_Alexandros_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Άρα Ν73 λές, είχα και πιο παλιά Κ800 και Ν73 αλλά τώρα πάω για ΜΕ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Άρα Ν73 λές, είχα και πιο παλιά Κ800 και Ν73 αλλά τώρα πάω για ΜΕ! Telika ti 8a kaneis Alexandre???:shifty: :rolleyes: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Δεν ξέρω φίλε!! Το δίλλυμα μεγάλο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 malon mikro afou kalitero ixo tha exeis to n73 exei 2 ixeia kamera tin idia to k800 einai ligo pio mprosta gia to flash tou alla to video einai esxos!!s60 3d einai!!!!!ara apo emena n73!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_012 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά Καλημέρα.. Έχω ένα πρόβλημα... πριν 3 βδομάδες έστειλα το κινητό μου για διόρθωση (είχα ένα ατυχηματάκι) και 2 μέρες πριν το δώσω είχα δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας (μνήμης κινητού και κάρτας)277mb. Χθες που το παρέλαβα αποφάσισα να το αναβαθμίσω...αλλά μιας και είχα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας αποφάσισα να μην κρατήσω νέο αντίγραφο και να προχωρήσω γρήγορα στην γνωστή διαδικασία της αναβάθμισης.. πριν αρχίσω την αναβάθμιση με ρώτησε αν θέλω να αναβαθμίσω το Nokia PC Suite και πάτησα ναι... Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση και άνοιξα το κινητό, πήγα να περάσω μέσα το αντίγραφο ασφαλείας. Το PC Suite μου έβγαλε μήνυμα πως δεν μπορούν να περαστούν όλα τα αρχέια στο κινητό. Αυτό συνέβη μάλλον επειδή το αντίγραφο ασφαλείας που κράτησα ήταν για και την μνήμη του κινητού αλλά και για της κάρτας... Έτσι αποφάσισα να το γυρίσω στην παλιά εκδοση (το Nokia PC Suite) Έτσι κι έκανα, το γύρισα μια χαρά στην αρχική έκδοση... το θέμα είναι ότι πλέον, δεν ξέρω γιατί, δεν μου κάνει την επαναφορά και στο ξεκίνημά της ..μόλις πατάω ΟΚ μετά από λίγο μου λέει ότι η σύνδεση με το κινητό χάθηκε..(το ξαναπροσπάθησα αρκετές φορές) δεν φταίει το καλώδιο ή η σύνδεση, γιατί ένα πολύ παλαιότερο αρχείο που είναι μόνο για την μνήμη του κινητού (25mb)το Επαναφέρει κανονικότατα... Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το τελευταίο αντίγραφο αναφοράς(μνήμης κινητού και κάρτας); κρέμομαι απ'τα χείλη σας, γιατί πάνω απ'όλα έχασα 2500 μηνύματα... Τις φωτογραφίες, τους ήχους και τα βίντεο τα έχω στάνταρτ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Θα σας ήμουν ιδιαίτερα ευγνόμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 καλησπερα!! Οι θηκες σιλικονης που κυκλοφορουν στο ebay,υπαρχουν εδω ελλαδα?Αν ναι απο ποιο μαγαζι?Τις εχει δοκιμασει καποιος? αν ψάξεις υπαρχουν και εδώ...ωστόσο στην Νοκια & Γερμανο αρνήθηκαν την ύπαρξη τους :rolleyes: όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά Καλημέρα.. Έχω ένα πρόβλημα... πριν 3 βδομάδες έστειλα το κινητό μου για διόρθωση (είχα ένα ατυχηματάκι) και 2 μέρες πριν το δώσω είχα δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας (μνήμης κινητού και κάρτας)277mb. Χθες που το παρέλαβα αποφάσισα να το αναβαθμίσω...αλλά μιας και είχα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας αποφάσισα να μην κρατήσω νέο αντίγραφο και να προχωρήσω γρήγορα στην γνωστή διαδικασία της αναβάθμισης.. πριν αρχίσω την αναβάθμιση με ρώτησε αν θέλω να αναβαθμίσω το Nokia PC Suite και πάτησα ναι... Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση και άνοιξα το κινητό, πήγα να περάσω μέσα το αντίγραφο ασφαλείας. Το PC Suite μου έβγαλε μήνυμα πως δεν μπορούν να περαστούν όλα τα αρχέια στο κινητό. Αυτό συνέβη μάλλον επειδή το αντίγραφο ασφαλείας που κράτησα ήταν για και την μνήμη του κινητού αλλά και για της κάρτας... Έτσι αποφάσισα να το γυρίσω στην παλιά εκδοση (το Nokia PC Suite) Έτσι κι έκανα, το γύρισα μια χαρά στην αρχική έκδοση... το θέμα είναι ότι πλέον, δεν ξέρω γιατί, δεν μου κάνει την επαναφορά και στο ξεκίνημά της ..μόλις πατάω ΟΚ μετά από λίγο μου λέει ότι η σύνδεση με το κινητό χάθηκε..(το ξαναπροσπάθησα αρκετές φορές) δεν φταίει το καλώδιο ή η σύνδεση, γιατί ένα πολύ παλαιότερο αρχείο που είναι μόνο για την μνήμη του κινητού (25mb)το Επαναφέρει κανονικότατα... Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το τελευταίο αντίγραφο αναφοράς(μνήμης κινητού και κάρτας); κρέμομαι απ'τα χείλη σας, γιατί πάνω απ'όλα έχασα 2500 μηνύματα... Τις φωτογραφίες, τους ήχους και τα βίντεο τα έχω στάνταρτ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Θα σας ήμουν ιδιαίτερα ευγνόμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε... Μήπως με την υπαναχώρηση από το νέο PC Suite στο παλιό μπερδεύτηκαν τα πράγματα και δε λειτουργεί σωστά; Διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα (μάλλον στις εφαρμογές, δε θυμάμαι) ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα PC Suite Cleaner ή κάπως έτσι που ξεκαθαρίζει εντελώς τα κατάλοιπα του PC Suite ώστε να μπορέσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της παλιάς έκδοσης. Ας ελπίσουμε ότι τότε θα λειτουργήσει. :worry: Κάποιος που θυμάται το ακριβές όνομα του Cleaner και έχει και link, ας βοηθήσει το φίλο μας. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 PC Suite Cleaner :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά έχω ένα Ν73 μετατροπή σε ΜΕ. 1 μπορώ να κάνω κανονικά αναβάθμιση από το PC SUITE? 2 Τη κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω ωστε να μην κολλάει!!?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 1)μπορεις κανονικα και θα παρει την αναβαθμιση του ΜΕ 2)μεχρη 2G :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Thanks!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_012 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Μήπως με την υπαναχώρηση από το νέο PC Suite στο παλιό μπερδεύτηκαν τα πράγματα και δε λειτουργεί σωστά; Διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα (μάλλον στις εφαρμογές, δε θυμάμαι) ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα PC Suite Cleaner ή κάπως έτσι που ξεκαθαρίζει εντελώς τα κατάλοιπα του PC Suite ώστε να μπορέσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της παλιάς έκδοσης. Ας ελπίσουμε ότι τότε θα λειτουργήσει. :worry: Κάποιος που θυμάται το ακριβές όνομα του Cleaner και έχει και link, ας βοηθήσει το φίλο μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.. το θέμα είναι ότι δοκίμασα να βάλω το Nokia PC Suite και στον άλλο μου υπολογιστή.. αλλά κ εκεί τα ίδια.. παρόλα αυτά εννοείται θα δοκιμάσω και αυτό.. θα δοκιμάσω τα πάντα.. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.. τα αρχεία πάντως είναι απείραχτα.. θεωρητικά δεν επρεπέ να λειτουργούν στο άλλο pc μια χαρά; Τι μπορεί να έχει παιχτεί; Πάντως ότι και να γίνει 10000000 ευχαριστώ που απλά προσπαθείς Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας είναι πολύ πολύτιμο για μένα.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_012 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δοκίμασα το Nokia PC Suite Cleaner αλλά μου πετάει το εξής μήνυμα: PC Suite Cleaner does not support this version of Nokia PC Connectivity Solution (7.7.10.0) Να πάρει ... Εξακολουθώ να ψαχνω λύση guys... Thanx anyway... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ποιά είναι η τελευταία Version του Ν73 ΜΕ, από μετατροπή το έχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165540 :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Γιατί το NOKIA SOFTWARE UPDATER δεν εντοπίζει το κινητό?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 kalispera paidia.Exw to n73me edw kai 5 mines peripou kai den eixa kanena problima mexri prin apo 2 bdomades 3ekinise na kolaei na xanei poli eukola to sima xwris na exw pros8esi tpt san extra programataki.Exw tin e3is software version: V.3.0705.1.0.31 26-01-2007 RM-133 © Nokia N73 (07) gnwrizei kaneis ti mporei na ftaiei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 είσαι σίγουρος οτι δεν έβαλες κάποιο prog? τεσπα επανεκκίνηση έκανες; πόση μνήμη έχεις ελεύθερη; όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Παιδια η τελευταια εκδοση λογισμηκου ειναι η 3.0713.1.0.2 για το Ν73ΜΕ. Το NOKIA SOFTWARE UPDATER ομως δεν την αναγνωριζει...:cry: :cry: και μενουμε με την παλια 3.0705.1.0.31 Γιατι ομως ?? HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 η 3.0705.1.0.31 είναι πλέον παλιά; μήπως είναι beta? όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 paidia na rotiso kat pou sigouro tha to exete pei:happy: alla den epsaksa!!me tis teleutaies anabathmisis o musicplayer einai kaliteros paizei pio dinata mousiki?:) Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_012 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπάρχει τρόπος να επανεγκαταστήσω την πιο πρόσφατη έκδοση; π.χ. πρόσφατα έβαλα την 3.0713.1.0.2, αλλά για τεχνικούς λόγους θέλω να την επανεγκαταστήσω... Ευχαριστώ πολύ ΥΓ: φίλε leftezi ακόμα ψάχνομαι.. μάλλον όπως το βλέπω πάνεεε τα παλιά data, κυρίως τα μηνύματα με πειράζει.. τεσπα.. thanx for the help mate... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Είπε κάποιος και πριν οτι το Nokia update δεν αναγνωρίζει αυτη την έκδοση 3.0713.1.0.2. Γιατί ομώς?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπάρχει τρόπος να επανεγκαταστήσω την πιο πρόσφατη έκδοση; π.χ. πρόσφατα έβαλα την 3.0713.1.0.2, αλλά για τεχνικούς λόγους θέλω να την επανεγκαταστήσω... Ευχαριστώ πολύ δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης παλιοτερου λογισμικου. Η προσπαθεια για κατι τετοιο ,θα ειχε απροβλεπτες συνεπειες για την συσκευη σου. Κοινως , θα χρειαζοσουν νεα συσκευη. Υπομονη λοιπον για νεα αναβαθμιση. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soumada Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 psaxno to programta remove control pou allazei ta kanalia kai diafora paixnidia se pio site mporw na vro plz ? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts