LuNaTiC-Abuser Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Uparxei dinatotina na exo MSN sto N73 mou? http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Κανε μια εγγραφη στο xxxxxxxxxxxxxxxxxxx πηγενε εκει που λεει Symbian OS-9.1 Apps και κανε μια αναζητηση για το Turbo MSN η οποια αλλη εφαρμογη θελεις ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Παιδια μολις αγορασα το Ν73 music edition. Τρωει ομως καποιο πολυ εκνευριστικο κολλημα. Κανω μια αναπαντητη. Μετα παω να παρω ενα τηλεφωνο και ενω ειμαι στον καταλογο πανω απτο ονομα αυτου που θελω να καλεσω και παταω το κουμπι να καλεσει ειναι σα να μην το παταω. Βγαινω απτο μενου ξαναμπενω στον καταλογο ,παταω το κουμπι παλι τιποτα σα να μην το παταω. Η μοναδικη λυση ειναι restart το κινητο. Kαμια φορα δε γινεται αμεσως αυτο...δηλαδη κανω καμια αναπαντητη,περνω κανα τηλ και μετα το παθαινει. Τι λυσεις εχω; αναβαθμιση; αλλαγη συσκευης; Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Καντο αναβαθμιση απο μονος σου η πηγενε το να σου κανουν απο εκει που το πειρες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 edit Kαλητερα πηγενε το σε αυτους γιατι μολης το αγορασες http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Παιδια μολις αγορασα το Ν73 music edition. Τρωει ομως καποιο πολυ εκνευριστικο κολλημα. Κανω μια αναπαντητη. Μετα παω να παρω ενα τηλεφωνο και ενω ειμαι στον καταλογο πανω απτο ονομα αυτου που θελω να καλεσω και παταω το κουμπι να καλεσει ειναι σα να μην το παταω. Βγαινω απτο μενου ξαναμπενω στον καταλογο ,παταω το κουμπι παλι τιποτα σα να μην το παταω. Η μοναδικη λυση ειναι restart το κινητο. Kαμια φορα δε γινεται αμεσως αυτο...δηλαδη κανω καμια αναπαντητη,περνω κανα τηλ και μετα το παθαινει. Τι λυσεις εχω; αναβαθμιση; αλλαγη συσκευης; Μου το έκανε πρώτη φορα εχθες αυτό,με ενα restar λύθηκε,δεν το εχει ξανακάνει.:) Καποιο κόλλημα θα έφαγε μαλλον....:lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Μου το έκανε πρώτη φορα εχθες αυτό,με ενα restar λύθηκε,δεν το εχει ξανακάνει.:) Καποιο κόλλημα θα έφαγε μαλλον....:lol: :p Έχω το κινητό ένα μήνα και μου το έχει κάνει 2 φορές...Στρώνει μόνο με επανεκίνηση...Αλλά δεν το έψαξα και ιδιαίτερα ούτε μπορώ να σκεφτώ κάτι που να το προκάλεσε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Καλησπέρα και από εμένα... Εχω και εγώ 2 ερωτησούλες για όποιο καλό παιδί γνωρίζει 1. Για τους έχοντες το τελευταίο firmware του απλού Ν73: Υπάρχουν πλέον οι επιλογές αυτές του navigation που δίνει η ΝΟΚΙΑ σε όλα τα νέα symbian κινητά ή δεν σκοπεύουν να μας το δώσουν εμάς; 2. Το slideshow φωτογραφιών πάει πάντα ανάποδα δλδ απο την τελευταία φωτό στη πρώτη και είναι εκνευριστικό. Υπάρχει ρύθμιση γι' αυτό ή είναι bug; Επίσης στις πρώτες φωτό δεν τις προχωράει αλλά κάνει ζούμ μέχρι το άπειρο στη πρώτη άν δεν το προχωρήσεις χειροκίνητα μια-δυό. Υπάρχει γιατριά γιατρέ μου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seitan3 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 re paidia exo to n73 me dyo bdomades kai exo ena problima katebazo themes kai ta pairnao sto kin patao egkatastasi kai moy bgazei h sfalma pistophitikou i oti to pistopioitiko exei leixei exo katebasei kamia 50 apo diafora sites kai ola to idio timporo na kano??? thanks prokatabolika!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 re paidia exo to n73 me dyo bdomades kai exo ena problima katebazo themes kai ta pairnao sto kin patao egkatastasi kai moy bgazei h sfalma pistophitikou i oti to pistopioitiko exei leixei exo katebasei kamia 50 apo diafora sites kai ola to idio timporo na kano??? thanks prokatabolika!!!!!!!!!! Είσαι βέβαιος πως τα θέματα που κατέβασες είναι συμβατά με το λειτουργικό Symbian OS 9.1 ; Πρέπει επίσης,μέσω της «Διαχείρισης»,να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο του πιστοποιητικού σύνδεσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran2004 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 re paidia exo to n73 me dyo bdomades kai exo ena problima katebazo themes kai ta pairnao sto kin patao egkatastasi kai moy bgazei h sfalma pistophitikou i oti to pistopioitiko exei leixei exo katebasei kamia 50 apo diafora sites kai ola to idio timporo na kano??? thanks prokatabolika!!!!!!!!!! Γυρνα την ημ/νια του κινητου ενα χρονο πισω.. εγκατεστησε το θεμα και ξαναγυρνα το στη σημερινη.. Αυτο οφειλεται στο οτι τα πιστοποιητικα με τα οποια διμιουργηθηκε το θεμα κρατανε μονο 1 χρονο.. EDIT: Επισης αν ξανακανεις sign το θεμα θα μπορεσεις να το κανεις εγκατασταση χωρις να αλλαξεις ημ/νια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αυτο οφειλεται στο οτι τα πιστοποιητικα με τα οποια διμιουργηθηκε το θεμα κρατανε μονο 1 χρονο.. Αν ομως ξαναγυρησει στην σημερινη ημ/νια επειδη το πιστοποιητηκο θα εχει ληξη θα δουλεβει το θεμα? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran2004 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αν ομως ξαναγυρησει στην σημερινη ημ/νια επειδη το πιστοποιητηκο θα εχει ληξη θα δουλεβει το θεμα? :) Ναι προφανως.. Το προβλημα με τα πιστοποιητικα νομιζω περιοριζονται μονο στην εγκατασταση.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εγω νομιζω οτι αμα ληξει το πιστοποιητικο πρεπει να κανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη,βλεποντας και κανοντας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το πιστοποιητικό έχει ισχύ για 6 μήνες και γι' αυτό το διάστημα μπορούμε με τη διαδικασία που παραθέτω παρακάτω να κάνουμε sign όποιο πρόγραμμα θέλουμε. Ειναι οπως οταν κανουμε sing μια εφαρμογη :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceansofangels Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλησπέρα, πως μπορώ να «αποκλείσω» κάποιες φωτογραφίες (που βρίσκονται σε συγκεκριμένο directory στην memory card). Εγκατέστησα το Full Screen caller το οποίο έχει δημιουργήσει κάποιες «μικρές» εικόνες για να μου τις δείχνει όταν με καλούν συγκεκριμένα contacts αλλά η Gallery τις δείχνει και αυτές (ουσιαστικά για δεύτερη φορά μιας και οι αρχικές υπάρχουν ήδη στην Gallery) οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις δείχνει? Από ότι κατάλαβα η Gallery scanarei το filesystem και δείχνει ότι βρει, οπότε... :ninja: Ευχαριστώ, Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλησπέρα, πως μπορώ να «αποκλείσω» κάποιες φωτογραφίες (που βρίσκονται σε συγκεκριμένο directory στην memory card). Εγκατέστησα το Full Screen caller το οποίο έχει δημιουργήσει κάποιες «μικρές» εικόνες για να μου τις δείχνει όταν με καλούν συγκεκριμένα contacts αλλά η Gallery τις δείχνει και αυτές (ουσιαστικά για δεύτερη φορά μιας και οι αρχικές υπάρχουν ήδη στην Gallery) οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις δείχνει? Από ότι κατάλαβα η Gallery scanarei το filesystem και δείχνει ότι βρει, οπότε... :ninja: Ευχαριστώ, Αντώνης οποτε θα βαλεις εναν file manager και θα αλλαξεις τα attributes ωστε να ειναι hide και να μην τα βλεπει η εκθεση. λογικα δε θα εχεις προβλημα με το fsc :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceansofangels Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 οποτε θα βαλεις εναν file manager και θα αλλαξεις τα attributes ωστε να ειναι hide και να μην τα βλεπει η εκθεση. λογικα δε θα εχεις προβλημα με το fsc :) ευχαριστώ, αυτό δούλεψε τέλεια! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Όποιος είναι νυχτοπούλι μπορεί να απαντήσει στην εξής ερώτηση ???? Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση για το Ν73 ΜΕ ??? Έχω την 26-01-07... Μήπως έχει βγεί καινούργια ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Όποιος είναι νυχτοπούλι μπορεί να απαντήσει στην εξής ερώτηση ???? Ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση για το Ν73 ΜΕ ??? Έχω την 26-01-07... Μήπως έχει βγεί καινούργια ??? λογικα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι V 3.0705.1.0.31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 λογικα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι V 3.0705.1.0.31 Η 0.31 είναι αυτή που βγήκε 26-01 και είναι αυτή που έχω... Άρα υποθέτω πως δεν έχει βγεί καινούργια... Να'σαι καλά φιλαράκο !!!! Ευχαριστώ πολύ !!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luffy Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ολη μέρα σήμερα προσπαθώ να συνδέσω το Ν73 ΜΕ με Bluetooth το οίο αγόρασα απο νοκια club με λειτουργικό Bluesoleil . όμως αν και το αναγνωρίζει 1ον το κινητό δεν κανει αξιόπιστο τον υπολογιστή και 2ον δεν μπορώ να συνδε8ώούτε στο pc suite ούτε να στείλω γενικά οτιδιποτε στο κινητό... Μηπωσ καποιος μπορεί να με διαφωτίσει... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 paei to joystick vgike off My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ολη μέρα σήμερα προσπαθώ να συνδέσω το Ν73 ΜΕ με Bluetooth το οίο αγόρασα απο νοκια club με λειτουργικό Bluesoleil . όμως αν και το αναγνωρίζει 1ον το κινητό δεν κανει αξιόπιστο τον υπολογιστή και 2ον δεν μπορώ να συνδε8ώούτε στο pc suite ούτε να στείλω γενικά οτιδιποτε στο κινητό... Μηπωσ καποιος μπορεί να με διαφωτίσει... ευχαριστώ Πρώτα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία "pairing" μεταξύ του PC και του κινητού. Αυτό μπορεί να γίνει είτε από τη σχετική εφαρμογή του Bluetooth dongle, είτε μέσα από το PC Suite και συγκεκριμένα από την εφαρμογή "Get connected". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Είμαι υποψήφιος αγοραστής του n73, και κατα πάσα πιθανότητα δευτέρα το αγοράζω Θέλω να ρωτήσω: 1.Υπάρχει δυνατότητα gps πλοήγησης για τη συσκεύη? Τι παραπάνω χρειάζεται και πόσο θα κοστίσει? 2.Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για το me? Είναι λειτουργικό για mp3 το κανονικό n73? Επειδή λίγο το χειροποίητο upgrade το φοβάμαι για την εγγύηση ή για κανα κόλλημα. 3.Πόσα mb κάρτα μνήμης παρέχονται? 4.Πόσα gb κάρτα μνήμης υποστηρίζονται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 paei to joystick vgike off Και εμένα έχει "σκληρύνει" πολύ το joystick. Λέω να το πάω για service στην nokia. Έχεις εμπειρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts