Jump to content

Θα προτιμούσατε να είχατε γεννηθεί σε άλλη χώρα;

Baator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

-"Θα προτιμούσατε να είχατε γεννηθεί σε άλλη χώρα;"

-ΝΑΙ!!!!!

:baby:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λένε για την Αγγλία , κτλ . Εγώ επί ενα χρόνο ετρωγα στην ίδια παμπ , σχεδόν κάθε μέρα. Οι άνθρωποι που μέναν εκέι με ξέραν με χαιρετουσαν αλλά πέρα από αυτο δεν με ρώτησαν ποτέ τι κάνω, με τι ασχολόυμαι , για να μην αναφέρω ότι δεν με κέρασαν ούτε ενα ποτηρι νερο..Φανταστειτε να τρωγατε καθε μερα στο ιδιο μαγαζι στην Ελλάδα τι σχέση θα είχατε με τους ανθρώπους εκέι , θα ξέρατε όλη την οικογένεια του ιδιοκτητη,θα μιλούσατε θα κερνούσαν κτλ.

Εσυ τους ρωταγες τιποτα? Η παραγγελνες απλως και πηγαινες και καθοσουνα σε μια γωνια με κατεβασμενα μουτρα για να φας η να πιεις?... Nothing personal ετσι, δεν το λεω για εσενα ειδικα... Το λεω για πολλους Ελληναρες, που σε οποιο μερος πηγαιναν, επαιρναν το σοβαρο υφος, καθοτανε με τα μουτρα κατω, και το μονο που ηξεραν να σχολιαζουν ειναι "τι κρυοκ_ολοι αυτοι οι Αγγλοι!"... Μα ρε φιλε εσυ τωρα δηλαδη οπως εισαι παιρνιεσαι για "κοινωνικος"?, ηθελα να ρωτησω, αλλα εχε χαρη.... Στο λεω γιατι μου κανει εντυπωση αυτο που λες. Ο Αγγλος ειναι μεχρι να σπασει ο παγος. Μολις σπασει γινεται πολυ εξωστρεφης. Αλλα επειδη οι Αγγλοι ειναι γενικα κλειστοι τυποι, αυτην την εξωστρεφεια δεν μπορουν να τους τη βγαλουν οι συμπατριωτες τους, αρα αναγκαστικα καποιος ξενος θα το κανει.... Επειδη λες εσυ αυτο το παραδειγμα, να σου πω κι εγω που παω καθε Σαββατο (οχι καθε μερα που λες εσυ), να παιξω κανα στοιχημα στους μπουκμεικερς της περιοχης εδω, εχουμε οχι μονο γνωριστει, αλλα κανουμε και χαβαλε, τον ρωταω τη γνωμη του πριν παιξω κλπ. Φαντασου δηλαδη να πηγαινα και καθε μερα οπως εσυ στην παμπ (κι αυτο μου ειχε τυχει, στο refectory του Πανε, που πηγαιναμε καθε μερα για φαι, μεσα σε 2-3 βδομαδες η ταμιας μας ξεχωριζε απο 100 μετρα μακρια, και μιλαμε για ανθρωπο που παιζει να συναλλασοταν και με 1000 ατομα τη μερα, και λιγα λεω). Θελω να πω, ναι, σφιχτος λαος οι Αγγλοι, αλλα εσυ εκει στην παμπ, εκανες τιποτα για να πας κοντα τους? Στο κατω κατω εσυ εισαι ενας ξενος. Που αυριο εισαι εδω και αυριο μπορει να χεις φυγει. Γιατι να σου ανοιχτει αυτος? Οι Ελληνες δηλαδη οι ταβερνιαρηδες, μολις βλεπουνε καναν Αλβανο πχ πελατη να παει μερικες φορες, τον αρχιζουν στα κερασματα και στις ερωτησεις οικειοτητας?

Του Έλληνα του λέιπει πάντα η Ελλάδα με όλα τα στραβά της γιατί είναι έλληνας και δεν μπορεί χωρίς αυτην.

Μωρε μπορει... Μπορει και παραμπορει....

No Rest for the Wicked

Οι Ελληνες δηλαδη οι ταβερνιαρηδες, μολις βλεπουνε καναν Αλβανο πχ πελατη να παει μερικες φορες, τον αρχιζουν στα κερασματα και στις ερωτησεις οικειοτητας?

Καλα λες,ολοι οι Ελληνες ταβερνιαρηδες το καλοκαιρι στην Αλβανια τη βγαζουνε:lol:

Κατα τα αλλα δεν εχεις και πολυ αδικο.Οι Αγγλοι αν μπεις στο κλιμα τους ειναι πιο προσιτοι.Ειδικα αν τους αρχισεις συζητησεις για μηχανες που ειναι οι περισσοτεροι πολλοι κ@βλ*μενοι τοτε κολλανε.Μια δυσκοιλιοτητα παντως την εχουνε εκ γενετοις.Κι αυτοι οι ''Ελληναρες'' εχουνε λογο για τα κατεβασμενα μουτρα(σιγα μη το κρατανε και μανιατικο δηλαδη αλλα λεμε) με τετοια ξενερωτη κουζινα ,τι να κανουν δηλαδη?Να χαιρονται?:p

Και για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη για να πας να ζησεις με τους κοκκινομαγουληθρες πρεπει να εχεις φερει το τομεα ''απλη κοινωνικη ζωη'' σε τελευταια προτεραιοτητα:confused:

Στις μεγάλες πόλεις της Αγγλίας μπορείς να βρεις καλό ελληνικό φαγητό. Στο Λονδίνο, μέχρι και μπουζούκια έχει. Απλά χρειάζεται λίγη καλή θέληση και κυρίως ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ, και όλα γίνονται. Και κυρίως, όχι στερεότυπα. Είχα πάει παλιά με μια κοπελιά στο Λονδίνο και άκουγε για μουντό καιρό, μουντούς ανθρώπους και δε συμμαζεύεται. Όταν πήγαμε, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω. ;)

Συμφωνώ, άλλο διακοπές και άλλο να ζήσεις κάπου, αλλά, όπου και να είσαι, χωρίς καλή διάθεση και ανοικτά μυαλά, δεν πρόκεται να σου αρέσει ο Θεός να κατέβει κάτω!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Εσυ τους ρωταγες τιποτα? Η παραγγελνες απλως και πηγαινες και καθοσουνα σε μια γωνια με κατεβασμενα μουτρα για να φας η να πιεις?... Nothing personal ετσι, δεν το λεω για εσενα ειδικα... Το λεω για πολλους Ελληναρες, που σε οποιο μερος πηγαιναν, επαιρναν το σοβαρο υφος, καθοτανε με τα μουτρα κατω, και το μονο που ηξεραν να σχολιαζουν ειναι "τι κρυοκ_ολοι αυτοι οι Αγγλοι!"... Μα ρε φιλε εσυ τωρα δηλαδη οπως εισαι παιρνιεσαι για "κοινωνικος"?, ηθελα να ρωτησω, αλλα εχε χαρη.... Στο λεω γιατι μου κανει εντυπωση αυτο που λες. Ο Αγγλος ειναι μεχρι να σπασει ο παγος. Μολις σπασει γινεται πολυ εξωστρεφης. Αλλα επειδη οι Αγγλοι ειναι γενικα κλειστοι τυποι, αυτην την εξωστρεφεια δεν μπορουν να τους τη βγαλουν οι συμπατριωτες τους, αρα αναγκαστικα καποιος ξενος θα το κανει.... Επειδη λες εσυ αυτο το παραδειγμα, να σου πω κι εγω που παω καθε Σαββατο (οχι καθε μερα που λες εσυ), να παιξω κανα στοιχημα στους μπουκμεικερς της περιοχης εδω, εχουμε οχι μονο γνωριστει, αλλα κανουμε και χαβαλε, τον ρωταω τη γνωμη του πριν παιξω κλπ. Φαντασου δηλαδη να πηγαινα και καθε μερα οπως εσυ στην παμπ (κι αυτο μου ειχε τυχει, στο refectory του Πανε, που πηγαιναμε καθε μερα για φαι, μεσα σε 2-3 βδομαδες η ταμιας μας ξεχωριζε απο 100 μετρα μακρια, και μιλαμε για ανθρωπο που παιζει να συναλλασοταν και με 1000 ατομα τη μερα, και λιγα λεω). Θελω να πω, ναι, σφιχτος λαος οι Αγγλοι, αλλα εσυ εκει στην παμπ, εκανες τιποτα για να πας κοντα τους? Στο κατω κατω εσυ εισαι ενας ξενος. Που αυριο εισαι εδω και αυριο μπορει να χεις φυγει. Γιατι να σου ανοιχτει αυτος? Οι Ελληνες δηλαδη οι ταβερνιαρηδες, μολις βλεπουνε καναν Αλβανο πχ πελατη να παει μερικες φορες, τον αρχιζουν στα κερασματα και στις ερωτησεις οικειοτητας?

Μωρε μπορει... Μπορει και παραμπορει....

Η συμπεριφορά μου φιλέ ήταν ίδια με αυτη που θα είχα και σε ένα μαγαζί στην Ελλάδα.Και φυσικά τους έπιανα κουβέντα αλλά είναι αρκετά δύσκολο να έρθεςι κοντά σε ένα Άγγλο.Ακόμα και στην τάξη κάθονταν σε μια γωνία όλοι οι άγγλοι και στην άλλη γωνία όλοι οι υπόλοιποι.Οι Άγγλοι είναι ο πιο ευγενικός λαός του κόσμου αλλά δεν είναι φιλικοι. Δεν πρέπει να μπερδέυεις την ευγένεια (που δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες) με την φιλικότητα (την οποία έχουμε έμφυτη νομίζω). Ενάμιση χρόνο έκανα φιλίες με άτομα απο όλο τον κόσμο εκτός από Άγγλους..:X

Και τουλάχιστον προσωπικά στην αγγλία ήμουν πολύ ανοικτόμυαλος γιαυτό πέρασα και πολύ καλά. Αν κάθεσαι να σκέφτεσαι γιατί είναι χάλια ο καιρός, γιατί κλείνει το club πάνω που άρχισα να γουστάρω,γιατί το φαγητό μου κοστίζει 30 ευρώ και είναι άθλιο ,γιατί δεν περπατάει κανέις μετα τις 7, γιατί μεθάνε όλοι οι άγγλοι και ξερνάνε fish n chips δίπλα από την πόρτα μου , :blink: κτλ κτλ τότε σίγουρα θα έχεις πρόβλημα..και στην Ελλάδα όμως αν είσαι ανοικτόμυαλος και υπομονετικός περνας καλα έτσι? :)

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

βασικα μια παραμετρος που δεν θελω να παω σε κατι χωρες σαν αγγλια αμερικη γαλλια ισπανια ειναι η τρομοκρατια που να ξερω ο αμοιρος αν εκει που περπατω που ερθει ενας καμικαζι και πει για τον αλλαχ ρε γαμωτο και σκασει μπροστα μου?

Απίστευτη χώρα και αξιοσημείωτο οτι δεν μοιάζει σε σχεδόν τίποτα με την Αυστραλία και ας είναι δίπλα δίπλα. Άλλος λαός.;)

Έχεις απόλυτο δίκιο, καμμία σχέση με τους γείτονες.

Φοβερή φύση τονίζω πάλι, που ηρεμεί όποιον βρεθεί εκεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια ταινία απαιτεί σκηνές σε φύση, γυρίστηκε στην Νέα Ζηλανδία (βλέπε Lord of the Rings, King Kong etc) ;)

Ε τότε να σε δω να παραδέχεσαι την ανωτερότητα των αρχαίων προγόνων μας σε σχέση με τους άλλους λαούς τότε και οχι να μας μιλάς-άτε για γκέυ και άλλες κατινιές όταν συζητάμε για την αρχαία Ελλάδα.

Ανωτερότητα με τα δικά σου κριτήρια. Οχι με dna.

Μεγάλωσαν-γαλουχήθηκαν, ανώτεροι, ποιοτικοί.

:blink: :wacko: Έθιξα εγώ κάπου τους αρχαίους ημών προγόνους και δεν το θυμάμαι; :lol:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αντί να γράφετε άσχετα επί ασχέτων θα μπορούσατε να κάνετε ένα report που να λέει : "Κακώς ενώθηκαν τα 2 θέματα, δε βγαίνει άκρη" και να τελειώσει το θέμα.

Οσο για τα σχόλια μερικών...τι να σας πω βρε παιδιά. Πάντως η εμπειρία έχει δείξει ότι οι χρήστες που διαμαρτύρονται για ελευθερίες και τα ρέστα μόλις παρουν εξουσία στα χέρια τους (moderator privs) αφού κάνουν δικό τους φόρουμ επαναστατικό είναι οι χειρότεροι δικτάτορες. :whistle:

Lighten up καλοκαιριάτικα.

Το άλλο θέμα πήγε εδώ. : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147057

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?