Jump to content

Παίζετε κάποιο μουσικό όργανο;

slash7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ki8ara!!! o babas mou paizei k ksekinisa k egw k den exw metaniwsei oute mia stigmi, oute borw na fadastw tin zwi mou xwris tis ki8ares mou einai meros tis proswpikotitas mou pleon!

Eιχα επιχειρησει να ασχοληθω και να μαθω να παιζω ηλεκτρικη κιθαρα πριν 2 χρονακια.Την ταλαιπωρησα αρκετα ομως,και ετσι της ειπα να χωρισουμε,γτ της κανω κακο :lol::lol:

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Eιχα επιχειρησει να ασχοληθω και να μαθω να παιζω ηλεκτρικη κιθαρα πριν 2 χρονακια.Την ταλαιπωρησα αρκετα ομως,και ετσι της ειπα να χωρισουμε,γτ της κανω κακο :lol::lol:

καλα αμεσως σε ηλεκτρικη πηγες???

ki8ara!!! o babas mou paizei k ksekinisa k egw k den exw metaniwsei oute mia stigmi, oute borw na fadastw tin zwi mou xwris tis ki8ares mou einai meros tis proswpikotitas mou pleon!

μπραβο σου,χαιρομαι πολυ για σενα,η μουσικη ειναι ενα ονειρο απλα:)

εγώ παίζω πίανο, (10 χρονια σε ωδείο), κιθάρα (ως αυτοδίδακτη) και τραγουδάω

πραγματικα το πιανο ειναι κατι μοναδικο και συναμα δυσκολο,θελει πολυ μελετη και τεχνη.μην τα παρατησεις ποτε,ειναι ενα εξαιρετικο οργανο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ταξιδιωτης22 ηθελα να δοκιμασω τα δυσκολα απο την αρχη :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παίζω πιάνο από την τρίτη δημοτικού, δηλαδή 14 χρόνια, και το Γενάρη θα δώσω για πτυχίο. Κανείς μουσικός στην οικογένεια, καμία παρακίνηση, πίεση, κτλ. Κανείς φίλος επίσης. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν τόσο μικρός που δε θυμάμαι καν το λόγο που ξεκίνησα. Ίσως να είχα δει κάτι στη τηλεόραση. Σημασία όμως έχει ότι μου αρέσει πολύ και αυτός είναι ο λόγος που θα ασχοληθώ επαγγελματικά.

Η μουσική είναι από τα πιο ωραία πράγματα αλλά θέλει πολλή δουλειά γιατί έχει και τεχνικές δυσκολίες. Ο δάσκαλος είναι επίσης απαραίτητος με την προϋπόθεσή ότι είναι καλός(δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι ξέρουν αλλά δεν ξέρουν), γιατί σου κάνει το έργο ευκολότερο (τεχνικά και εκφραστικά). Δεν υποβιβάζω τους αυτοδίδακτους, τους θαυμάζω γιατί εάν είχαν και τη σωστή καθοδήγηση πιστεύω ότι θα είχαν εκπληκτικά αποτελέσματα και επίσης μου αρέσει που ασχολούνται με τη μουσική για το σωστό λόγο. Ούτε από πίεση, ούτε για να έχουν ένα χαρτί, απλά και μόνο επειδή αγαπούν τη μουσική.

Συγγνώμη, αν ξέφυγα από το θέμα.