capacitor Δημοσιεύτηκε August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2006 Καλησπέρα, Κατέβασα ολόκληρο λειτουργικό σε .iso και το έκαψα με το nero,πάω να το εγκαταστήσω και όλα έβαιναν καλώς μέχρις ότου στο τέλος μου ζητάει product key που βεβαίως δέν έχω.Και ρωτάω όσοι ξέρετε απο emule και έχετε καταβάσει παρόμοια πράγματα πού μπορώ να βρώ τον κωδικό.Δεν είναι δυνατόν 100 χρήστες που κατεβάζαμε το ίδιο πράγμα να είμαστε κορόϊδα όλοι,τουλάχιστον έτσι νομίζω.Μήπως έπρεπε να ακουλουθήσω κα΄μιά άλλη διαδικασία μου θα προσπεράσω αυτό;Σημειωτέον ότι πήγα στο bios άλλαξα τις ρυθμίσεις και μετά ξεκίνησε η εγκατάσταση.Και απότι κατάλαβα πρόλαβε να εγκαταστήσει 15 περιπου Gb μετά άμα δεν ήξερες product key τον *ούλο δεν μπορούσες να επιστρέψεις,εκανε reset.Αν δεν γίνεται τίποτα τέλος πάντων τουλάχιστον πως να διαγράψω αυτά που πρόλαβαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Συζητήσεις για serials κλπ. ως γνωστόν απαγορεύονται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης και τους Κανόνες του Computing forum. Από εκεί και πέρα όταν κατεβάζεις κάτι από δίκτυο p2p file sharing κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Ούτε αν θα δουλέυει, ούτε αν θα έχει ό,τι χρειάζεται για να δουλέψει. Παρ'όλα αυτά, με λίγο ψάξιμο στο emule λογικά θα βρεις αυτό που θέλεις. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts