veteran2004 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 re paidia exo to n73 me dyo bdomades kai exo ena problima katebazo themes kai ta pairnao sto kin patao egkatastasi kai moy bgazei h sfalma pistophitikou i oti to pistopioitiko exei leixei exo katebasei kamia 50 apo diafora sites kai ola to idio timporo na kano??? thanks prokatabolika!!!!!!!!!! Γυρνα την ημ/νια του κινητου ενα χρονο πισω.. εγκατεστησε το θεμα και ξαναγυρνα το στη σημερινη.. Αυτο οφειλεται στο οτι τα πιστοποιητικα με τα οποια διμιουργηθηκε το θεμα κρατανε μονο 1 χρονο.. EDIT: Επισης αν ξανακανεις sign το θεμα θα μπορεσεις να το κανεις εγκατασταση χωρις να αλλαξεις ημ/νια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αυτο οφειλεται στο οτι τα πιστοποιητικα με τα οποια διμιουργηθηκε το θεμα κρατανε μονο 1 χρονο.. Αν ομως ξαναγυρησει στην σημερινη ημ/νια επειδη το πιστοποιητηκο θα εχει ληξη θα δουλεβει το θεμα? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran2004 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αν ομως ξαναγυρησει στην σημερινη ημ/νια επειδη το πιστοποιητηκο θα εχει ληξη θα δουλεβει το θεμα? :) Ναι προφανως.. Το προβλημα με τα πιστοποιητικα νομιζω περιοριζονται μονο στην εγκατασταση.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εγω νομιζω οτι αμα ληξει το πιστοποιητικο πρεπει να κανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη,βλεποντας και κανοντας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το πιστοποιητικό έχει ισχύ για 6 μήνες και γι' αυτό το διάστημα μπορούμε με τη διαδικασία που παραθέτω παρακάτω να κάνουμε sign όποιο πρόγραμμα θέλουμε. Ειναι οπως οταν κανουμε sing μια εφαρμογη :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceansofangels Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλησπέρα, πως μπορώ να «αποκλείσω» κάποιες φωτογραφίες (που βρίσκονται σε συγκεκριμένο directory στην memory card). Εγκατέστησα το Full Screen caller το οποίο έχει δημιουργήσει κάποιες «μικρές» εικόνες για να μου τις δείχνει όταν με καλούν συγκεκριμένα contacts αλλά η Gallery τις δείχνει και αυτές (ουσιαστικά για δεύτερη φορά μιας και οι αρχικές υπάρχουν ήδη στην Gallery) οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις δείχνει? Από ότι κατάλαβα η Gallery scanarei το filesystem και δείχνει ότι βρει, οπότε... :ninja: Ευχαριστώ, Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλησπέρα, πως μπορώ να «αποκλείσω» κάποιες φωτογραφίες (που βρίσκονται σε συγκεκριμένο directory στην memory card). Εγκατέστησα το Full Screen caller το οποίο έχει δημιουργήσει κάποιες «μικρές» εικόνες για να μου τις δείχνει όταν με καλούν συγκεκριμένα contacts αλλά η Gallery τις δείχνει και αυτές (ουσιαστικά για δεύτερη φορά μιας και οι αρχικές υπάρχουν ήδη στην Gallery) οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις δείχνει? Από ότι κατάλαβα η Gallery scanarei το filesystem και δείχνει ότι βρει, οπότε... :ninja: Ευχαριστώ, Αντώνης οποτε θα βαλεις εναν file manager και θα αλλαξεις τα attributes ωστε να ειναι hide και να μην τα βλεπει η εκθεση. λογικα δε θα εχεις προβλημα με το fsc :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceansofangels Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 οποτε θα βαλεις εναν file manager και θα αλλαξεις τα attributes ωστε να ειναι hide και να μην τα βλεπει η εκθεση. λογικα δε θα εχεις προβλημα με το fsc :) ευχαριστώ, αυτό δούλεψε τέλεια! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Όποιος είναι νυχτοπούλι μπορεί να απαντήσει στην εξής ερώτηση ???? Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση για το Ν73 ΜΕ ??? Έχω την 26-01-07... Μήπως έχει βγεί καινούργια ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Όποιος είναι νυχτοπούλι μπορεί να απαντήσει στην εξής ερώτηση ???? Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση για το Ν73 ΜΕ ??? Έχω την 26-01-07... Μήπως έχει βγεί καινούργια ??? λογικα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι V 3.0705.1.0.31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 λογικα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι V 3.0705.1.0.31 Η 0.31 είναι αυτή που βγήκε 26-01 και είναι αυτή που έχω... Άρα υποθέτω πως δεν έχει βγεί καινούργια... Να'σαι καλά φιλαράκο !!!! Ευχαριστώ πολύ !!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luffy Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ολη μέρα σήμερα προσπαθώ να συνδέσω το Ν73 ΜΕ με Bluetooth το οίο αγόρασα απο νοκια club με λειτουργικό Bluesoleil . όμως αν και το αναγνωρίζει 1ον το κινητό δεν κανει αξιόπιστο τον υπολογιστή και 2ον δεν μπορώ να συνδε8ώούτε στο pc suite ούτε να στείλω γενικά οτιδιποτε στο κινητό... Μηπωσ καποιος μπορεί να με διαφωτίσει... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 paei to joystick vgike off My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ολη μέρα σήμερα προσπαθώ να συνδέσω το Ν73 ΜΕ με Bluetooth το οίο αγόρασα απο νοκια club με λειτουργικό Bluesoleil . όμως αν και το αναγνωρίζει 1ον το κινητό δεν κανει αξιόπιστο τον υπολογιστή και 2ον δεν μπορώ να συνδε8ώούτε στο pc suite ούτε να στείλω γενικά οτιδιποτε στο κινητό... Μηπωσ καποιος μπορεί να με διαφωτίσει... ευχαριστώ Πρώτα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία "pairing" μεταξύ του PC και του κινητού. Αυτό μπορεί να γίνει είτε από τη σχετική εφαρμογή του Bluetooth dongle, είτε μέσα από το PC Suite και συγκεκριμένα από την εφαρμογή "Get connected". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Είμαι υποψήφιος αγοραστής του n73, και κατα πάσα πιθανότητα δευτέρα το αγοράζω Θέλω να ρωτήσω: 1.Υπάρχει δυνατότητα gps πλοήγησης για τη συσκεύη? Τι παραπάνω χρειάζεται και πόσο θα κοστίσει? 2.Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για το me? Είναι λειτουργικό για mp3 το κανονικό n73? Επειδή λίγο το χειροποίητο upgrade το φοβάμαι για την εγγύηση ή για κανα κόλλημα. 3.Πόσα mb κάρτα μνήμης παρέχονται? 4.Πόσα gb κάρτα μνήμης υποστηρίζονται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 paei to joystick vgike off Και εμένα έχει "σκληρύνει" πολύ το joystick. Λέω να το πάω για service στην nokia. Έχεις εμπειρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Είμαι υποψήφιος αγοραστής του n73, και κατα πάσα πιθανότητα δευτέρα το αγοράζω Θέλω να ρωτήσω: 1.Υπάρχει δυνατότητα gps πλοήγησης για τη συσκεύη? Τι παραπάνω χρειάζεται και πόσο θα κοστίσει? 2.Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για το me? Είναι λειτουργικό για mp3 το κανονικό n73? Επειδή λίγο το χειροποίητο upgrade το φοβάμαι για την εγγύηση ή για κανα κόλλημα. 3.Πόσα mb κάρτα μνήμης παρέχονται? 4.Πόσα gb κάρτα μνήμης υποστηρίζονται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. 1. Γίνεται σε συνδυασμό εγκατεστημένης εφαρμογής πλοήγησης και εξωτερικού δέκτη GPS. Η σύνδεση θα γίνει μέσω bluetooth. Το Ν73 δεν διαθέτει ενσωματομένο δέκτη GPS. Μια πρόσθετη συσκευή GPS θα σου κοστίσει επιπλέον 100+ ευρώ αν δεν κάνω λάθος. 2. Εγώ έχω το απλό Ν73 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και δεν ασχολούμαι πολύ με αναπαραγωγή μουσικής, απ' ότι διάβασα δεν υπάρχει και τόσο σημαντική διαφορά στον media player του Ν73ΜΕ. Επίσης μην ξεχνάς πως το Ν73 ΜΕ παρατηρήθηκε πως έχει λιγότερη αυτονομία σε σχέση με το κανονικό και πως το πόλυπλήκτρο του απλού Ν73 (αυτό που είνια πάνω από το 'C' ) δεν σου δίνει τις 4 διαθέσιμες συντομεύσεις αλλά είναι δεσμευμένο για πρόσβαση στον media player και αυτό δεν αλλάζει. 3. Η διαθέσιμη μνήμη της συσκευής (on-board) είναι 42ΜΒ αλλά καλό είναι να πάρεις και μια κάρτα μνήμης. 4. Απ' ότι έχω διαβάσει, υποστηρίζει έως 2GB (η κάρτα είναι τύπου MiniSD). Το Ν73 ΜΕ διατίθεται με κάρτα 2GB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_klfs Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχω ακουσει οτι το N73 δεν δεχεται εφαρμογες που δεν εχουν την εγκριση της Νοκια.Ειναι αληθεια ? Μηπως το Ν73 music edition ομως δεχεται τετοιες εφαρμογες ? Ας μου πει καποιος γιατι ειμαι υποψηφιος αγοραστης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχω ακουσει οτι το N73 δεν δεχεται εφαρμογες που δεν εχουν την εγκριση της Νοκια.Ειναι αληθεια ? Μηπως το Ν73 music edition ομως δεχεται τετοιες εφαρμογες ? Ας μου πει καποιος γιατι ειμαι υποψηφιος αγοραστης Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτές τις εφαρμογές ούτε στο Ν73, ούτε στο Ν73ΜΕ. Η πλάκα είναι πως ένα από τα θέματα που μπορείς να κατεβάσεις από το site της Nokia λέει πως η εφαρμογή (δηλ. το θέμα) δεν έχει εγκριθεί από τη Nokia και μπορεί να βλάψει τη συσκευή μας :blink: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_klfs Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο που λες το εχεις διαπιστωσει μονος σου η απλα σου το εχουν πει ? Εννοω μην παρω την συσκευη και μου ειναι αχρηστη μετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Παιδια στο Ν73 στο "desktop" του εχει καποια εικονιδια "επαφεσ", "μυνηματα" κτλ μπορω καπως να τα αλλαξω αυτα και να βαλω εικονιδια απο καποιες αλλες εφαρμογες πουχω εγκατεστημενες; ευχαριστω Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 3. Η διαθέσιμη μνήμη της συσκευής (on-board) είναι 42ΜΒ αλλά καλό είναι να πάρεις και μια κάρτα μνήμης. 4. Απ' ότι έχω διαβάσει, υποστηρίζει έως 2GB (η κάρτα είναι τύπου MiniSD). Το Ν73 ΜΕ διατίθεται με κάρτα 2GB. Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια. Δηλαδή το n73 διατίθεται χωρίς κάρτα μνήμης? Καλά είχα διαβάσει στο site της nokia αλλά δεν το πίστευα. Αν είναι έτσι δικαιολογείται η διαφορά στη τιμή με το me [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο που λες το εχεις διαπιστωσει μονος σου η απλα σου το εχουν πει ? Εννοω μην παρω την συσκευη και μου ειναι αχρηστη μετα. Ε τι ψέμματα σου λέει? Υποστήρίζονται ΟΛΕΣ οι εφαρμογές που λειτουργούν σε symbian 9.1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο που λες το εχεις διαπιστωσει μονος σου η απλα σου το εχουν πει ? Εννοω μην παρω την συσκευη και μου ειναι αχρηστη μετα. Δηλ. τι απαντηση περιμενες να παρεις ?:confused: Για να σου απανταει ο φιλος OculatusAbis ,ετσι θα ειναι. Αλλιως δεν θα απανταγε... Παιδια στο Ν73 στο "desktop" του εχει καποια εικονιδια "επαφεσ", "μυνηματα" κτλ μπορω καπως να τα αλλαξω αυτα και να βαλω εικονιδια απο καποιες αλλες εφαρμογες πουχω εγκατεστημενες; ευχαριστω :rtfm: ρυθμισεις->τηλεφωνο->κατασταση αναμονης->Εφαρ. ενεργ. αναμον. και διαλεγεις ποιες εφαρμογες θες .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτο που λες το εχεις διαπιστωσει μονος σου η απλα σου το εχουν πει ? Εννοω μην παρω την συσκευη και μου ειναι αχρηστη μετα. Το έχω διαπιστώσει μόνος μου. Μάλιστα, οι περισσότερες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ΔΕΝ έχουν πιστοποίηση καταλληλότητας από τη Nokia και ΠΟΤΕ δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. Είναι κάτι σαν το μήνυμα που εμφανίζεται σε προγράμματα που εγκαθιστάς στο PC σου και σου λέει πως το πρόγραμμα δεν έχει ελεγθεί για συμβατότητα από τη Microsoft κι όμως πάντα λειτουργούν άψογα ;) Η μόνη φορά που αντιμετώπισα πρόβλημα (αν μπορείς να το πεις έτσι) ήταν όταν εγκατέστησα ένα θέμα και παρά την προειδοποίηση καταλληλότητας εγώ συνέχισα. Όταν ενεργοποίησα το θέμα απλώς είχα καθυστέρηση στην ταχύτητα πλοήγησης μέσα στα μενού και τίποτε άλλο. Μόλις έσβησα το θέμα κι ενεργοποίησα άλλο, ξανά όλα οκ :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts