murex Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2006 Το πράμα έχει ως εξής, Γράφω ένα βιβλίο γύρω στις 60 σελίδες στο word. Προσπαθώ να κρατήσω το μέγεθος του αρχείου όσο το δυνατό χαμηλότερο και είμαι στην 55 σελίδα στα 2ΜΒ. Όλα καλα. Κάνω και backup σε άλλο PC. The other day: πάω να ανοίξω το αρχείο, δουλεύω, βάζω μια εικόνα (30 ΚΒ) και παρατηρώ ότι κολλάει το πρόγραμμα. Βλέπω το μέγεθος του αρχείου και .... 56ΜΒ (Αβγάτισε!!!!). Τι έχω κάνει μέχρι στιγμής για να βρω (δεν το έχω βρει) το πρόβλημα: Ανοίγω το backup βάζω την εικόνα. Μέγεθος αρχείου 2,1 ΜΒ Πάλι 56ΜΒ!! Σβήνω από το αρχείο των 56ΜΒ τα ΠΑΝΤΑ και σώνω. Πάλι 56ΜΒ!! Το ξανανοίγω και το σώνω με διαφορετικό όνομα Πάλι 56ΜΒ!! Το ανοίγω με openoffice και το σώζω odt. 17kb (το άδειο αρχείο) Βλεπω το help του word που μιλάει για versions. Δεν έχει versions Προηγουμένως είχα σβήσει τα temp αρχεία του word που φτιάχνει όταν δουλεύεις το αρχείο μήπως έφταιγαν αυτά μετά το crash Για πλάκα δοκίμασα να σώσω το αρχείο που είχα κάνει backup σε odt και είδα ότι το μέγεθος του αρχείου δεν ξεπερνούσε τα 1.2ΜΒ (από 2.1 του word). Μία λύση που δίνει η MS εκτός απο versions, linked εικόνες (οι δικές μου δεν ξεπερνούσαν τα 50Kb, τι link να έκανα), είναι η απενεργοποίηση του fast save!!! Πάνε καλά?? :mad: Μ'αυτό έχω σωθεί από τα crasharismata, λειτουργικού ή office. Ξανακοιτώντας τα αρχεία μου μετά απ' αυτό, παρατήρησα ότι τα τυποποιημένα αρχεία του word που έχω και δουλεύω πάνω σ' αυτά με μικροαλλαγές π.χ. ημερομηνίες, ονόματα κλπ. είναι φοβερά μεγάλα! 1 σελίδα 1ΜΒ (μονο κείμενο, ούτε λεζάντα). Η killer app της MS είναι για τον π&*&^! Με βλέπω open office με γοργά βηματάκια, αν σκεφτείται καμία άλλη λύση δεκτή. Όλο το βράδυ πάλευα να βρω τι συμβαίνει, έχει χαλάσει και η τηλ. γραμμή, άστα. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts