bored01 Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Επειδή σε μιάμιση εβδομάδα φεύγω για Νέα Υόρκη και επειδή θέλω να πάρω μαζί το σκύλο μου (ένα μικρόσωμο μπασέ) μήπως ξέρει κανένας τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να τον πάρω στο ταξίδι? Ανεξάρητα από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν τις τελευταίες μέρες λόγω των γεγονότων στη Μεγάλη Βρετανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Επειδή σε μιάμιση εβδομάδα φεύγω για Νέα Υόρκη και επειδή θέλω να πάρω μαζί το σκύλο μου (ένα μικρόσωμο μπασέ) μήπως ξέρει κανένας τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να τον πάρω στο ταξίδι? Ανεξάρητα από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν τις τελευταίες μέρες λόγω των γεγονότων στη Μεγάλη Βρετανία... Έχω ταξιδέψει με γάτα αεροπορικώς για ελβετία. Πρώτα θα πρέπει να ρωτήσεις την εταιρεία που πετάς, για την πολιτική τους στη μεταφορά ζώων. Δεν ισχύουν τα ίδια για όλες, ίσως σε αφήσουν να τον έχεις μαζί σου αφού είναι μικρός. Θα σου πουν και για την τσάντα που αυτοί επιτρεπουν για την μεταφορά του, καθώς και για το πόσο θα στοιχίσει η μεταφορά του ζώου. Χρειάστηκε επίσης να βγάλω διαβατήριο για τη γάτα, που να φαίνονται τα εμβόλιά της. Αν θυμάμαι καλά πρεπει να κάνεις κάποιο εμβόλιο λίγες μέρες πριν το ταξίδι. Ρώτησε το κτηνίατρό σου, θα ξέρει. Να σου πω πως έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στα χαρτιά της γάτας όταν έφτασα εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Έχω ταξιδέψει με γάτα αεροπορικώς για ελβετία. Πρώτα θα πρέπει να ρωτήσεις την εταιρεία που πετάς, για την πολιτική τους στη μεταφορά ζώων. Δεν ισχύουν τα ίδια για όλες, ίσως σε αφήσουν να τον έχεις μαζί σου αφού είναι μικρός. Θα σου πουν και για την τσάντα που αυτοί επιτρεπουν για την μεταφορά του, καθώς και για το πόσο θα στοιχίσει η μεταφορά του ζώου. Χρειάστηκε επίσης να βγάλω διαβατήριο για τη γάτα, που να φαίνονται τα εμβόλιά της. Αν θυμάμαι καλά πρεπει να κάνεις κάποιο εμβόλιο λίγες μέρες πριν το ταξίδι. Ρώτησε το κτηνίατρό σου, θα ξέρει. Να σου πω πως έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στα χαρτιά της γάτας όταν έφτασα εκεί. Παίρνει πολλές μέρες η έκδοση αυτού του διαβατηρίου-βιβλιαρίου υγείας? Έπίσης έχω ακούσει πως πρέπει να του έχω βάλει αυτό το microchip που βάζουν στα κατοικίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Παίρνει πολλές μέρες η έκδοση αυτού του διαβατηρίου-βιβλιαρίου υγείας? Έπίσης έχω ακούσει πως πρέπει να του έχω βάλει αυτό το microchip που βάζουν στα κατοικίδια! το διαβατήριο δεν αργεί, εκείνη την ώρα συμπληρώνει τα στοιχεία κι είναι έτοιμο. Για το μικροτσίπ, τα εμβόλια που χρειάζονται κι όλα αυτά, ρώτησε έναν κτηνίατρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 τι ομορφα σκυλια που ειναι τα μπασέ! (αγαπημένη μου ράτσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 τι ομορφα σκυλια που ειναι τα μπασέ! (αγαπημένη μου ράτσα) Ναι, είναι πραγματικά υπέροχα! :rolleyes: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Ναι, είναι πραγματικά υπέροχα! :rolleyes: :love: εχεις να μας δειξεις καμια φωτο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Αν ήξερα πως να τη ποστάρω καλά θα ήτανε...(είμαι λίγο άσχετος με αυτά) Aνησυχώ επίσης γιατί το ταξίδι είναι πολλές ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 το διαβατήριο δεν αργεί, εκείνη την ώρα συμπληρώνει τα στοιχεία κι είναι έτοιμο.. Καλα ρε... Διαβατηριο για τη γατα?...:wacko: Μα για τη γατα?... :wacko: Παει εχουμε τρελαθει τελειως σε αυτον τον πλανητη, εχουμε ξεφυγει... :) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Καλα ρε... Διαβατηριο για τη γατα?...:wacko: Μα για τη γατα?... :wacko: Παει εχουμε τρελαθει τελειως σε αυτον τον πλανητη, εχουμε ξεφυγει... :) Που το βρίσκεις το περίεργο? Είναι δυνατόν να μεταφέρεις σε αεροπλάνο και να πηγαίνεις σε ξένη χώρα ένα ζώο που είτε μπορεί να είναι κλεμμένο, είτε μποτεί να κουβαλάει αρρώστιες κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Που το βρίσκεις το περίεργο? Είναι δυνατόν να μεταφέρεις σε αεροπλάνο και να πηγαίνεις σε ξένη χώρα ένα ζώο που είτε μπορεί να είναι κλεμμένο, είτε μποτεί να κουβαλάει αρρώστιες κ.τ.λ Η μπορεί να είναι γάτα-τρομοκράτης ζωσμένη με εκρηκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 και αν εχει βαλει μεσα στην κοιλια της γατας τα εκρηκτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Που το βρίσκεις το περίεργο? Είναι δυνατόν να μεταφέρεις σε αεροπλάνο και να πηγαίνεις σε ξένη χώρα ένα ζώο που είτε μπορεί να είναι κλεμμένο, είτε μποτεί να κουβαλάει αρρώστιες κ.τ.λ Οι αρρωστιες ενταξει... Κουβαλας μαζι ενα χαρτι απτον κτηνιατρο και ενταξει... Τωρα τα αλλα ειναι... :X Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Οι αρρωστιες ενταξει... Κουβαλας μαζι ενα χαρτι απτον κτηνιατρο και ενταξει... Τωρα τα αλλα ειναι... :X Ναι και ποιός ξέρει αν αυτό το χαρτί είναι εντάξει? Άλλο να υπάρχει ένα διεθνές πιστοποιητικό υγείας με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που να λειτουργεί σαν διαβατήριο! Πιο ασφαλές! Σε κάποια πράγματα δεν είναι κακό να υπάρχει οργάνωση και ασφάλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τα ζωα φιλε δεν ειναι ιδιοκτησια μας. Φιλοι μας ειναι. Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τα ζωα φιλε δεν ειναι ιδιοκτησια μας. Φιλοι μας ειναι. Το ξέρω πολύ καλά μην ανησυχείς. Το ιδιοκτήτης το λέω με την έννοια της ευθύνης! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τα ζωα φιλε δεν ειναι ιδιοκτησια μας. Φιλοι μας ειναι. καλα μην εισαι τοσο απολυτος. στην ασια τα τρωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Άλλο να υπάρχει ένα διεθνές πιστοποιητικό υγείας με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που να λειτουργεί σαν διαβατήριο! Πιο ασφαλές! Σε κάποια πράγματα δεν είναι κακό να υπάρχει οργάνωση και ασφάλεια! έτσι ακριβώς είναι! Μέσα αναγράφεται το όνομα του ιδιοκτήτη, το όνομα του ζώου, κι όλα τα εμβόλια που έχει κάνει, καθώς και πότε πρέπει να κάνει τα επαναληπτικά (αν χρειάζεται) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 αλα μην εισαι τοσο απολυτος. στην ασια τα τρωνε. Γιατι στην Ελλαδα δε τρωμε χοιρινο, μοσχαρι και τοσα αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Γιατι στην Ελλαδα δε τρωμε χοιρινο, μοσχαρι και τοσα αλλα? Συγνώμη που διακόπτω την ωραία συζήτηση που πιάσατε αλλά εγώ το θέμα το άνοιξα περιμένοντας να μου δώσετε πληροφορίες για τη μεταφορά κατοικιδίων στο εξωτερικό (και αν έχετε εσείς ή γνωστός σας ανάλογη εμπειρία να τη μοιραστείτε ακόμα καλύτερα), όχι για να μιλήσουμε για τη σαρκοφαγία! Επειδή δεν θέλω το θέμα να κλειδωθεί πριν πάρω τις πληροφορίες που χρειάζομαι παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα! :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Θέλει να πάει Νέα Υόρκη Ο ΣΚΥΛΟΣ αν κατάλαβα καλά; Τρομάρα του! Χα! Θέλει και Νέα Υόρκη! Δηλαδή μια Ρώμη ή μία Βαρκελώνη του κακοπέφτει; Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Θέλει να πάει Νέα Υόρκη Ο ΣΚΥΛΟΣ αν κατάλαβα καλά; Τρομάρα του! Χα! Θέλει και Νέα Υόρκη! Δηλαδή μια Ρώμη ή μία Βαρκελώνη του κακοπέφτει; Πρέπει να πάω λόγω δουλειάς και θα κάτσω αρκετές μέρες. Επειδή είναι ακόμα πολύ μικρούλης (προχθές τον πήρα) δεν θέλω να τον αφήσω μόνο του, κακό είναι? :rolleyes: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Φυσικά και κάνω πλάκα! Εύχομαι να το χαρείς όσο είναι δυνατό!! Τώρα ως προς τη διαδικασία έχει κάποιο τρέξιμο απ' ότι ξέρω, καλύτερα να επικοινωνίσεις με κάποιον αρμόδιο! Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 SHIPPING PETS FROM GREECE June 2004 The following are the rules and regulations for bringing your pet into the U.S. In shipping a pet to the United States the owner must ensure that the animal meets two basic requirements levied by the U.S. Department of Agriculture: 1. The animal must have been v****nated against rabies within the last year but no less than 30 days before shipment. 2. The animal must be examined by a qualified veterinarian and issued a good health certificate within 10 days of departing Greece. 3. Pets must be microchipped. You must apply to the Ministry of Agriculture of Greece for a Certificate of Health and Transportation that must be presented to the Greek authorities when leaving the country. The application for the certificate must include proof of rabies v****nation and good health verification. Currently there is no fee for this certificate. There are two basic means of shipping an animal: accompanied or unaccompanied. It is sometimes possible to have a small animal in the cabin with you in a small kennel that will fit under a seat. If unaccompanied, the Federal Aviation Agency (FAA) has begun strictly enforcing regulations regarding the shipment of pets traveling as cargo. This process, which is much more expensive than accompanied, can take up to 10 days prior to actual shipment. Specific information on shipping pets is available from your travel agent. Therefore, we urge you to contact the airlines early and familiarize yourself with their specific requirements well in advance of the animal’s travel. All airlines require the animal be shipped in a portable kennel and most require food and a water dish accompany the animal. Shipment of pets to countries other than the United States must be in keeping with the import regulations of that country. Many nations require quarantine of the animal for as long as six months. This can be expensive for the owner and traumatic for the animal. Great care must be taken to ensure that all import regulations are adhered to. Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μάλιστα.... Καθόλου ενθαρρυντικό αλλά τι να κάνουμε! Ευχαριστώ Hunter! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts