emperor69 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 @ emperor69: Είναι γελοίο όχι απλά αστείο. Η μητρική εταιρία και να έχει ακόμη το σχήμα της κάρτας SIM στο λογότυπο. Τουλάχιστον εμείς το έχουμε αλλάξει αυτό!! Αν κατάλαβα καλά θέλεις να φτιάξεις ένα νέο theme για το κινητό σου... Υπάρχει στο forum.nokia.com το S60 Theme Studio και για κινητά με έκδοση 3 Symbian... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνεις εγγραφή στο forum. Αλλά φυσικά είναι δωρεάν. Το έχω κάνει κι εγώ και το ξέρω... @ Vps: θέλω κι εγώ τα λογότυπα από το V630... @ mplip^: από αυτό που φαντάζομαι θα γίνουν πολύ ωραία τα καταστήματα. Βέβαια δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει όλο αυτό... Εύχομαι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι να έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα καταστήματα... Γιατί αν πιάνουν ένα ένα κατάστημα με συγκεκριμένους μηχανικούς, σωθήκαμε! Και λογικά εφόσον δεν θα υπάρχει βιτρίνα θα μεγαλώσουν και τα καταστήματα. Φαντάζομαι θα έχουν απλά ένα διαφημιστικό κολλημένο στο τζάμι. Κανένα Vodafone now ας πούμε! oxi mwre egw apla 8elw na allajw to vodafone GR pu den allazei me 8emata. 8elw na valw mia eikonitsa. pws ginetai? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 emena sumfwna me tis foto pou eida pou thumise kliniki.pantws to kokkino akoma uparxei.sto logotupo den eida kapoia trelh diafora.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 emena sumfwna me tis foto pou eida pou thumise kliniki.pantws to kokkino akoma uparxei.sto logotupo den eida kapoia trelh diafora.:cool: Το άσπρο δεν το κάνει τόσο βαρύ όσο με το κόκκινο... Στο λογότυπο η μόνη διαφορά είναι ότι το σήμα γίνεται πιο 3D και αλλάζει η γραμματοσειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Αυτοί οι άνθρωποι στη συγκεκριμένη εταιρία ξέρουν τι θέλουν;;; Μόλις είδα διαφήμιση για το μπάσκετ με το παλιό λογότυπο... Ενώ σε άλλη διαφήμιση επίσης για το μπάσκετ έχουν το νέο λογότυπο... Τους πιάνω λίγο αναποφάσιστους;; ;) Πάντως όλες οι καινούργιες διαφημίσεις που βγήκαν μετά τη 1 Σεπτεμβρίου φέρουν το νέο λογόπτυπο. Όσο για τα καταστήματα οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σταδιακά. Θα μοιάζουν με αυτά της Τσεχίας δεν θα είναι όμως ακριβώς ίδια, ειδικά στο εσωτερικό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Πάντως όλες οι καινούργιες διαφημίσεις που βγήκαν μετά τη 1 Σεπτεμβρίου φέρουν το νέο λογόπτυπο. Όσο για τα καταστήματα οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σταδιακά. Θα μοιάζουν με αυτά της Τσεχίας δεν θα είναι όμως ακριβώς ίδια, ειδικά στο εσωτερικό τους. Μην το λες διότι σου λέω ότι μία διαφήμιση που βγήκε σήμερα είχε το παλιό λογότυπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Μην το λες διότι σου λέω ότι μία διαφήμιση που βγήκε σήμερα είχε το παλιό λογότυπο... Ίσως την βγάλανε βιαστικά, τι να πω! Έλεος... Πάντως λογικά θα υπάρξει κάποια στιγμή και επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το νέο logo και τις αλλαγές στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Ίσως την βγάλανε βιαστικά, τι να πω! Έλεος... Πάντως λογικά θα υπάρξει κάποια στιγμή και επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το νέο logo και τις αλλαγές στα καταστήματα. Πάντως είναι αλήθεια ότι από 1η Σεπτεμβρίου τις έβγαλαν. Χωρίς ανακοίνωση όμως είναι σαν να μην υπάρχει. Για να μην μιλήσω για το site... Άλλη πονεμένη ιστορία. Αλλά δεν είναι μόνο ελληνική. Η Vodafone γενικότερα έχει μια κακή σχέση με το Internet... Σε καμία χώρα (με εξαίρεση τη Ρουμανία και τη Γερμανία) δεν έχει ωραίο site. Ούτε καν το κεντρικό του ομίλου. Για να μην μιλήσουμε για τη μαμά στην Αγγλία που έχει χειρότερο και από το δικό μας. Το μόνο καλό και ενημερωμένο που έχουν σε Internet είναι το Online Store και το E-Billing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Κι άλλη διαφήμιση με το παλιό λογότυπο... Μέχρι στιγμής είμαστε 2-2... 2 με το παλιό, 2 με το καινούριο... + το ότι δεν άλλαξε πουθενά αλλού... Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Κι άλλη διαφήμιση με το παλιό λογότυπο... Μέχρι στιγμής είμαστε 2-2... 2 με το παλιό, 2 με το καινούριο... + το ότι δεν άλλαξε πουθενά αλλού... Άντε να δούμε... Πιοά διαφήμιση είδες τώρα? Να δούμε αν είναι παλιά ή καινούργια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Πιοά διαφήμιση είδες τώρα? Να δούμε αν είναι παλιά ή καινούργια! Καινούρια είναι. Με τη νέα υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου. Εκείνο που λέει "μονάδες γιοκ" με τον εξωγήινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 gmwto lete na vgun kai kainuries kartes sim? twra phra tis dikes mu.. kai exw to kollhma na exw panta ta pio kainuria.. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 gmwto lete na vgun kai kainuries kartes sim? twra phra tis dikes mu.. kai exw to kollhma na exw panta ta pio kainuria.. :( Αχ το ίδιο κόλλημα έχουμε!!!!!!! Επιτέλους βρήκα τον άνθρωπό μου!!!! :p Και εγώ αυτό θέλω... Πήγα προχθες στην ΤΙΜ για αλλαγή κάρτας γιατί έχω ακόμη Telestet, μόνο και μόνο γι αυτό! Αλλά δεν είχε ρε γ@μώτο. Είχε τις 64αρες και δεν ήθελα... άντε τώρα στο περίμενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Αχ το ίδιο κόλλημα έχουμε!!!!!!! Επιτέλους βρήκα τον άνθρωπό μου!!!! :p Και εγώ αυτό θέλω... Πήγα προχθες στην ΤΙΜ για αλλαγή κάρτας γιατί έχω ακόμη Telestet, μόνο και μόνο γι αυτό! Αλλά δεν είχε ρε γ@μώτο. Είχε τις 64αρες και δεν ήθελα... άντε τώρα στο περίμενε... έτσι έτσι. όταν είχα Tim, δηλαδή μέχρι 1 μήνα πριν, έψαξα 4 καταστήματα να βρω τη USIM της Tim απλά για να την έχω. Έχεις και νούμερο Vodafone? Πάντως αναμφισβήτητα αν βγουν καινούριες κάρτες θα είναι πολύ πιο όμορφες. Τελικά δεν ξέρει κανείς πως να βάλω εικονίτσα λογότυπο στο n80? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 έτσι έτσι. όταν είχα Tim, δηλαδή μέχρι 1 μήνα πριν, έψαξα 4 καταστήματα να βρω τη USIM της Tim απλά για να την έχω. Έχεις και νούμερο Vodafone? Πάντως αναμφισβήτητα αν βγουν καινούριες κάρτες θα είναι πολύ πιο όμορφες. Τελικά δεν ξέρει κανείς πως να βάλω εικονίτσα λογότυπο στο n80? Υπάρχουν προγράμματα αλλά θέλει ψάξιμο. Εγώ σε 3650 είχα ένα που δεν θυμάμαι πως το λένε... Ποτέ δεν το έμαθα! Του είχα βάλει τίτλο "Logo" για να το θυμάμαι!!! :p Άσε που αποκλείεται να μπαίνει και σε S60 3rd edition... Η ΤΙΜ πάντως έχει καταργήσει τις USIM. Ναι έχω ΚΑΡΤΕΣ Vodafone όχι κάρτα... Μία είναι αυτή που χρησιμοποιώ για ένα άτομο και μόνο ;) Αλλά μπορώ να πάρω κι άλλη... Ενεργοποιώ το Pointmania και μου στέλνουν κι άλλη!!! ;) Έχω και μια από Pointmania που δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμη... Κολπάκι!! :X Ακατάλληλο το μέρος βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καποτε οταν ειχα το 3310 υπηρχε το logomanager και αλλαζα logos,εκονες εκινησης κλπ. Απο οτι ειδα και τωρα υπαρχει ανανεωμενο οποτε θα μπορεις να περασεις το logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Τα βρήκα πολύ ψυχρά πάντως... χαχχχαχα. Ετσι ειναι. Σαν να μπαινεις σε οδοντιατρειο ειναι. Πανε καλα??:( Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Ρε παιδιά σας αρέσουν δηλαδή πιο πολύ τα καταστήματα τώρα;;; Πολύ παλιομοδίτικα είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 dhladh an katalava ennoeis to ejhs: epeidh esy milas ligo, htoi mia-dyo (?) wres to mhna, 8es EPITELOUS apo th vodafone fthnes xrewseis gia atoma san esena pu milane ligo (dhladh epi paradeigmati sto vodafone 100 apo 21e pagio na sto paei 16 kai na ginei h prwtoporos sthn ellhnikh agora), koinws milame gia diafores apeiroelaxistes afu utws h allws milas ligo, kai na isorrophsei ta esoda apo yphresies opws to vodafone live pu einai HDH panakrivo, EIDIKA th stigmh pu h Tim prosferei tsampa Gprs me 3,5e to mhna!!!!! Siga mhmn paei h vodafone mposta etsi, ton kathforo 8a parei. Ase pu se telikh analysh, an esy eisai o xrhsths pu milas ligo kai opws les epwmizesai ta varh ta dika mas pu 8elume internet, live mms kai jerw gw ti, prepei na prosejei na ikanopoiei emas pu vasika afhnume lefta! H Vodafone PROFANWS kai DEN prepei na asxolh8ei me tis xrewseis tu Vodafone 10, alla ek diametru anti8eta me ayto pu les, prepei na kanei kati gia tis yphresies tis pio proxwrhmenes 'gia tus psagmenus', tis opoies tis exei parathsei etsi edw kai xronia!Dhladh na xtyphsei ti? TH VIDEOKLHSH PU EINAI 0,7 H ENA EYRW TO LEPTO? TO WAP PU EINAI 5 EYRW GIA MIA ANAZHTHSH STO GOOGLE? TI LES? Εφοσον οι διαφορα ειναι απειροελαχιστη, τοτε γιατι δεν την κανει η VODA? Διοτι η πλειοψηφια, δεν κοιταζει κατι παραπανω απο το να μιλαει. Το να κοψει 3-4 ευρω θα ειναι μεγαλη ζημια για τη voda, καθως οι χρηστες που κανουν απλη χρηση ειναι παρα πολλοι. Συμφωνα με αυτα που διαβασα, αν εκανε αυτη την εκπτωση σε αυτους που μονο μιλανε, θα πρεπει τις τιμες νεων τεχνολογιων να τις κανει ακομη πιο ακριβες απ'οτι ειναι, πραμα που δεν συμφερει. Αρα για να μην γινει ακομη πιο δυσβασταχτο το κοστος για εσενα η τον καθενα που χρησιμοποιει τις καινουργιες τεχνολογιες, την πληρωνουμε εμεις εστω και με 3-4 ευρω το μηνα. Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Συγγνώμη που άργησα, εδώ είναι τα λογότυπα... http://img166.imageshack.us/img166/6716/screensaverbh6.th.gif http://img168.imageshack.us/img168/937/startupanimationjk8.th.gif http://img75.imageshack.us/img75/6967/shutdownanimationiu9.th.gif Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το κατάστημα στις φωτογραφίες! Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Συγγνώμη που άργησα, εδώ είναι τα λογότυπα... Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το κατάστημα στις φωτογραφίες! Πολύ ωραιότερα τα λογότυπα από παλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 auta malista polu mourata kai poio emfanisa oxi opws ta prohgoumena pou htan san ftwxa.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 οποιος θελει να δει πως θα γινουν τα καταστηματα, ας παει απ οτ καταστημα της Καλλιθεας Το πρωτο στην ευρωπη αλλαγμενο καταστημα με την τωρινη τους μορφη... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 οποιος θελει να δει πως θα γινουν τα καταστηματα, ας παει απ οτ καταστημα της Καλλιθεας Το πρωτο στην ευρωπη αλλαγμενο καταστημα με την τωρινη τους μορφη... Δε γίνεται να μας βγάλεις καμμιά φωτογραφία; Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 οποιος θελει να δει πως θα γινουν τα καταστηματα, ας παει απ οτ καταστημα της Καλλιθεας Το πρωτο στην ευρωπη αλλαγμενο καταστημα με την τωρινη τους μορφη... Επίσης όποιος πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα ας βγάλει και μερικές φωτο ;) Αυτό το κατάστημα έχει το νέο λογότυπο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ante na doume pote tha erthoune kai pros ta edw.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts