Motorhead Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 νά το αλογάκι, σε φάση ζευγαρώματος.... http://images.fotosearch.com/bigcomps/DEX/DEX148/PH038_008A.jpg Και μετα το ζευγαρωμα το θυληκο σκοτωνει το αρσενικο και το τρωει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 για την ακρίβεια, το αποκεφαλίζει για να εκσπερματώσει...αλλίως, no κούκου... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 epeidi exw terastia fobia me tis akrides, den 8elw na einai oute panw mou, oute se aktina 2xiliometrwn.. ti tyxi kai blakeies? :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 epeidi exw terastia fobia me tis akrides, den 8elw na einai oute panw mou, oute se aktina 2xiliometrwn.. ti tyxi kai blakeies? :@ εγω τι να πω που μικρος ειχε μπει μια μεσα στην πανα μου και με γεργαλουσε και δεν μπορουσα να κατσω καθολου?:lol: :lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 εγω τι να πω που μικρος ειχε μπει μια μεσα στην πανα μου και με γεργαλουσε και δεν μπορουσα να κατσω καθολου?:lol: :lol: :p :p pali kala pou den sou efage kai tipota.:lol: :p aposo xerw auta eina sarkofaga, ton pappou ton dagkose mia fora sto xeri kai tou ekopse kommati Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: stin pana re ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εγω βλεπω "συχνα" και τα δυο. Η ακριδα ειναι ενα κακασχημο ζωο με μαγαλα πισω ποδια ενω το αλογακι της παναγιας ειναι πιο μικροσωμο (οχι πιο μικρο παντα) και εχει μπροστα μεγαλα διπλωμενα ποδια και φαινεται μαλιστα να διαβαζει... Γυριζει το εξωγηινο κεφαλι του σαν ανθρωπος ενω ειναι πολυ μοβορο σε επιπεδο διατροφης. Ετυχε να δω ενα να τρωει σφηκα που την επιασε στον αερα και της εφαγε φυσικα πρωτο και καλυτερο το κεφαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 oxi kai pio mikro to alogaki tis panagias... ftanei ta 10-15ekatosta! ta megala trone pontikia, mikra poulakia, mikra fidakia klp klp... einai o kaliteros kinigos tou vasileiou ton entomon me dontia ksirafia! psakste na vreite to dokimanter praying mantis na pathete plaka!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ωπα στακα λιγο που το ειδες αυτο σε καμια εκδρομη στον αμαζονιο η σε καμια ταινια? 15 εκατοστα ουτε εχω δει ουτε εχω ξανακουσει θα μας φαν και μας σε λιγο. Το μεγαλυτερο που εχω δει ειναι 6-7 ποντους... Κατα τα αλλα συμφωνω... Α τωρα το διαβασα σε ντοκιμαντερ ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcstudios1 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) το αλογάκι της παναγίας ειναι ενα ακίνδυνο έντομο το οποιο έχει τριγωνικό κεφαλάκι και μακριά ποδαράκια μπροστά τα οποία έχουν πάνω τους αγγάθια για να πιάνει το θύραμα του... εγω αυτο το σαβ/κο είμουν χαλκιδικί και βρήκαμε ενα αλογακι.. μπορω να σας πώ οτι το έβαλα πανω στο χερι μου και ουτε καν με πειραξε ίσα ίσα ήταν πολυ φιλικό και σας λέω παιδια οτι ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα εντομα... γιαυτο αν καποια στιγμη βρειτε ενα τετοιο εντομο μην το σκοτωσετε ειναι κριμα... εμεισ το δωσαμε και όνομα... 2 μερες το είχαμε στο μπαλκόνι και ασχολιομασταν μαζι του και σημερα πριν φυγουμε το αφησαμε στο χωραφι :) ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ και δεν πειραζουν κανεναν... αν καποια φορα βρειτε ενα δωστε του λιγο νερακι και κανενα μικρο εντομο ;) oxi kai pio mikro to alogaki tis panagias... ftanei ta 10-15ekatosta! ta megala trone pontikia, mikra poulakia, mikra fidakia klp klp... einai o kaliteros kinigos tou vasileiou ton entomon me dontia ksirafia! psakste na vreite to dokimanter praying mantis na pathete plaka!!!! σιγα ρε φιλαρακο με δοντια ξυραφια ελεος... εγω με την γυναικα μου ειχαμε ενα τετοιο 2 μερες στο μπαλκονι το περναμε στο χερι πανω το διναμε νερακι και ουτε μας δαγκωσε ουτε τπτ.. μην τρομαζετε τον κοσμο ρε... εκεινα που τρωνε ποντικια και πουλια δεν ειναι στην ελλαδα... ελεος οτι ναναι ο καθενας λεει.. Edited July 18, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts