Jump to content

Windows Xp& User Accounts

PMNEDM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατορθωσα λοιπον να κανω παλι την μ@λακι@ μου! :mad: :O

Η κατασταση εχει ως εξης:

Ο υπολογιστης μου ειχε εξαρχης μονο τον "Administrator" account και τον guest απενεργοποιημενο (Εκτος του ASP.NET) Το αφησα ετσι γιατι ως ειχε δεν χρειαζοταν να πληκτρολογω καποιον κωδικο καθε φορα που εκκινουσα τον υπολογιστη, ή εστω να χρειαζεται να επιλεγω καποιο account. Χρησιμοποιωντας λοιπον αυτες τις ρυθμισεις εγκατεστησα κανονικα τα προγραμματα, favorites, κτλ μου.

Σημερα αποφασισα να δημιουργησω και εναν εξτρα account για τον πατερα μου, αλλα δεν μ' αφηνε το συστημα αν δεν δημιουργουσα πρωτα ενα κανουργιο λογαριασμο με computer administrator rights. Ετσι δημιουργησα εναν τετοιο. Διαπιστωσα ομως (με τρομο!) οτι ετσι χαθηκε ο παλιος (αρχικος) λογαριασμος μου! Το θεμα ειναι οτι μαζι με αυτον χαθηκαν και ολες οι ρυθμισεις των προγραμματων μου! :!: Και φυσικα δεν μου επιτρεπεται να σβησω τον μονο administrator λογαριασμο...:(

Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα ή απλα η διαφαινομενη "επαναρυθμιση" των προηγουμενων επιλογων μου; :ooch: :vava:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

[Μονος μου μιλαω μονος μου απανταω mode on]

Το προβλημα επιδιορθωθηκε κατεβαζοντας το TweakUI.exe απο το site της Microsoft και επιλεγοντας την ρυθμιση Logon-> show "Administrator" on welcome screen :D

[Μονος μου μιλαω μονος μου απανταω mode off]

Το "administrator" account υπάρχει εξ'ορισμού στα windows xp μόνο για έκτακτες περιπτώσεις και φαίνεται όταν εκκινήσεις σε safe mode, απ'όσο θυμάμαι. Δεν είναι για να το χρησιμοποιείς σαν βασικό account.

Το "administrator" account υπάρχει εξ'ορισμού στα windows xp μόνο για έκτακτες περιπτώσεις και φαίνεται όταν εκκινήσεις σε safe mode, απ'όσο θυμάμαι. Δεν είναι για να το χρησιμοποιείς σαν βασικό account.

Χμ...:O Ναι αλλα τωρα τι μπορω να κανω; Δεν μπορουν να μεταφερθουν οι ρυθμισεις απο το ενα account στο αλλο μετα την εγκατασταση του προγραμματος ετσι;

Εκτος και αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα! :worry:

Υπάρχει ένα utilty που λέγεται files and settings transfer wizard. Δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θέλεις, αλλά ρίξε μια ματιά στα παρακάτω links:

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/expert/crawford_november12.mspx

http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/deploy/mgrtfset.mspx

http://www.practicalpc.co.uk/computing/windows/xpmigration1.htm