tsimpla Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 καλησπέρα σας, έψαξα μήπως βρώ κάτι παρόμοιο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά δεν βρήκα κάτι. Το πρόβλημα έχει ως εξής: χρησιμοποιώ windows xp +sp2. Χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στον υπολογιστή μου, όταν κάνω minimize τα παράθυρα, αυτά ναι μεν "μικραίνουν" αλλά δεν φαίνονται κάτω στο toolbar. Εκεί δηλαδή φαίνεται π.χ. ο media player που τον έχω προσθέσει σαν toolbar, αλλά δεν φαίνονται τα παράθυρα, με αποτέλεσμα να πρέπει ή να τα έχω όλα ανοιχτά μπροστά μου το οποίο είναι πολύ κουραστικό, ή να τα εναλλάσσω μεταξύ τους με alt + tab. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήμουν υπόχρεη. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα τύπου objectdock να τρέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpla Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 όχι.. το πρόβλημα διορθώθηκε με φορμάτ..;) Ευχααριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts