KostasV Δημοσιεύτηκε August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2006 Καλησπερα, Εχει λειξει η συνδρομη μου και σκεφτηκα να μη την ανανεωσω για τις λιγες μερες του Αυγουστου που περναω στην Αθηνα και να βολευτω με μια Netkey. Επειδη ομως η Forthnet Δεν επιτρεπει προσβαση στο mail server της μεσω της καρτας, γνωριζει καποιος εναν δωρεαν αξιοπιστο server poy να μπορω να χρησιμοποιησω? Εχω mail accounts αλλα θελω outgoing server gia to Outlook. Thanks! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Θα χρειαστείς ένα smtp server που να μην είναι από άλλο isp. Δοκίμασε τον smtp της Forthnet και εαν δεν παίξει αυτό βάλε smtp από κάποιο web e-mail που δίνει pop πρόσβαση π.χ. yahoo.gr ή gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 to gmail einai arketa grigoro kai me megalo xwro. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 THs Forthnet δε παιζει, ηταν το πρωτο που εβαλα... Εχω mail account απο το site μου, αλλα για να παιξει απο outlook θελει ενα mail server Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts