cocu Δημοσιεύτηκε August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2006 Έχω τα windows xp professional 2003 και μερικές φορές όταν καθαρίζω τον δίσκο με κάποιο πρόγραμμα μου βγάζει αποκατάσταση εφαρμογής και φορτωνουν κάποια αρχεία από τον σκληρό για να ξαναλειτουργήσει!Αυτά τα αρχεία σε ποιά θέση μέσα στον σκληρό υπάρχουν τα οποία μου τα βγάζει να τα κάνω και διαγραφή με την εκκαθάριση δίσκου? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Αυτά τα αρχεία βρίσκονται σε έναν ΚΡΥΦΟ φάκελο ο οποίος ονομάζεται MSOcache. Αν έχεις partition, βρίσκεται χύμα στο D: αλλιώς είναι στο C: Δεν θα σου πρότεινα να τα σβήσεις. Επίσης με πιο πρόραμμα κάνεις clean και κάθε φορά σου "χαλάει" την εγκατάσταση του Office. Πρέπει να το διορθώσεις αυτό. Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Αυτά τα αρχεία βρίσκονται σε έναν ΚΡΥΦΟ φάκελο ο οποίος ονομάζεται MSOcache. Αν έχεις partition, βρίσκεται χύμα στο D: αλλιώς είναι στο C: Δεν θα σου πρότεινα να τα σβήσεις. Επίσης με πιο πρόραμμα κάνεις clean και κάθε φορά σου "χαλάει" την εγκατάσταση του Office. Πρέπει να το διορθώσεις αυτό. Τον βρήκα τον φάκελο σε ευχαριστώ πολύ! Τα προγράμματα που με δημιουργούν αυτό το πρόβλημα είναι το ccleaner και το clean disk! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts