fanish1 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Και μόνο που έκατσες, και ασχολήθηκες, και έγραψες όλα αυτά αξίζεις πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο ΧΧΧ. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυριο το πρωι το τηλεφωνο μπαινει επισημα στους Ελληνικους τιμοκαταλογους.... Πρωτη το φερνει η Vodafone με τιμη 649 !!! Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυριο το πρωι το τηλεφωνο μπαινει επισημα στους Ελληνικους τιμοκαταλογους.... Πρωτη το φερνει η Vodafone με τιμη 649 !!! ...κι αυτό;;;:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυριο το πρωι το τηλεφωνο μπαινει επισημα στους Ελληνικους τιμοκαταλογους.... Πρωτη το φερνει η Vodafone με τιμη 649 !!! Θα είναι Vodafone Live, έτσι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ...κι αυτό;;;:wacko: Δεν ξερω ρε φιλε... Εγω μονο τους τιμοκαταλογους εκτυπωνα !!!!! Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Θα είναι Vodafone Live, έτσι; Οχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Δεν ξερω ρε φιλε... Εγω μονο τους τιμοκαταλογους εκτυπωνα !!!!! Ωραία, να πάρω τηλέφωνο να τους πρήξω, το έχω προπαραγγείλει 2 μήνες τώρα... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ωραία, να πάρω τηλέφωνο να τους πρήξω, το έχω προπαραγγείλει 2 μήνες τώρα... :lol: Μην τους παρεις.... Θα καταλαβεις ποτε ειναι διαθεσιμο, θα πεσει πολυ Promotion Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rength Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Γειά σε όλους. Ανυπόμονος και 'γώ να πάρω στα χέρια μου το P990. Το μέχρι τώρα κινητό μου είναι το Κ700ι. Η έντασή του απο τα handsfree και σε mp3 αλλά και σε ραδιοφωνική ακρόαση ήταν πολύ χαμηλή. ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ! :( Σε διάφορα sites αναφέρεται ότι η ένταση του P990 είναι πολύ πολύ χαμηλή. Μάλιστα κάπου αναφέρει ότι ακούγονται μόνο οι υψηλές συχνότητες και καθόλου μπάσα. Ισχύουν τα παραπάνω; Είναι χαμηλή η έντασή του; Αν ναι πόσο χαμηλή. Αν είναι όπως του Κ700 θα προτιμήσω άλλο κινητό. Νομίζω ότι αν είναι αλήθεια είναι πολύ σοβαρό μειονέκτημα και ρίχνει πολύ την αξία του P990. Μπορεί να το ελέγξει κάποιος απο εσάς τους τυχερούς που το έχετε; Thanks ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Γειά σε όλους. Ανυπόμονος και 'γώ να πάρω στα χέρια μου το P990. Το μέχρι τώρα κινητό μου είναι το Κ700ι. Η έντασή του απο τα handsfree και σε mp3 αλλά και σε ραδιοφωνική ακρόαση ήταν πολύ χαμηλή. ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ! :( Σε διάφορα sites αναφέρεται ότι η ένταση του P990 είναι πολύ πολύ χαμηλή. Μάλιστα κάπου αναφέρει ότι ακούγονται μόνο οι υψηλές συχνότητες και καθόλου μπάσα. Ισχύουν τα παραπάνω; Είναι χαμηλή η έντασή του; Αν ναι πόσο χαμηλή. Αν είναι όπως του Κ700 θα προτιμήσω άλλο κινητό. Νομίζω ότι αν είναι αλήθεια είναι πολύ σοβαρό μειονέκτημα και ρίχνει πολύ την αξία του P990. Μπορεί να το ελέγξει κάποιος απο εσάς τους τυχερούς που το έχετε; Thanks ... :rolleyes: ναι αυτό διάβασα και εγώ σε μια σελίδα με τα bug και μαλλον θα με αποτρεψει να το αγοράσω.συγκεκριμένα αναφέρει οτι ο ηχος ειναι παρα πολύ χαμηλός!!καμία σχέση με τον προκατοχο του.δεν ξερω τι βλακεία ειναι παλι αυτη της se. μα καλα τι επαθε?μεχρι τώρα ειχε τον καλύτερο ηχο στα κινητά της,κ750(φοβερός ήχος και στα ακουστικα και στο ηχείο) τι την επιαση τωρα με το κ800 και το p990 δεν μπορώ να καταλάβω. μακαρι σε μελλοντική αναβάθμιση να διορθωσει αυτό γιατι σίγουρα δεν ειναι οτι καλύτερο για την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 thanks file gia ti anafora pou mas ekanes gia to kinito... hsoun apsogos... kamia foto omos mporeis na anevaseis?na doume tin poiotita??? Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Οχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jzang σε mail που είχα στείλει στην vodafone πριν δύο εβδομάδες περίπου μου είχαν απαντήσει ότι θα είναι vodafone live το κινητό. Τελικά τι ισχύει;;:wacko: Μήπως απλά στην αρχή κυκλοφορήσουν κάποια κομμάτια μη live. Μπορείς σε παρακαλώ να ψάξεις λίγο το θέμα και να μας πεις. Όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι σημαντικό γιατί το κινητό θα χρειαστεί κάποια updates στην αρχή και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω καθε λίγο στα Vodafone shops. Επιπλέον εκεί οι ενημερώσεις φτάνουν πάντοτε καθυστερημένα. Για να μην μιλήσω για τις παρεμβάσεις της Vodafone στο μενού... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 jzang σε mail που είχα στείλει στην vodafone πριν δύο εβδομάδες περίπου μου είχαν απαντήσει ότι θα είναι vodafone live το κινητό. Τελικά τι ισχύει;;:wacko: Μήπως απλά στην αρχή κυκλοφορήσουν κάποια κομμάτια μη live. Μπορείς σε παρακαλώ να ψάξεις λίγο το θέμα και να μας πεις. Όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι σημαντικό γιατί το κινητό θα χρειαστεί κάποια updates στην αρχή και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω καθε λίγο στα Vodafone shops. Επιπλέον εκεί οι ενημερώσεις φτάνουν πάντοτε καθυστερημένα. Για να μην μιλήσω για τις παρεμβάσεις της Vodafone στο μενού... Απ' ότι κατάλαβα ο jzand δεν εννοεί ότι το Ρ990 δεν θα είναι VF Live! αλλά το "όχι!!!!!!" είναι μια κραυγή απελπισίας.... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Παιδιά σήμερα καθώς πήγα να γράψω μήνυμα με κλειστό το πορτάκι διαπίστωσα ότι δεν έχει τα ελληνικά γράμματα παρα μόνο 4-5 και αυτά ανακατωμένα!!!:mad: Ακόμα ενα σοβαρό πρόβλημα για τους Έλληνες χρήστες.Με ανοικτό το πορτάκι τα έχει όλα τα γράμματα απλώς τα έχει στο τέλος και π.χ για να γράψεις το α πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο καμια δεκαριά φορές για να πάει στο τέλος όπου είναι.Αυτό σε καθυστερεί στο εσωτερικό πληκτρολόγιο.Κατα τα άλλα είναι πολύ βολικό και ειδικά αν γράφεις αγγλικά που τα έχει πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 thanks file gia ti anafora pou mas ekanes gia to kinito... hsoun apsogos... kamia foto omos mporeis na anevaseis?na doume tin poiotita??? Εννοείς φώτος βγαλμένες με το κινητό,σωστά?Αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα έκανα.Σε λίγο θα είναι έτοιμες και αυτές.Το σίγουρο είναι πως ως το βράδυ θα τις έχω ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Τριπλ Εξ, θα μου πείς τι γίνεται με την αναφορά παράδοσης μυνημάτων? Είναι όπως το P900/910 που πρέπει να την επιλέγεις κάθε φορά? Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Τριπλ Εξ, θα μου πείς τι γίνεται με την αναφορά παράδοσης μυνημάτων? Είναι όπως το P900/910 που πρέπει να την επιλέγεις κάθε φορά? Γ. gepol, αυτό είναι γνωστό, ίσως να σου διέφυγε : μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνιμα τις αναφορές για τα μηνύματα. Και μάλιστα, ακόμα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα P-series, οι αναφορές δεν έρχονται πλέον σαν SMS, αλλά όταν παραδοθεί το μήνυμα σε ενημερώνει απλά το κινητό, και το μήνυμα που έχει παραδοθεί (στο φάκελο των απεσταλμένων) παίρνει πλέον το κατάλληλο εικονίδιο δίπλα του που δηλώνει ότι έχει παραδοθεί. Πολύ καλύτερα και τακτοποιημένα κατά τη γνώμη μου ! Αυτό το τελευταίο το αναφέρει στο review του my-symbian, ο φίλος xXx μπορεί να το επαληθεύσει (xXx, πολύ καλή δουλειά με την παρουσίαση, περιεκτικότατη και επί της ουσίας !) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 gepol, αυτό είναι γνωστό, ίσως να σου διέφυγε : μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνιμα τις αναφορές για τα μηνύματα. Και μάλιστα, ακόμα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα P-series, οι αναφορές δεν έρχονται πλέον σαν SMS, αλλά όταν παραδοθεί το μήνυμα σε ενημερώνει απλά το κινητό, και το μήνυμα που έχει παραδοθεί (στο φάκελο των απεσταλμένων) παίρνει πλέον το κατάλληλο εικονίδιο δίπλα του που δηλώνει ότι έχει παραδοθεί. Πολύ καλύτερα και τακτοποιημένα κατά τη γνώμη μου ! Αυτό το τελευταίο το αναφέρει στο review του my-symbian, ο φίλος xXx μπορεί να το επαληθεύσει (xXx, πολύ καλή δουλειά με την παρουσίαση, περιεκτικότατη και επί της ουσίας !) nixx Το επαληθεύω.Και μένα μου αρέσει καλύτερα τώρα που δεν έρχονται σαν SMS οι αναφορές και απλά προσθέτεται το κατάλληλο εικονίδιο στο πλάι τους.Θα συμφωνήσω πως είναι πολύ πιο τακτοποιημένα και με αυτό τον τρόπο ξέρεις για ποιο μύνημα είναι η αναφορά(ειδικά αν έχεις στείλει πολλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσες να γράψεις αυτό το ενδιαφέρον review. Χωρίς να θέλω να καταχραστώ την καλοσύνη σου Xxx, όταν συνδεθείς ξανά με Wifi δες πως πάει από εμβέλεια, πιάνει σε ικανοποιητική απόσταση, έχει καλό σήμα; Φίλε Ηλία,το δοκίμασα το wifi σε εμβέλεια 10 μέτρων και απο τις τρεις γραμμές ήταν στην μια αλλά σταθερά,εννοώ ότι δεν πηγαινέ μια 0 και μια 1.Άρα μάλλον θα πηγαίνει κι'άλλο.Φυσικά είχε και εμπόδια η σύνδεση όπως καρέκλες,ένα τοίχο.Θα το δοκιμάσω αν πηγαίνει πιο πολύ και πόσο και θα σου πω.Τώρα φορτίζεται.Παρέδωσε τα όπλα μετά απο 1,5 περίπου μέρα.Αλλά μετά απο μισής ώρας ραδιόφωνο και πολύ χρήση ήταν λογικό νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 σε καθυστερεί στο εσωτερικό πορτάκι.. Εσωτερικό πορτάκι??:lol: Καλό και αυτο...:lol: Πάντως με ανοιχτό το πορτάκι υπερβάλεις...οχι και καμια 10ρια φορές για το 'Α' ....χαλάρωσε...:rolleyes: Εκτός αν τα μηνύματα σου εσυ τα γράφεις με μικρά ελληνικά και τόνους...:confused: Απλα για να μην μπερδεύουμε κάποιους η διάταξη των ελληνικών είναι αυτή που είχαν τα παλιά PXXX και ακόμα πιο παλιά ericsson και με το Τ9 το θέμα ειναι ΛΥΝΕΤΑΙ ;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εσωτερικό πορτάκι??:lol: Καλό και αυτο...:lol: Πάντως με ανοιχτό το πορτάκι υπερβάλεις...οχι και καμια 10ρια φορές για το 'Α' ....χαλάρωσε...:rolleyes: Εκτός αν τα μηνύματα σου εσυ τα γράφεις με μικρά ελληνικά και τόνους...:confused: Απλα για να μην μπερδεύουμε κάποιους η διάταξη των ελληνικών είναι αυτή που είχαν τα παλιά PXXX και ακόμα πιο παλιά ericsson και με το Τ9 το θέμα ειναι ΛΥΝΕΤΑΙ ;):cool: Εντάει ρε Sealover ένα λάθος έκανα δεν είναι ανάγκη να το κάνεις και πρώτο θέμα.Για το "Α" όπως λες,ναι δεν είναι ανάγκη να πατήσεις καμιά 10ρια φορές,για την ακρίβεια χρειάζεται να πατήσεις μόνο μια φορά γιατί είναι πρώτο.Αλλά εσύ αν γράφεις όλο με κεφαλαία εγώ δεν γράφω παρα μόνο τα αρχικά γράμματα της κάθε πρότασης.Γι'αυτό το λόγο το "α" το χρειάζομαι και δυστυχώς είναι καμια δεκαριά πατήματα μέχρι να το φτάσεις.Εγώ δεν μπόρω με το T9.To p900 είχε πρώτα τα ελληνικά και μετά τα υπόλοιπα. Φιλικά xXx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 gepol, αυτό είναι γνωστό, ίσως να σου διέφυγε : μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνιμα τις αναφορές για τα μηνύματα. Και μάλιστα, ακόμα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα P-series, οι αναφορές δεν έρχονται πλέον σαν SMS, αλλά όταν παραδοθεί το μήνυμα σε ενημερώνει απλά το κινητό, και το μήνυμα που έχει παραδοθεί (στο φάκελο των απεσταλμένων) παίρνει πλέον το κατάλληλο εικονίδιο δίπλα του που δηλώνει ότι έχει παραδοθεί. Πολύ καλύτερα και τακτοποιημένα κατά τη γνώμη μου ! Οντως μου διέφυγε και σε ευχαριστώ για την πληροφορία, όμως προσωπικά εγώ προτιμώ το παλιό σύστημα που ειχε το 900/910 με νεό μύνημα. Απόψεις :) Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω upload ις εικόνες που έβγαλα με το p990? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω upload ις εικόνες που έβγαλα με το p990? Μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ: http://imageshack.us/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts