπορω με τιποτα να στισω p990 sonyericsson pc suite m route με usb στα windows 7 64bit καποιος να τα εχει καταφερει? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Επειδη ξαναειδα παρομοια περιπτωση φιλου μ αλλα με Ρ1,μηπως δεν ειναι ακομα συμβατα τα win7 με το pc suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 το μονο που θελω ειναι να μπορω απο το pc να στελνω sms μεσω του κινητου αλλα να τα γραφω με το πληκτρολογιο οχι το ιδιο το κινητο. Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 το μονο που θελω ειναι να μπορω απο το pc να στελνω sms μεσω του κινητου αλλα να τα γραφω με το πληκτρολογιο οχι το ιδιο το κινητο. Ναι κατάλαβα, γίνεται με το MyPhoneExplorer. Δοκίμασε το. :) (Στην 1.7.3 τα απεσταλμένα sms στο κινητό φαίνονται με κινέζικα αλλά ο παραλήπτης τα βλέπει κανονικά στα ελληνικά) Edit: Oops βιάστηκα, δεν πρόσεξα τα προηγούμενα post. Δεν έχει βγει συμβατή έκδοση του pc suite για win7. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει (δες το τελευταίο post). I Finally got P1i and W960i to work with Windows 7 RTM (English x64 Enterprise). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimipopi Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μόλις έγινα κάτοχος ενός p990i ( νωρίς το θυμήθηκα....) Θέλω να του αλλάξω όλο το πακέτο "πρόσοψη". Εμπρός-μέσο & πίσω. Καμιά καλή πρόταση που να παω για να μην το πληρώσω σαν καινούριο...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μια λυση ειναι αν μπορεις να παρεις ολο το πακετακι απο ebay 20-25Ε. Θα βρεις κατι σιγουρα και γω απο κει παραγγειλα για το p910. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 καλο ειναι να προσεξει απ το ebay αν θελει να τα παρει τα ανταλλακτικα απο εκει. Παρηγγειλα τελη ιουλιου ενα πορτακι για το π990 απο χονγκ κονγκ μιας και δεν μπορουσα να το βρω πουθενα και μεχρι τωρα δεν το χω παραλαβει.τους εστειλα μυνημα και επερνα κατι ηλιθιες απαντησεις τυπου θα το κοιταξουμε μπλα μπλα μπλα και τους εκανα και 2 despute .Aν τα παρει τα ανταλλακτικα καλυτερα απο αγγλια Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofilakos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Καλημερα σας, ειμαι κατοχος του sony ericsson P990i , εδω και 2 χρονια . προσφατα, αγορασα to κινητο blackberry 8900 curve. τωρα θελω να περασω , αλλα δεν μπορω , τις επαφες απο το παλιο, στο νεο. δοκιμασα με bluetooth , αλλα το P990i δεν βρισκει το 8900 curve (αναποδα , δεν εχουν προβλημα , το 8900 βλεπει το Ρ990ι !!!) μπορουμε να επεμβουμε στα πρωτοκολλα τους ? αλλιως , δεν βλεπω τροπο μεταφορας δεδομενων !!! επισης,πηγα να συγχρονισω το P990i με τον υπολογιστη . μεσω outlook (microsoft outlook). αυτος ειναι ο καλυτερος και πιο 'επαγγελματικος' τροπος μεταφορας δεδομενων , γινονται ολα χωρις λαθη , α λ λ α εμενα δεν ξεκιναει ο συγχρονισμος. μηπως γνωριζει κανεις , τι μπορει να φταιει? για να σας διευκολυνω,εκανα τις εξης δυο κινησεις. κατεβασα απο διαδικτυο την πιο προσφατη σουιτα , αλλα δεν συγχρονιζει. ενας γνωστος μου ειπε οτι ισως φταιει που ειναι προσφατη, να παω να βρω την δικια του, πραγμα που εκανα. απεγκαταστησα την νεα , εκανα ρεσταρτ , εγκαταστησα την παλια σουιτα απο το δισκακι που μου εδωσαν , οταν αγορασα το κινητο , αλλα παλι τιποτα . δεν λεει να ξεκινησει να συγχρονιζει... δεν θελω να κατσω να βαζω μια-μια τις επαφες . αρα , τι μπορω να κανω με το προβληματικο bluetooth του P990i , και τι μπορω να κανω ωστε να αρχισει να συγχρονιζει το P990i ?? μηπως φταιει το λειτουργικο του υπολογιστη μου (XP PROF , ENG) , να δοκιμαζα με VISTA , μηπως ? :wacko: ευχαριστω , Παράθεση να θυμασαι: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό ... καθως επισης: Οι νεοι ζουνε με ονειρα και οι γεροι με αναμνησεις ... :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 To P990i δε βλέπει το ΒΒ πιθανόν γιατί εξορισμoύ είναι σε "invisible mode". Πήγαινε στα Bluetooth Options και βάλε το discoverable στο yes. Ή δοκίμασε την ώρα που ψάχνει το p990i να πας Manage Connections > Setup Bluetooth > Listen. Η τελευταία έκδοση του pc suite για smartphones είναι η 1.5.26. Για να αναγνωριστεί το τηλέφωνο πρέπει να τρέχει η διεργασία mRouterRuntime.exe. Αν δεν υπάρχει, τρέξτην από εδώ C:\Program Files\Intuwave\Shared. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofilakos Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 To P990i δε βλέπει το ΒΒ πιθανόν γιατί εξορισμoύ είναι σε "invisible mode". Πήγαινε στα Bluetooth Options και βάλε το discoverable στο yes. Ή δοκίμασε την ώρα που ψάχνει το p990i να πας Manage Connections > Setup Bluetooth > Listen. Η τελευταία έκδοση του pc suite για smartphones είναι η 1.5.26. Για να αναγνωριστεί το τηλέφωνο πρέπει να τρέχει η διεργασία mRouterRuntime.exe. Αν δεν υπάρχει, τρέξτην από εδώ C:\Program Files\Intuwave\Shared. ευχαριστω πολυ verikets για την αμεση ανταποκριση σου εκανα οπως μου ειπες. ολα ηταν οκ , ολα ηταν ανοικτα , κανονικα. μην εχοντας καταφερει τιποτα ως τωρα, επισκεφτηκα ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να μου περασουν εκεινοι τις επαφες απο το P990i , στο 8900 curve. ουτε εκεινοι εβγαλαν ακρη. προσπαθησαν να φορτωσουν ενα προγραμμα στο P990i , μια βαση δεδομενων , μονο με BLUETOOTH περνιεται, αλλα αφου την εστειλαν 2 φορες, τελικα δεν μπορουν να εντοπισουν την εφαρμογη,πουθενα μεσα σε ολο το κινητο. καμμια αλλη καλη ιδεα, παρακαλω? δεν μου ειναι οτι το καλυτερο να μεταφερω ολες τις επαφες μου απο το ενα κιν στο αλλο,με το χερι,το ετος 2009 !!! ευχαριστω Παράθεση να θυμασαι: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό ... καθως επισης: Οι νεοι ζουνε με ονειρα και οι γεροι με αναμνησεις ... :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Θα προτείνω κάτι παρόλο που μπορεί να μην δουλέψει. Κατεβάζεις τις επαφές σου στο MyPhoneExplorer (παρόλο που δεν υποστηρίζει symbian τα είχα καταφέρει όταν είχα το W960). Σώζεις τις επαφές σου σε excel. Τις περνάς στο Outlook και από κει στο blackberry. Εύχομαι καλή τύχη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_s Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 manolissinger ειχα και γω τις αμφιβολιες μου για το ebay που παραγγειλα και γω την προσοψη(κατα τυχη απο χονκ κονκ) αλλα ευτυχως ηρ8ε μετα απο 15 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Πως να κανω export sms to text file η μορφη να το διαβασω στο pc? εχω πανω απο 2500 sms... Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Πως να κανω export sms to text file η μορφη να το διαβασω στο pc? εχω πανω απο 2500 sms... Κατέβασε το MyPhoneExplorer. Επιλέγεις όλα τα μηνύματα, δεξί κλικ -> εξαγωγή -> εξαγωγή επιλεγμένων μηνυμάτων -> Αποθήκευση στη μορφή που θες. Υπάρχουν και δύο προγραμματάκια για το κινητό που κάνουν αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Τo myphoneexplorer εκτός του ότι δεν μου δείχνει Ελληνικα σωστα στα εισερχόμενα sms πολλές φορές κολάει και μου βγάζει να κάνω switch to… ή retry. Έχω windows 7 ultimate αν παίζει ρολό… Θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιος της άλλες λύσεις στις οποίες αναφέρεσαι για να το κάνω από το κινητό; Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Τo myphoneexplorer εκτός του ότι δεν μου δείχνει Ελληνικα σωστα στα εισερχόμενα sms πολλές φορές κολάει και μου βγάζει να κάνω switch to… ή retry. Έχω windows 7 ultimate αν παίζει ρολό… Θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιος της άλλες λύσεις στις οποίες αναφέρεσαι για να το κάνω από το κινητό; Sorry για την καθυστερημένη απάντηση. Τα 2 προγράμματα που έλεγα είναι τα Smartphoneware Best Message Storer και Ola Melen SMS Diary. Θα πρότεινα το 2ο. Έχεις pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Kαλησπερα!! Πιστευετε αξιζει να το χτυπησω??? ;) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32780 Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Kαλησπερα!! Πιστευετε αξιζει να το χτυπησω??? ;) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32780 170 ευρω?.... Αν ηταν το P1i ισως... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexpyr Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλημέρα σας, σήμερα ξεσκόνιζα κάτι κούτες και βρήκα το αθάνατο p990i. το πρόβλημα μου είναι οτι έχει το vodafone menu. υπάρχει τρόπος να το βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts