Jump to content

Αναζήτηση αρχείων του office

cocu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τα windows xp professional 2003 και μερικές φορές όταν καθαρίζω τον δίσκο με κάποιο πρόγραμμα μου βγάζει αποκατάσταση εφαρμογής και φορτωνουν κάποια αρχεία από τον σκληρό για να ξαναλειτουργήσει!Αυτά τα αρχεία σε ποιά θέση μέσα στον σκληρό υπάρχουν τα οποία μου τα βγάζει να τα κάνω και διαγραφή με την εκκαθάριση δίσκου?

Αυτά τα αρχεία βρίσκονται σε έναν ΚΡΥΦΟ φάκελο ο οποίος ονομάζεται MSOcache. Αν έχεις partition, βρίσκεται χύμα στο D: αλλιώς είναι στο C: Δεν θα σου πρότεινα να τα σβήσεις. Επίσης με πιο πρόραμμα κάνεις clean και κάθε φορά σου "χαλάει" την εγκατάσταση του Office. Πρέπει να το διορθώσεις αυτό.

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αυτά τα αρχεία βρίσκονται σε έναν ΚΡΥΦΟ φάκελο ο οποίος ονομάζεται MSOcache. Αν έχεις partition, βρίσκεται χύμα στο D: αλλιώς είναι στο C: Δεν θα σου πρότεινα να τα σβήσεις. Επίσης με πιο πρόραμμα κάνεις clean και κάθε φορά σου "χαλάει" την εγκατάσταση του Office. Πρέπει να το διορθώσεις αυτό.

Τον βρήκα τον φάκελο σε ευχαριστώ πολύ!

Τα προγράμματα που με δημιουργούν αυτό το πρόβλημα είναι το ccleaner και το clean disk!